Narozeninová párty k 1. výročí fungování Kajot Poker Club Ostrava se konala v pondělí 22. srpna 2011. Hlavním turnajem oslav byl turnaj s buyinem 1.000+200 a možností 1x rebuy 1.000 do první pauzy a garancí 100.000 Kč.Samozřejmostí byl welcome drink, raut a narozeninový dortík. No co vám mám povídat ?Možná se to bude zdát dlouhé, ale doporučuji dočíst do konce. První runner runner suckuot jsem nafasoval již v Brně. Přes net se mi podařilo zakoupit jedno z posledních míst ve žlutém buse. Dorazím skoro přesně na odjezd s vyplazeným jazykem a celý propocený (bylo nějakých +40° minimum) a uvítá mne zpráva o zpoždění 1 hodinka. Tak zajdu přes ulici do kavárny a po návratu mne uvítá riverová další hoďka navíc. Vrací mi buyin a odcházím na vlak – vyšší buyin, nebude kávička v ceně ani wifi zdarma (mohla být krásná 2,5 hodinová PLO session).1-outový suck river přišel v Ostravě.Blížíme se k Ostravě a černé mraky nevěstí nic dobrého. Ve Svinově (městská část Ostravy) již šíleně prší a tak si nechávám zdarma rozdat druhý flop – free cesta na Hlavní nádraží (buyin jsem měl pouze do Svinova), kde se dá suchou nohou dojít k šalině (pro cizince, nebrňáky = tramvaj, električka). Čekám asi 15 minut, přestává pršet, nastupuji do šaliny směr centrum. Jednu zastávku před vystoupením přichází špatný turn – začíná padat celkem dost vody a na výstupní...
Zobraziť celý článok