fish blog alebo ako z fish na lovcu :)
Počet príspevkov: 39 • Stránka 2 z 4 • 1, 2, 3, 4
Re: fish blog alebo ako z fish na lovcu :)
Čo sa týka "peňazí poslaných na môj účet", tak tie dodnes nedorazili, pričom si to posielal 11.8. a vždy to trvá max 1-2 pracovné dni. Taktiež nerozumiem, prečo, keď je všetko ok, si si ma práve dnes (19.8.) z ničoho nič vymazal z Facebooku a neodpísal si mi na správu.
-
TomMolivan - Príspevky: 1503
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 167 krát/245 krát
neviem co sa tu riesi,dokazy hovoria same za seba. insta IP BAN za opatovny scamming dokonca na roznych portaloch a sbohem šateček maj sa pekne skus o dúm dál
lol a este sa obhajujes rozpravkami ze to nie ty ale niekto z tvojej dediny z rovnakej IP si vytvoril nick na PG.cz a ziadal o to iste ako ty 2 dni predtym, kamo tu niesi na pokeci tu maju ludia aj trojciferne IQ povacsinou
lol a este sa obhajujes rozpravkami ze to nie ty ale niekto z tvojej dediny z rovnakej IP si vytvoril nick na PG.cz a ziadal o to iste ako ty 2 dni predtym, kamo tu niesi na pokeci tu maju ludia aj trojciferne IQ povacsinou
-
popoBA - Príspevky: 2214
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 49 krát/235 krát
popoBA napísal:neviem co sa tu riesi,dokazy hovoria same za seba. insta IP BAN za opatovny scamming dokonca na roznych portaloch a sbohem šateček maj sa pekne skus o dúm dál
Ze povacsinou!
-
___Mortylen___ - Príspevky: 1347
- Založený: Sep 2009
- Poďakoval/li: 179 krát/139 krát
tom asi ti to posielal z nigerijskeho uctu lebo dedil po hrozne starom a chorom dedkovi, tak este tyzden-dva pockaj...
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
"korki pokial sa pamatam stavku som uzavrel len s tommolivanom a este stale tu je main event ale tam mu nedava ziadnu sancu takze tomovi som uz aj peniaze poslal"
pisane 7 jula.
pisane 7 jula.
-
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
Šak uvidíme, čo povie, keď dnes príde z roboty ^^
-
TomMolivan - Príspevky: 1503
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 167 krát/245 krát
-
hmm zato taka odvazna stavka na Hellmutha som sa cudoval kto moze taku stavku ponukat...
-
WolfiKxx - Príspevky: 1285
- Založený: Jún 2008
- Poďakoval/li: 165 krát/42 krát
TomMolivan napísal:Šak uvidíme, čo povie, keď dnes príde z roboty ^^
sak písal že je už pol roka pokerpro, či to bol ten jeho sused? už v tom mam zmätok...a clapec este nema IP ban?
- MoOlkY
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 17 krát/2 krát
Počet príspevkov: 39 • Stránka 2 z 4 • 1, 2, 3, 4
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 6 hostí.