ZelTZN aka NLHE Soldier
Re: Zeltznov blog
No kedze tie knockouty su brutalny rybnik, tak si to asi hral dost zle, ked ten graf vyzera takto.
No offense, mozno by len nebolo na skodu to najskor trosku nastudovat, ako povedat, ze uz to v zivote nechcem hrat.
No offense, mozno by len nebolo na skodu to najskor trosku nastudovat, ako povedat, ze uz to v zivote nechcem hrat.
-
A_Rimmer - Príspevky: 875
- Založený: Apr 2008
- Poďakoval/li: 88 krát/131 krát
That´s true . Snažím sa akurát dokopať kamaráta, čo hrá 7$ Turbá na PS, nech si tu spraví blog
-
Zeltzn - Príspevky: 1480
- Založený: Dec 2010
- Poďakoval/li: 175 krát/97 krát
Len dokop, so SNG je to tu uz dost slabe. Treba s tym nieco urobit. Ja sa chystam dnes dat taku dlhsiu session 7$ a 15$ turbo knockoutov na stars, traffic je sice slaby, ale vraj je to brutal rybnik tak vyskusam a dam vediet.
-
Zeltzn napísal:That´s true . Snažím sa akurát dokopať kamaráta, čo hrá 7$ Turbá na PS, nech si tu spraví blog
Ty budes isto ten Slovak, co mi asi spitecallol 66 pri 20BB+ pushi v last 5
Nah, ak si ale v strate po 700 kuskoch na $3.50 tak mas velke leaky. Velmi velke.
-
___Mortylen___ - Príspevky: 1347
- Založený: Sep 2009
- Poďakoval/li: 179 krát/139 krát
Pokúsim sa 66 nepushujem ani pri 8bb, ale všetko je možné
-
Zeltzn napísal:Pokúsim sa 66 nepushujem ani pri 8bb, ale všetko je možné
Asi v tom to bude.
-
na stars je to rybnik az po 15 (vyssie som nebol )...
- aNdr3Jo
- Založený: Mar 2011
- Poďakoval/li: 113 krát/39 krát
Trochu oneskorene, ale predsa také malé zhrnutie mesiaca August .
Mal som solidny hotrun na cg, ale bol som hrozne lenivý hrať a nenaplňovalo ma to, ako minulý mesiac, tak som skúsil inú variantu.V poslednej dobe sa neviem vôbec dokopať k dobrému objemu na cg.Chcelo by to nejaký propbet alebo niečo, nech sa dokopem k lepšiemu objemu a bude možno aj NL50 začiatkom novembra s dobrým BR
Redline sucks, ale s mojou hrou som nadmieru spokojný a dúfam, že stále budem napredovať !!! napozeral som asi 30 hodín videí,spoznámkoval si ich,už len aby boli kvalitné objemy
Mal som solidny hotrun na cg, ale bol som hrozne lenivý hrať a nenaplňovalo ma to, ako minulý mesiac, tak som skúsil inú variantu.V poslednej dobe sa neviem vôbec dokopať k dobrému objemu na cg.Chcelo by to nejaký propbet alebo niečo, nech sa dokopem k lepšiemu objemu a bude možno aj NL50 začiatkom novembra s dobrým BR
Redline sucks, ale s mojou hrou som nadmieru spokojný a dúfam, že stále budem napredovať !!! napozeral som asi 30 hodín videí,spoznámkoval si ich,už len aby boli kvalitné objemy
-
Zeltzn napísal:Chcelo by to nejaký propbet alebo niečo, nech sa dokopem k lepšiemu objemu
jaaaj, ja som mal propbet, ze ta dobehnem v rakerace doxxbet za august, lebo si tam zacal nejako stagnovat, par dni mi chybalo len som isiel do chorvatska. ale umiestnil som sa s mojim chabym objemom na platenych prieckach September dam vacsi volume!
- haman
- Založený: Apr 2010
- Poďakoval/li: 853 krát/189 krát
keby som dal taký objem ako minulý mesiac, tak by som bol bez problémov na 2. priečke ... Ale čím skôr vyclearujem bonus, tým skôr vypadnem z tej ogrcanej herne
EDIT: ja som sa posledné 4 dni chcel hecnúť, že predbehnem drobca aspoň,ale boli nejaké chaty,akcie, tak som sa vyprdel nato
EDIT: ja som sa posledné 4 dni chcel hecnúť, že predbehnem drobca aspoň,ale boli nejaké chaty,akcie, tak som sa vyprdel nato
-
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.