Ako prejst cez turnaj az na final table?

Príspevky zo starej diskusie

Ako prejst cez turnaj az na final table?

Odoslaťod urmino1987 20 Feb 2007 21:45

ahojte, chcem vediet aka je vasa taktika ako sadostat v turnajoch co najdalej, mate nejaku strategiu ktorej sa pridrziavate alebo hrate podla momentalnych pocitov?
urmino1987

Založený: Feb 2007
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Dobra otazka

Odoslaťod vlade 20 Feb 2007 22:04

Mna by tiez zaujimala taktika nejakych dobrych hracov, hohoman nieco nacrtol v nasom rozhovore, zda sa ze jeho taktika je na live turnajoch velmi ucinna.

Tiez viem ze Romanicco sa dostava pravidelne na platene pozicie v live aj online turnajoch, mozno sa podeli s kuskom svojho tajomstva aj on.

Svojho casu som sa pozeral na hraca s nickom ternoplayer, ako hral, tiez mal velmi dobre vysledky, ale uz sa davno neozval :(

Ak teda chce niekto nieco prezradit, nech sa paci, rad si o tom podiskutujem tiez, nakolko na vacsich turnajoch (buy-in 50$ a viac) som este ziadny lepsi vysledok nezaznamenal, ale rad by som to zmenil :)

Moja taktika na tychto turnajoch je zvacsa velmi opatrna, top 20 kombinacii, allin preflop jedine AA a podobne, ale hovorim, na nejaky uspech este len cakam.
vlade

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 246 krát/175 krát

aha

Odoslaťod jonatanko 21 Feb 2007 00:51

vsak si precitajte daku literaturu tusim je o tom pekna trilogia.

najdolezitejsie je v spravnom case spravne gamblovat -)))

a casom pochopite ze velke turnaje su nudne a dlho trvaju -:)))
jonatanko

Poďakoval/li: 1 krát/6 krát

Ja osobne preferujem...

Odoslaťod rechtoris 21 Feb 2007 07:50

... v prvej faze turnaja (pribl. prva hod.) taktiku “vyckavam a potrestam”.. t.j. len top10 alebo pocket pair max do 2 nasobku BB ak mi nevijde set alebo nemam po flop over pair niekto vsadi zahodim a este na dealer 98 109 JQ vo farbe tiez ma 2x BB to je vsetko… vela akcie nezazijem max zahram okrem toho ak som na BB a flop zadarmo tak 4-5 hand za hod… ale tie dost agresivne.. vacsinou navysim min aktualny pot… cize zatial mam dost casu sledovat superov.. a ak vidim ze niekto zahra v skorej pozicii A5 alebo v strednej KJ… ze sa ho bat velmi nemusim…tito ludia vylietavaju dost skoro… takto hram hlavne preto ze na uvode je vela blaznov a to najma v re-buy turnajoch…”pockam kym sa voda vycisti” po break uz trocha volnejsie zahram podla pozicie aj aktualnej stavky aj handy 98, 109, JQ, ci 87 mimo farbu…tesne pred platenymi miestami pritvrdim hojne idem na kradnutie blindov najma na ludi ktori hraju opatrne alebo maju malo chipov… pri final table ak mam nadpriemer chipov a je plny stol sa vracia k taktike ako na zaciatku… s ubudanim ludi a prehladom kto co hra prisposobujem svoju taktiku… toto je taky zaklad ale zalezi ako mi vychadza krok kolko mam aktualnych chipov a ako superi hraju…. Niekedy ked zistim ze si ma u zpri stole predstavuju ako opatrneho hraca a neviem na silnych kartach zarobit na superoch nahle zmenim taktiku a zahram agresivne kazdy 4-5 hand…a ono to funguje tak silno tomu veria ze ide dobry hand jeden za druhym ze zahadzuju predpokladam ovela lepsie karty ako mam ja… ak to po case ma nachytaju sa zas sa vratim k opatrnej hre.. ale nadalej tlacim na hracom s menej chipmi ako mam ja
rechtoris

jo

Odoslaťod urmino1987 22 Feb 2007 23:25

ja som teda zatial iba zaciatocnik (verim ze coskoro budem pro:)) a zatial sa mi najviac osvedcuje taktika vsektko alebo nic, proste cakam len na skvele karty, kedy dam pred flopom all, ale ked to neni nieco extra dobre ale len velmi dobre, napr AK, KQ vo farbe, tak pockam na flop a az potom dam all. co si myslite o tejto taktike?
urmino1987

urmino1987

Odoslaťod roy016 22 Feb 2007 23:51

ze by som si proti tebe rad zahral :)
roy016

Poďakoval/li: 3 krát/3 krát

urmino1987

Odoslaťod cstrike22 23 Feb 2007 00:54

no problem je v tom, ze stouto taktikou sa mozno budes obcas dostavat na platene miesta ale turnaj vyhras iba zriedka.. V turnaji treba prisposobit hru protihracom pri stole, blindom, zamerat sa na fisky a loose hracov a pod.. Ono aby si nebol prekvapeny ked s dobrymi kartami ako AK napr neraisnes poriadne pf a mustis niekoho do hry s kartami ako 56 a flop bude 5K6 a potom budes mega prekvapeny ked typek ukaze dva srackove pary..
cstrike22

rechtoris

Odoslaťod cstrike22 23 Feb 2007 00:57

v re-buy turnajoch to nie su blazni ale vatsina su ludia, ktori hraju mega agresivnou taktokou na re-buy turnaje. Kedze je to re-buy tak ludia su tam ochotny ist all in pf aj s 33 , hlavne ked je v pote viacej ludi a dufaju, ze vyhraju velky bank. ked nie nic sa nedeje spravia rebuy a ide sa dalej. Ja som si zo zaciatku tiez mysles aky su to donkovia ale potom som sa to naucil a zisitl, som ze ked chces nejaky re-buy turnaj vyhrat alebo sa dostat aspon k final table tak toto je ta najspravnejsia taktika, sam som bol prekvapeny ako to funguje
cstrike22

jojo

Odoslaťod jonatanko 23 Feb 2007 02:27

rebuj turnaje su jedine kde sa da hrat dobry poker,... aky mate priemer poctu rebujaov ja tak 6 kusov dam na jeden -:))
jonatanko

Poďakoval/li: 1 krát/6 krát

jonatanko nesuhlasim

Odoslaťod flopi1 23 Feb 2007 12:16

To predsa nemyslis vazne. Rebuy je len o stasti a o tom kolko si ochotny do toho investovat. Ale ked ta to bavi... Moj nazor: ked MTT tak klasiku.
flopi1

Ďalšia

Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 20 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!