KE ->> BB
Počet príspevkov: 7 • Stránka 1 z 1
KE ->> BB
Zdravim takze, bolo by uz dobre aj zacat riesit dopravu do BB.
Este neviem ci budem mat k dispozicii auto. Pokial ano tak mozem zobrat 4 dalsich hracov z KE, ak nebudem mat auto potom by sme sa mohli aspon dohodnut, ze by sme isli tym istym busom, nech sa tam nestratime :)
G
Este neviem ci budem mat k dispozicii auto. Pokial ano tak mozem zobrat 4 dalsich hracov z KE, ak nebudem mat auto potom by sme sa mohli aspon dohodnut, ze by sme isli tym istym busom, nech sa tam nestratime :)
G
- alydzi
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 3 krát/2 krát
Nemáš sa kde stratiť
:) vystúpiš na SADke a potom behom na námestie, potrafil by aj slepí :/
- maiky
- Založený: Feb 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
kde sou vychodnari ??!!
...divam se, ze z té hromady košičanu a prešovaku zatim nic moc...chlapci, Banska snad neni tak daleko!!At zas chudak Alydzi nemusi jezdit sam :)
- džejar
re
hlavne, ze tu bolo vela reci, kolko ludi tu hravaaa, ale na turnaj nema ist kto, ale ved v poriadku
takze nakonie idem Busom, kedze autom sa mi to neoplati a pridem tam cca 1325 bude tam uz niekto ??
este poprosim podrobny navod ako sa dostanem na miesto konania, lebo ja som schopny sa stratit aj vo vlastnej izbe
takze nakonie idem Busom, kedze autom sa mi to neoplati a pridem tam cca 1325 bude tam uz niekto ??
este poprosim podrobny navod ako sa dostanem na miesto konania, lebo ja som schopny sa stratit aj vo vlastnej izbe
- alydzi
- Poďakoval/li: 3 krát/2 krát
alydzi
ked si schopny sa stratit v vo vlastnej izbe tak to mas super, vzdy mas nejake nove zazitky :-) Ten podnik je zo stanice asi 10-15 min pesibusom najlesie sa je opytat taxikarov na stanici ukazu ti smer a pojdes rovno za nosom
- cstrike22
Počet príspevkov: 7 • Stránka 1 z 1
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 7 hostí.