Turnaj v BANSKEJ BYSTRICI
Počet príspevkov: 22 • Stránka 2 z 3 • 1, 2, 3
už sa teším
Chlapci už sa na vás teším a dúfam, že vám u nás v Banskej bude chutiť poker :)
- maiky
- Založený: Feb 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
to maiky a ali
poker mi chuti vsade... to ja lubim
ali - mikina je cistucka a kazdy vecer sa nabija energiou z mesiaca na balkone uprostred pentagramu vyrobeneho so spadeovych Aciek. Kazdu noc presne o dvanastej nad nou prenasam mocne zaklinadla (nieco na styl - nech mi pridu dobre ruky atd...) takze si fakt rozmysli ci to ma cenu trepat sa z Kosic len kvoli tomu aby si mi odovzdal chipsy.
ps. som v pomykove lebo fakt neviem ci sa mojim stastnym oblecenim po sobote nahodou nestala termo mikina od nike ale bojim sa, ze v nej by som asi cely turnaj kvoli horku neodohral takze zrejme ostanem pri klasike...
ali - mikina je cistucka a kazdy vecer sa nabija energiou z mesiaca na balkone uprostred pentagramu vyrobeneho so spadeovych Aciek. Kazdu noc presne o dvanastej nad nou prenasam mocne zaklinadla (nieco na styl - nech mi pridu dobre ruky atd...) takze si fakt rozmysli ci to ma cenu trepat sa z Kosic len kvoli tomu aby si mi odovzdal chipsy.
ps. som v pomykove lebo fakt neviem ci sa mojim stastnym oblecenim po sobote nahodou nestala termo mikina od nike ale bojim sa, ze v nej by som asi cely turnaj kvoli horku neodohral takze zrejme ostanem pri klasike...
- pavjan
- Založený: Jan 2007
registracia
registrovat sa treba aj do kvalifikacie? ci sa regnem priamo na mieste 30 min pred turnajom. A kolko ludi sa chysta prist hmm?
Dakujem
Dakujem
- bedlak
RE: registracia
Na kvalifkaciu sa predpokladám netreba regovat, iba na hlavný turnaj.
- maiky
na kvalifikaci
se není potřeba registrovat, jako vždy ale říkám, že jedete dost velkou dálku a může se stát, že bude plno. Ale zatím je to v pohodě, do hl.turnaje je ted 25 lidí...
- džejar
hlavný turnaj
zatiaľ 25 ľudí, nejak málo nie?
- maiky
stack v kvalifikaci
je 1.000chips, v hlavním turnaji 2.000chips.Blinds pro tyto turnaje jsme už ustálili po 30 min. od 10/20.
- džejar
Bystricania
vie mi niekto poradit nejaku ubytovnu prosim? ale taku, aby som musel prejst z centra tak maximalne 3 kilometre :)...u vas je to problem :)
- roy016
- Poďakoval/li: 3 krát/3 krát
Počet príspevkov: 22 • Stránka 2 z 3 • 1, 2, 3
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 12 hostí.