Turnaj v BANSKEJ BYSTRICI
Počet príspevkov: 22 • Stránka 1 z 3 • 1, 2, 3
Turnaj v BANSKEJ BYSTRICI
Potreboval by som info, koľko ľudí sa plánuje zúčastniť?
- maiky
- Založený: Feb 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
info
neviem sice kolko ludi ale urcite tam bude dobre, pretoze vyber miesta je velmi dobry. Nie je to taka typicka hospoda, skor podnik na urovni - taka lepsia hospoda :) a neviem ci tam budu "domaca" obsluha lebo ak hej tak ta robia dobru omeletu :).
inak chvalim novy design WEBU :-)
inak chvalim novy design WEBU :-)
- bedlak
- Založený: Jan 2007
no Povazska Bystrica
tam posiela 3 hracov z bystricekej TOP 5 Legie skazy, takze minimalne 3 hraci ;-)
- Lose
Ahoj LOSE :)
Tak dúfam, že sa tam stretneme PB vs. BB :) keď som neprišiel ja do považskej dúfam, že aspoň ty prídeš do Banskej.
- maiky
to maiky
pozname sa? bol som na slovensku na vikend ale uz som spat v londyne. posielam ti tam zastupcov povazsko-bystrickeho pokerclubu, tak si to najprv vyskusaj proti nim. S chalanmi sme hrali v klube cez vikend, cash game a bolo to fakt perfecto, je iba zopar ludi proti ktorymi mi vobec nevadi prehrat, nakoniec sme sa uplne dopili a spravili sme si own discoteque, a skoncili rano o 6.00. Ale hosi su uz nazhavany na tu bansku tak sa majte vsetci na pozore. good luck all
- Lose
RE: POZNAME SA ???
Minule sme niečo rozoberali, na ICQ ohľadom toho koľko ľudí hráva poker cez net, systémy na Holdeme a pod. Posielal si mi PokerTracker. Inak, sa ti zapáčilo v tom Londýne, už si aj niečo vyhral???
- maiky
Počet príspevkov: 22 • Stránka 1 z 3 • 1, 2, 3
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 9 hostí.