fish blog alebo ako z fish na lovcu :)
Počet príspevkov: 39 • Stránka 3 z 4 • 1, 2, 3, 4
Re: fish blog alebo ako z fish na lovcu :)
Heh, tak o tom som nepočul. A asi už ani nebudem
-
TomMolivan - Príspevky: 1503
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 167 krát/245 krát
odo mn vytiahol 100$ aby odkskusal hernu na ongame kde som mu siel vybavit rakeback. Samozrejme je to uz skoro rok a peniaze nikde...medzitym stacil prehrat cca 3k$ na stars pod nickom Bludo171...
okrem toho si ma znova pridal na FB ze mi vrati love, ale samozrejme nase banky ma ojebali a jeho love co poslal mi nedorazili na ucet a samozrejme mu nejde spravit print screen a poslat mi vypis...no cisty zapalkar...
bludo, ja stale cakam na svoje lova,ani ten printscreen z vypisy si mi neposlal, ako si slubil...s tomom budem v kontakte a ak nepojdes do banky a nevlozis nam tie lova na ucet aby tam aj boli tak fak investujem cas a love aby si ta prisli navstivit a trocha si kopnut a ako vidim a citim je tu dost takych ludi...tak sa snaz...myslim ze vratenie penazi je lacnejsie ako zubar, novy chrup je drahy...
okrem toho si ma znova pridal na FB ze mi vrati love, ale samozrejme nase banky ma ojebali a jeho love co poslal mi nedorazili na ucet a samozrejme mu nejde spravit print screen a poslat mi vypis...no cisty zapalkar...
bludo, ja stale cakam na svoje lova,ani ten printscreen z vypisy si mi neposlal, ako si slubil...s tomom budem v kontakte a ak nepojdes do banky a nevlozis nam tie lova na ucet aby tam aj boli tak fak investujem cas a love aby si ta prisli navstivit a trocha si kopnut a ako vidim a citim je tu dost takych ludi...tak sa snaz...myslim ze vratenie penazi je lacnejsie ako zubar, novy chrup je drahy...
- Za tento príspevok od Mr.Student poďakovali :
- MoOlkY
- Mr.Student
- Založený: Aug 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/1 krát
Aspoň už chápem, čo myslel tým "poker pro"
-
no chlapci moc by som take veci verejne nepisal kamos poslal zene ktora ho nasrala 1sms ze ju zabije a vecer ho zbalili kuklaci a pobrucal si 4mesiace vo vysetrovacke...inak mne sa paci moment z jedneho filmu z nazvom pribeh z bronxu kde mlady chalan chranenec miestneho bossa mafie nahana chalana co mu dlhuje 20dolarov ten ho zastavi a hovorimu aby ho uz nikdy nenahanal a dal mu pokoj stratis tym sice 20dolarov ale dokonca zivota ta bude ten chalan obchadzat a uz nikdy ta o viacej penazi neojebe...takze asi tak bud rad ze ta to stalo len 100
- tomiG
- Založený: Mar 2011
- Poďakoval/li: 22 krát/42 krát
tomiG napísal:...stratis tym sice 20dolarov ale dokonca zivota ta bude ten chalan obchadzat a uz nikdy ta o viacej penazi neojebe...takze asi tak bud rad ze ta to stalo len 100
to nemozes mysliet vazne
od takych [censored] treba dostat prachy aj s poriadnymi urokmi, inac to bude skusat stale
- fido
- Založený: Feb 2011
- Poďakoval/li: 11 krát/4 krát
no nvm ci to este bude skusat.ocividne totiz nejde o clena MENSY ked ani nevie co je IP a hlavne si nedokaze ani len zablokovat profil na FB kde si jeho fotku pozrela uz cela ceskoslovenska pokrova komunita
-
popoBA - Príspevky: 2214
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 49 krát/235 krát
Mozno by pomohlo toto
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
Šak možno sa k nám ešte prihovorí, že čo nového
-
TomMolivan napísal:http://pokec.azet.sk/bludo171
postavicka taka pekna vlasy odfarbene take pekne jednoznacne nasa 7%mensina chlapci asi ste podporili 100eckami duhovy pochod
- tomiG
- Založený: Mar 2011
- Poďakoval/li: 22 krát/42 krát
Počet príspevkov: 39 • Stránka 3 z 4 • 1, 2, 3, 4
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.