aký bankroll?
Počet príspevkov: 12 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
aký bankroll?
serus,
aký minimálny bankroll by ste mi odporučili, keby som sa rozhodol hrať iba 7 dolárové sng 9-seat, regular.?
žiadny multitable. 1, maximálne 2 stoly. ale plánujem 90 % času len jeden stôl. nuda čo?
dikk za odpovede
aký minimálny bankroll by ste mi odporučili, keby som sa rozhodol hrať iba 7 dolárové sng 9-seat, regular.?
žiadny multitable. 1, maximálne 2 stoly. ale plánujem 90 % času len jeden stôl. nuda čo?
dikk za odpovede
-
1886er - Príspevky: 995
- Založený: Okt 2010
- Poďakoval/li: 197 krát/125 krát
Re: aký bankroll?
som zvedavy ako dlho ti to vydrzi
- ramzey
- Založený: Júl 2010
- Poďakoval/li: 111 krát/96 krát
100$
-
matiapag - Príspevky: 2450
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 170 krát/132 krát
Štandard na STTs je 50-100 BIs
Inak hrať ich po jednom stole je blbosť
Inak hrať ich po jednom stole je blbosť
- skJacob
- Založený: Jún 2011
- Poďakoval/li: 4 krát/14 krát
hrat len 1 stol je pre teba velmi nevyhodne a taktiez aj strata casu.. odporucam ti zacat minimalne s dvomi a ked to budes stihat, postupne pridavat.. pri SNGckach je potrebny objem, potrebujes nahrat vela turnajov ak budes hrat len jeden, kludne sa ti moze stat, ze 5 po sebe skoncis mimo ITM a zacnes nebodaj tiltovat a to nechceme.. radsej ich hraj viac, ak budes mat pocit, ze nedavas dostatocne pozor, tak uber stol
-
pokpleja - Príspevky: 213
- Založený: Feb 2011
- Poďakoval/li: 6 krát/12 krát
no treba nejak zacat....urcite si na to casom zvyknes a budes pridavat stoly....ako pise matiapag,myslim,ze na tie podmienky,co si uviedol by mal roll 100-150$ stacit...ale neuviedol si,ci mas nejake skusenosti alebo co si doteraz hraval.....to tiez moze hrat svoju rolu
-
Mlachi - Príspevky: 219
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 29 krát/8 krát
Nebol by si prvy co by zacal s jednym stolom ale jedna vec mi nejde do hlavy.
Kedze si noob (chces one tablovat 9man standard speed STT), preco chces zacat hned na $7 urovni?! Ak je Tvoja odpoved preto, lebo nizsie stakes maju velmi nevyhodny pomer buyin/rake tak mozno nie si az taky nub ale stale. V SnG az tak nejde o samotny profit. Tvoj dlhodoby ciel je dostat sa na respectable stakes a byt BE+ a davat shitload objem a zit z bonusov. Na lowstakes sa da bezproblemov dosiahnut dvojciferne ROI ale vsetko je to o $/SnG a nasledne $/h.
Kazdopadne pls reconsider.
A roll Ti staci 15BI ak si winner.
Kedze si noob (chces one tablovat 9man standard speed STT), preco chces zacat hned na $7 urovni?! Ak je Tvoja odpoved preto, lebo nizsie stakes maju velmi nevyhodny pomer buyin/rake tak mozno nie si az taky nub ale stale. V SnG az tak nejde o samotny profit. Tvoj dlhodoby ciel je dostat sa na respectable stakes a byt BE+ a davat shitload objem a zit z bonusov. Na lowstakes sa da bezproblemov dosiahnut dvojciferne ROI ale vsetko je to o $/SnG a nasledne $/h.
Kazdopadne pls reconsider.
A roll Ti staci 15BI ak si winner.
- Za tento príspevok od ___Mortylen___ poďakovali :
- tomiG
-
___Mortylen___ - Príspevky: 1347
- Založený: Sep 2009
- Poďakoval/li: 179 krát/139 krát
1886er napísal:serus,
dikk za odpovede
mortylen to napisal uplne presne ja by som este dodal ze tu ani tak nejde o to ze nuda co prosim ta o com chces na tom jednom stole premyslat tieto sng sa sice hraju podla pokrovych pravidiel ale tvoju hru len uplne zdegeneruju budes po neakom case uplne nepouzitelny ako pre mtt tak pre cg ale ak v tom vidis nieco kraasne zlozite takticke strategicke a zlozite a naplna to tvoje myslenie prosim proti vkusu ziaden disputat....
- tomiG
- Založený: Mar 2011
- Poďakoval/li: 22 krát/42 krát
No čo, možno má malý monitor
- tomisumi
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 15 krát/10 krát
tomisumi napísal:No čo, možno má malý monitor
jaj vidis to ma nenapadlo asi to chce hrat na mobile tak potom velke
- tomiG
- Založený: Mar 2011
- Poďakoval/li: 22 krát/42 krát
Počet príspevkov: 12 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
Naspäť na Otázky začiatočníkov
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 23 hostí.