Zmeny a novinky v Concord Card Casine Bratislava

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

Zmeny a novinky v Concord Card Casine Bratislava

Odoslaťod admin 03 Sep 2011 12:38

Diskusia k článku: Zmeny a novinky v Concord Card Casine Bratislava

Už sú to presne dva mesiace čo sa bratislavskí hráči živého pokru dozvedeli radostnú správu. V Concord card casine Bratislava sa udiali radikálne personálne zmeny a na na pozícii pokrového manažéra sa objavil dlhoročný fanúšik a hráč pokru Jožko Ondrovič. Jeho plány a vízie boli dá sa povedať veľmi smelé a zdali sa tak trochu aj prehnané, no už prvý týždeň pod jeho vedeniím ukázal že to myslí s napredovaním klubu naozaj vážne, a tak sa výsledky dostavili prakticky okamžite. Návštevníci pocítili najmä okamžité zvýšenie garancií na turnaje a tak kým jeden týždeň sa v klube naplnili ledva dva stoly, tak zrazu bolo každý deň stolov minimálne 5 a túto tendenciu si klub udržal až doteraz a stále rastie.
Ako veľmi úspešný ťah a promo akcia sa ukázal byť takzvaný freeroll freezout kde hráči zabojovali o 2000 eur za nulový buyin. Do klubu si 15 júla našlo cestu neuveritelných 240! hráčov. Dokonca sa súbežne spustilo až 6 cash stolov. Nasledujúci mesiac si klub tento turnaj zopakoval, a aj keď síce s menšou garanciou, stále dokázal prilákať cez 140 hráčov. Na koniec leta si klub pripravil naozajstnú lahôdku a to turnaj zo série festivalu 5 miest, kde pri buyine 220 eur hráči bojovali o krásnu garantovanú sumu 30 000 eur. Aj napriek výnimočne peknému letnému počasiu si turnaj zahralo spolu 124 hráčov a tak mohli byť hráči spokojní aj s menším...

Zobraziť celý článok
Obrázok používateľa
admin

Založený: Sep 2008
Poďakoval/li: 132 krát/177 krát

Re: Zmeny a novinky v Concord Card Casine Bratislava

Odoslaťod palo1973 03 Sep 2011 15:10

velmi pekne,a to je este uhorkova sezona,cize uz by to malo byt len lepsie,drzim palce,inak ani vo Viedni to nie je az take ruzove,preto si myslim,ze turnaj s bi napr. 200-300 a solidnou garanciou by dokazal prilakat aj par hracov odtialto
Obrázok používateľa
palo1973

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 61 krát/219 krát

Odoslaťod haman 03 Sep 2011 18:21

teraz, po prazdninach, ked by mala este viac stupnut navstevnost, by som uvital denne SNG pred hlavnym turnajom...
haman

Založený: Apr 2010
Poďakoval/li: 853 krát/189 krát

Odoslaťod ramzey 03 Sep 2011 18:40

Tie SNG by som robieval pocas turnaja, ked hraci vypadnu, aby mali moznost si zahrat este daky turnaj.
Mne osobne nevyhovuje trepat sa skorej do klubu :D

Skusil by som uz aj daky odvaznejsi turnaj ako napr 100freez 15k garant.
ramzey

Založený: Júl 2010
Poďakoval/li: 111 krát/96 krát

Odoslaťod Teo.sk 05 Sep 2011 14:43

ramzey napísal:Tie SNG by som robieval pocas turnaja, ked hraci vypadnu, aby mali moznost si zahrat este daky turnaj.
Mne osobne nevyhovuje trepat sa skorej do klubu :D

Skusil by som uz aj daky odvaznejsi turnaj ako napr 100freez 15k garant.

No neviem, ked na posledny freeroll prislo 140 hracov, ci by sa 100 freez 15k naplnil.. ako len dobre pre hracov ak nie :)
Ale inak s tymi SNG suhlasim, to by bolo aj dost unikatne (aspon co ja poznam par klubov v BA) otvorit SNG ked uz vypadne zopar hracov z turnaja.. to by som rozhodne bral, zahrat si taky.
Obrázok používateľa
Teo.sk

Založený: Sep 2010
Poďakoval/li: 10 krát/2 krát

Odoslaťod popoBA 05 Sep 2011 14:50

ako ta vobec napadne hodnotit freeroll a na zaklade toho urobit zaver o 100e freezoute? :shock: a tie sng niesu zly napad, alebo nieco ako night turbiny co bezali v pardubiciach by nebolo odveci. o 10-11 spustit nejaky 20e turbofreez pre ludi co sa im nechce ist domov
Obrázok používateľa
popoBA

Založený: Nov 2009
Poďakoval/li: 49 krát/235 krát

SNG pre vypadnutych z turnaja

Odoslaťod haman 05 Sep 2011 15:16

Po turnajovom breaku (ked skonci late join) sa zapne waiting list (nahlasovanie u floora alebo tabulka/fixka). Side event/SNG/turbo freez (je jedno ako sa to bude volat). Po naplneni poctu hracov (9man) alebo po hodine cakania sa mikrofonom oznami zaciatok a zacne sa hrat. Am I dreaming?

Mozny problem: club preferuje cash a toto je kontraproduktivne. Existuje, ale vela hracov, ktori cash nehraju, ale turnaje ano (ja som 1 z nich). Cize po vypadnuti z main eventu by isli domov a takto daju 'klubu' aspon dalsie fee.
haman

Re: SNG pre vypadnutych z turnaja

Odoslaťod sudden 05 Sep 2011 19:41

haman napísal:Mozny problem: club preferuje cash a toto je kontraproduktivne. Existuje, ale vela hracov, ktori cash nehraju, ale turnaje ano (ja som 1 z nich). Cize po vypadnuti z main eventu by isli domov a takto daju 'klubu' aspon dalsie fee.

presne tak, kazdy pokrovy klub potrebuje aby sa hralo co najviac cashu - tam zarabaju peniaze, nie na turnajovych feeckach, ak otvoria nejake SNG turnaje tak do nich urcite naskoci par ludi, ktori by inak sedeli na cashi
Obrázok používateľa
sudden

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 196 krát/165 krát

Odoslaťod Komedia 06 Sep 2011 08:37

haman napísal:Po turnajovom breaku (ked skonci late join) sa zapne waiting list (nahlasovanie u floora alebo tabulka/fixka). Side event/SNG/turbo freez (je jedno ako sa to bude volat). Po naplneni poctu hracov (9man) alebo po hodine cakania sa mikrofonom oznami zaciatok a zacne sa hrat. Am I dreaming?

Mozny problem: club preferuje cash a toto je kontraproduktivne. Existuje, ale vela hracov, ktori cash nehraju, ale turnaje ano (ja som 1 z nich). Cize po vypadnuti z main eventu by isli domov a takto daju 'klubu' aspon dalsie fee.

pri 20€ sng povedzme 2€ fee...9man sng = 18€ fee čo nestačí ani na zaplatenie dealera ktorý by vam to sng rozdaval...Samozrejme klub chce aby si si sadol na CG nie nejake plesnive sng :) takze myslím že otvaranie sng po skončení turnajoveho breaku je dosť nereálne
Obrázok používateľa
Komedia

Založený: Jún 2008
Poďakoval/li: 47 krát/38 krát

Odoslaťod haman 06 Sep 2011 08:43

Komedia napísal:pri 20€ sng povedzme 2€ fee...9man sng = 18€ fee čo nestačí ani na zaplatenie dealera ktorý by vam to sng rozdaval...Samozrejme klub chce aby si si sadol na CG nie nejake plesnive sng :) takze myslím že otvaranie sng po skončení turnajoveho breaku je dosť nereálne

Ozval sa CG hrac, ktory chce mat ryby na CG stole. :D

Kolko EUR staci na zaplatenie dealera? Z cisla odvodime buyin a fee.
haman

Ďalšia

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 42 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!