Na najväčšej pokrovej herni sveta P****Stars.com dnes odštartuje ďaľší ročník World CHampionship Of Online Poker (WCOOP). Dokopy bude možné odohrať 62 eventov s neuveriteľnou celkovou garanciou až 30 miliónov dolárov. Do turnajov s buyinmi od 109 dolárov sa však môžte kvalifikovať aj podstatne lacnejšie. Zoznam všetkých eventov a kvalifikácií najdete tu: http://www.P****Stars.cz/wcoop/
WCOOP 2011 štartuje už dnes!
Počet príspevkov: 9 • Stránka 1 z 1
WCOOP 2011 štartuje už dnes!
Diskusia ku krátkej správe: WCOOP 2011 štartuje už dnes!
Na najväčšej pokrovej herni sveta P****Stars.com dnes odštartuje ďaľší ročník World CHampionship Of Online Poker (WCOOP). Dokopy bude možné odohrať 62 eventov s neuveriteľnou celkovou garanciou až 30 miliónov dolárov. Do turnajov s buyinmi od 109 dolárov sa však môžte kvalifikovať aj podstatne lacnejšie. Zoznam všetkých eventov a kvalifikácií najdete tu: http://www.P****Stars.cz/wcoop/
-
admin - Príspevky: 22502
- Založený: Sep 2008
- Poďakoval/li: 132 krát/177 krát
Re: WCOOP 2011 štartuje už dnes!
niekto si aj zahra?
- emkey7
- Založený: Júl 2009
- Poďakoval/li: 10 krát/12 krát
brutal trapas kvalifikacia este neskoncila a registracia na highroler uz ano toto je top herna na svete?
- tomiG
- Založený: Mar 2011
- Poďakoval/li: 22 krát/42 krát
asi to maju nejak osetrene v podmienkach tej kvalifikacie, ja som zazil vacsiu zverinku a to ked som hral kvaldu na 200k GTD na Ipokri a kedze hlavny turnaj zacinal o 10min tak na kvalde proste oznamili posledne 3 ruky,potom sa stopla a z 20 co sme ostavali postupovalo 10 najvacsich stackov tzn ze shortstaky to tam zacali palit hlava nehlava lebo inu sancu nemali a ja som bol nuteny kedze som z 7 miesta padol razom na 11 dorovnavat A5 z BB na push SB v poslednej ruke v ktorej sa rozhodovalo kto znas pojde dalej.ukazal A2 a river 2 ma poslal na zivy donkament o 200 euro
-
popoBA - Príspevky: 2214
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 49 krát/235 krát
no som zvedavy ale do turnaja ich uz nemozu pustit bolo by to nefer voci ostatnym aj voci nim ved turnaj uz ide 4h lol samozrejme im ostanu tdolars ale jedine co sa bude hrat s 10300bi bude hu event neviem myslim ze je to trapas fakt velkych rozmerou su to predsa top hraci sveta....
- tomiG
a neni tam late reg?
-
popoBA - Príspevky: 2214
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 49 krát/235 krát
popoBA napísal:a neni tam late reg?
uz neni teraz to dohrali a somozrejme ich nepustili do turnaja registracia bola otvorena 180min a kvalifikacia skoncila 22.20 a registracia do turnaja 21.00 a este im aj napisali ze ziskali vstupenky do turnaja pod tym cislom ako high roller myslim ze sa o tom este bude pisat a dostanu par peknych mailov
- tomiG
ak dostanu tdolare tak ich nemusia pouzit v celosti na 10300BI
- mirolc
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 3 krát/5 krát
mirolc napísal:ak dostanu tdolare tak ich nemusia pouzit v celosti na 10300BI
lol to je jasne ze nemusis netvrdim ze vyhra 700vs10300 je spatna ale ked je to raz kvalifikacia na konkretny turnaj tak je to kvalifikacia to si taka herna ako P****Stars nemoze dovolit...vlastne moze
- tomiG
Počet príspevkov: 9 • Stránka 1 z 1
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 11 hostí.