fish blog alebo ako z fish na lovcu :)

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

fish blog alebo ako z fish na lovcu :)

Odoslaťod bludo17 06 Aug 2011 00:17

zdravim vsetkych po dlhom case som sa rozhodol zalozit si vlastny blog hlavne koli zlepseniu svojej hry zacnem viac studovat a viac sa venovat svojej hre....stale som :fish: ale chcem to velmi rychlo zmenit...poker hram cca 3 roky hlavne na starse kde som pre mna v dost velkom minuse asi cez 2500usd tak som sa medzicasom rozhodol zmenit hernu a presiel som na party poker zatial sa mi tam paci a depositol som tam 25e cca 34usd to bolo vtedy teraz tam mam cez 800usd hram prevazne sng hu sem tam nieake mtt ale tam nic velke netrafiam :x zatial ziadny uspech ale verim ze to pride dufam ze tu najdem ludi ktory mi poradia skrituzuju a pomozu zlepsit moju hru :gl: all
bludo17

Založený: Júl 2010
Poďakoval/li: 0 krát/1 krát

Re: fish blog alebo ako z fish na lovcu :)

Odoslaťod TomMolivan 06 Aug 2011 01:08

GL :) hlavne to neodpláliť v jeden večer shotovaním nejakých high stakes games :)
Obrázok používateľa
TomMolivan

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 167 krát/245 krát

Odoslaťod bludo17 06 Aug 2011 01:11

to uz hadam nebude hrozit verim ze mi uz nebude prepinat a hrat 500 dolarove HU :wall:
naucim sa este dodrziavat BM a verim ze to bude vsetko good ;)
bludo17

Odoslaťod bludo17 06 Aug 2011 17:09

takze dnesna 4hodinova session na 6max sng dopadla celkom dobre hral som 3,6 a 9 dolarove sng a celkovy profit 112usd ak by to tak bolo kazdy den budem spokojny mohlo to byt viac ale pustil som potom asi 50usd na HU co ma mrzi ale nic sa nedeje vecer skusime 3 kvaldy na zajtrajsi summer milion a ak sa mi podari s niekym vymenit par dolacov tak by som chcel hrat 11usd HU na starse kde je 20K gtd vecer postnem grafy a par zaujimavych hand dnesneho dna :gl: all
bludo17

Odoslaťod TomMolivan 19 Aug 2011 20:56

More like ako z fish na scammera

Dotyčný "bludo17" mi je dlžný viac ako 100€ (niektorí si možno pamätáte stávku, či Hellmuth vyhrá v posledných pár eventoch WSOP bracelet alebo nie + som mu posielal pár bubákov na Stars), dnes sa na pokergaming.cz vydával za Martina "Študenta" Ilavského a snažil sa "predať percentá" po tom, ako mu pred pár dňami jeho "oficiálny" účet blokli:

http://www.pokergaming.cz/Forum/ThreadDetail/4079/mensi-balik-na-vacsie-turnaje

Dávid "bludo17" Bludovič na FB:

http://www.facebook.com/profile.php?id=1010425158
Obrázok používateľa
TomMolivan

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 167 krát/245 krát

Odoslaťod bludo17 19 Aug 2011 21:38

takze v prvom rade za studenta som sa ja nevydaval dnes som bol od rana 9 do 18 v robote a nemal som ziadny pristup k intenetu a ani som na nete nebol takze som to nemal ako pisat mam na to kolegov ako svedkov dnes som dosiel na net prvy krat az okolo pol siedmej ......a co sa tyka tej stavky peniaze som ti tento tyzden odoslal na ucet .........
robil som uz kopu prevedov ktore prebehli bez problemov naposledy s ceskou hrackou veronikou Xbet_kiddi pavlikou ked sme menili 100usd a ona mi ich posielala prva!!keby som bol fakt scammer tak jej to asi neposlem nemyslis??myslim si ze ti nebude robit problem si to overit!!
bludo17

Odoslaťod Chlpo1989 19 Aug 2011 21:42

Obavam sa, ze z tohto sa uz nedostanes. Zhodne IP adresy s nickom Bludo171 + mail vytvoreny v den, ked si napisal svoj prvy prispevok na PG...

Edit:
bludo17 napísal:co sa tyka tej stavky peniaze som ti tento tyzden odoslal na ucet

Myslim, ze toto sa da tiez velmi lahko overit ;)
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Založený: Okt 2009
Poďakoval/li: 37 krát/235 krát

Odoslaťod bludo17 19 Aug 2011 21:44

chlpo o akom maile hovoris??a zhodne ip tu ip vyuziva cela dedina a v tom case som ja bol v trencine nie doma
bludo17

Odoslaťod Chlpo1989 19 Aug 2011 21:52

Ja to nechcem rozpitvavat (v podstate mi je to je uplne jedno), len mi pride cudna suhra vsetkych okolnosti:

19.8. vznikne nick na PG "matto23"
19.8. vznikne mail na azete s nickom "matto23"
tvoj zabanovy nick bludo171 na PG ma rovnaku IP ako matto23 a to podla vsetkeho kvoli tomu, ze si chcel predavat % (cize 2x ta ista pricina)
to kde si bol je uz jedno, lebo to nedokazes ty ani nikto iny (pokial si teda nebol v hlavnych spravach :D )

Bodaj by to cele bol nezmysel a chalani nemali pravdu ;)

:gl:
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Založený: Okt 2009
Poďakoval/li: 37 krát/235 krát

Odoslaťod bludo17 19 Aug 2011 21:58

je to mozne ja som este nemal cas si to vsetko kontrolovat len som videl co sa tam odohralo....ani na pg ani na azete som ziaden nick dnes nevytvaral...nemal som dovod nieco take robit vyznieva to sprosto ale ja som toto nerobil...
bludo17

Ďalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!