domov blog
Re: domova cesta (dufam ze) do neba
ete mi napadlo. pri FR pozicie od UTG-HJ...pary 22-55 limp/callujem (ak mam vyhodne odds). je to spravna cesta? hram to vtedy cisto na set
- dom
- Založený: Feb 2011
- Poďakoval/li: 10 krát/6 krát
dom napísal:juchuu podarilo sa mi trafit 3rd place na 1,1 4k garante, tak idem investovat. HM alebo PT? mal som oboje trial. pravdu povediac sympatickejsi mi bol pt, ale tak neham si poradit.
ked si kupim licenciu, mozem to pouzit pri hrani na nb a nasledne ked skocim na desktop pouzit to tiez?
Urcite HM, ted uz se pomale dodelava i HM2 (budes ho mit tusim potom v cene). Na HM mas dve licence, tudiz to muzes pouzit na dva pocitace. Jo a jestli tech dolacu mas vic, tak si jeste kup Leakbuster licenci .
-
VNPK - Príspevky: 158
- Založený: Aug 2010
- Poďakoval/li: 1 krát/20 krát
dom napísal:ete mi napadlo. pri FR pozicie od UTG-HJ...pary 22-55 limp/callujem (ak mam vyhodne odds). je to spravna cesta? hram to vtedy cisto na set
Ak maju ludia plny stack, tak je vzdy vyhodne male pary raisovat, pretoze:
- mas iniciativu
- mas vybudovany pot, do ktoreho sa da betovat
- mas oproti limpovanemu potu vacsiu equity
- v limpovanom pote ak trafis, nemusis dostat ziadnu akciu
- v limpovanom pote sa pot buduje dost tazko OOP
- a ak si povodny raiser, tak na vhodnych flopoch vies dost casto zobrat pot cbetom
Ja som urcite za raise
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
bleeeeeh dnes som bol skusit triatlon na strkovci, ak ma niekto zaujem o vyburanie tiltu, zabudnut na poker a badbeaty tak vreeelo doporucujem, kedze jediny beat co je pocut je heartovy a garantujem ze ani tiesto taky mix nespravi
- dom
tak uz som total rpesiel na nl5, hram 20 stolov ako na nl2 ked je tam uroven rovnaka tak by v tom nemal by tproblem. najlepsie je ze som za tuto session v minuse iba 1BI takze za chilku by som to mal ownit este si ale musim uávedomit ze je to nl5 a ludia tam nebudu vymyslat somariny
- dom
-
popoBA - Príspevky: 2214
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 49 krát/235 krát
- dom
ked sme pritom popo, poicas/predas daku tu knihu aj lamerovi jak ja? vies. musime si omahat
- dom
bb daky tight majsterko typu 9/7 secky cisla cervene mal som nanho asi 170h, zadnu history
flop cbet, turn, prisla nie moc pekna karta dosla fd, kt. som sa zlakol, tu som mal asi betovat...ale nechcel som robit velky pot v pripade ze pride daky nakazeny river...nastastie som turn nebetol lebo river dosiel podla mna skazeny ako posledny mliecny zub co mi vypadol. betol pot size co znamena bud bluff, alebo monster... call alebo The F word?
Hand recorder used for this poker hand: PokerStrategy.com Elephant 0.102 by www.pokerstrategy.com.
Preflop: Hero is SB with Q, J
5 folds, Hero raises to $0.15, BB calls $0.10.
Flop: ($0.30) J, T, 2 (2 players)
Hero bets $0.19, BB calls $0.19.
Turn: ($0.68) 6 (2 players)
Hero checks, BB checks.
River: ($0.68) T (2 players)
Hero checks, BB bets $0.7, Hero ??
flop cbet, turn, prisla nie moc pekna karta dosla fd, kt. som sa zlakol, tu som mal asi betovat...ale nechcel som robit velky pot v pripade ze pride daky nakazeny river...nastastie som turn nebetol lebo river dosiel podla mna skazeny ako posledny mliecny zub co mi vypadol. betol pot size co znamena bud bluff, alebo monster... call alebo The F word?
Hand recorder used for this poker hand: PokerStrategy.com Elephant 0.102 by www.pokerstrategy.com.
Preflop: Hero is SB with Q, J
5 folds, Hero raises to $0.15, BB calls $0.10.
Flop: ($0.30) J, T, 2 (2 players)
Hero bets $0.19, BB calls $0.19.
Turn: ($0.68) 6 (2 players)
Hero checks, BB checks.
River: ($0.68) T (2 players)
Hero checks, BB bets $0.7, Hero ??
Spoiler:
- dom
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 32 hostí.