V Concordcard Bratislava sa včera zišlo 67 hráčov, ktorí zaplatili buy-in 220€ aby zabojovali o 30,000€ v turnaji nazvanom Festival piatich miest. Pri stoloch bolo možné vidieť v akcii mnoho zaujímavých hráčov slovenskej pokrovej scény napr.: Marek Blaško, Peter Ješko, Boris Zelený, Igor Panák, Tibor Konkoly a Martin Pecník. Do nedeľnéo finále sa napokon prebojovali: Boris Zelený ako chipleader s 338tis. chipov, Andrej Chlepčok, Matej Bies, Peter Ješko, Oswin Ziegelbecker (AUT), Bernard Haider a ako priebežný shortstach Oleg Lakota so stackom 34tis. Dnes sa odohrá deň 2A a všetci tak máte možnosť sa ešte zapojiť. Viac informácii nájdete v článku www.pokerportal.sk/spravodajstvo/zivy-poker/2497/uz-tento-vikend-v-bratislavskom-concorde-turnaj-s-garanciou-na-vyhry-€30000, kde sme o tomto turnaji informovali alebo na stránkach CCC.
F5M v CCC Bratislava odštartoval dňom 1A
Počet príspevkov: 8 • Stránka 1 z 1
F5M v CCC Bratislava odštartoval dňom 1A
Diskusia ku krátkej správe: F5M v CCC Bratislava odštartoval dňom 1A
V Concordcard Bratislava sa včera zišlo 67 hráčov, ktorí zaplatili buy-in 220€ aby zabojovali o 30,000€ v turnaji nazvanom Festival piatich miest. Pri stoloch bolo možné vidieť v akcii mnoho zaujímavých hráčov slovenskej pokrovej scény napr.: Marek Blaško, Peter Ješko, Boris Zelený, Igor Panák, Tibor Konkoly a Martin Pecník. Do nedeľnéo finále sa napokon prebojovali: Boris Zelený ako chipleader s 338tis. chipov, Andrej Chlepčok, Matej Bies, Peter Ješko, Oswin Ziegelbecker (AUT), Bernard Haider a ako priebežný shortstach Oleg Lakota so stackom 34tis. Dnes sa odohrá deň 2A a všetci tak máte možnosť sa ešte zapojiť. Viac informácii nájdete v článku www.pokerportal.sk/spravodajstvo/zivy-poker/2497/uz-tento-vikend-v-bratislavskom-concorde-turnaj-s-garanciou-na-vyhry-€30000, kde sme o tomto turnaji informovali alebo na stránkach CCC.
-
admin - Príspevky: 22502
- Založený: Sep 2008
- Poďakoval/li: 132 krát/177 krát
Re: F5M v CCC Bratislava odštartoval dňom 1A
Otvorené boli cash-game stoly €1/€2 a €2/€5 (minimálna zámena €500). Dnes sa očakáva vyššia hráčska účasť, takže aj CG bude minimálne taký zaujímavý ako včera...
- tomas.ziak
- Založený: Nov 2010
- Poďakoval/li: 2 krát/7 krát
pan zeleny chipleader,to musela byt jizda
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
Len neviem ktory obycajny hrac pokru ma chut vyhodit 220 e
- PokerBoy
- Založený: Jún 2010
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
palo1973 napísal:pan zeleny chipleader,to musela byt jizda
jedna chutovka z jizdy . . . . 2 players. . . .flop dojde 2,3,4 r. . .pan napravo od Borisa flopne postupku s A5s-pushne cca 20-25BB(nepamatam uplne presne ale pan mal este hratelny stack,ziadny ultrashort). . . Boris rozmysla 3-4 sekundy - call - otaca J2o . . . turn 3. . . . river 3 . . . sit open
-
cicvor - Príspevky: 78
- Založený: Jan 2010
- Poďakoval/li: 19 krát/4 krát
cicvor napísal:palo1973 napísal:pan zeleny chipleader,to musela byt jizda
jedna chutovka z jizdy . . . . 2 players. . . .flop dojde 2,3,4 r. . .pan napravo od Borisa flopne postupku s A5s-pushne cca 20-25BB(nepamatam uplne presne ale pan mal este hratelny stack,ziadny ultrashort). . . Boris rozmysla 3-4 sekundy - call - otaca J2o . . . turn 3. . . . river 3 . . . sit open
pretty std unho,mne crackol na me wpt esa so 47o a potom som calloval jeho all in na riveri so setom 888 o turnajovy zivot v l1 kde lezal board QT876,set bol skor blufcatcher,on mal zasa 47o....
-ked dosiel vravel,ze ma len hodinu cas,ze musi ist po dieta do skolky,myslel som ze zartuje,ale on to myslel vazne ,vsak tusim sudden tam sedel s nami a aj marek tatar
-
palo1973 napísal:pretty std unho,mne crackol na me wpt esa so 47o a potom som calloval jeho all in na riveri so setom 888 o turnajovy zivot v l1 kde lezal board QT876,set bol skor blufcatcher,on mal zasa 47o....
-ked dosiel vravel,ze ma len hodinu cas,ze musi ist po dieta do skolky,myslel som ze zartuje,ale on to myslel vazne ,vsak tusim sudden tam sedel s nami a aj marek tatar
no bolo to vtedy celkom vtipne, len trochu neprijemne hrat s tym, ze sa mozes easy dostat do all inu v prvom levely v kazdej hre ktorej sa ucastnil
main event vtedy zacal o 13.00 a jeho strategia bola nachipovat sa alebo vypadnut do 15.00, v prvych dvoch leveloch
a po vypadnuti zahlasil, ze keby vedel, ze sa neda zobrat rebuy tak by to hral inak
-
sudden - Príspevky: 1001
- Poďakoval/li: 196 krát/165 krát
no vsak aj ja tak hravam 5$ turnaje,celkom legitimna strategia,hlavne ked prenho je 3k e ako pre mna 5 $...
-
Počet príspevkov: 8 • Stránka 1 z 1
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Google [Bot] a 10 hostí.