Rozhovor s Viktorem `CzechRaise` Dědkem

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

Rozhovor s Viktorem `CzechRaise` Dědkem

Odoslaťod admin 09 Sep 2011 11:51

Diskusia k článku: Rozhovor s Viktorem `CzechRaise` Dědkem

Jedním z prvních českých hráčů, kteří začali brát hraní pokeru jako svoji práci, je Viktor „CzechRaise“ Dědek. V pokerových vodách se pohybuje více jak 9 let a od minulého roku se také věnuje coachingu. Je hlavně cash game hráč, ale občas si zahraje i turnaj. Jeho největším turnajovým úspěcem je 2. místo na ME Malta Madness 2010. Ahoj Viktore, můžeš se našim čtenářům stručně představit?Zdravím čtenáře Pokerportálu.Je mi 30, mám za sebou hodně studia a cestování, poker hraju 9 let a aktuálně se vyskytuju v Ostravě. Kdy a jak jsi objevil poker?Přes sportovní sázky na Betfairu v roce 2001. Stáhnul jsem si klienta a začal hrát z bakrollu na kurzové sázky. Začátky vypadaly asi takto: pot limit – fixed limit – no limit. Na této cestě jsem docela prověřil nabídku kontokorentů ke studentským účtům :). Co bylo důležité pro rozhodnutí, že se pokeru budeš věnovat profesionálně? Měl jsi nějaký vzor?Zlom byl v momentě, kdy jsem se přestal hrou jen bavit, začal ji brát vážně, pravidelně studovat, získal jsem disciplínu a začal stabilněji vyhrávat.Konkrétní vzor jsem v té době neměl. Později jsem narazi na velké jména jako Stu Ungar, Doyle Brunson ... ale nedá se říct, že by byli vzorem. Přesnější je spíš respekt – respektuju celou řadu hráčů hlavně z onlinu. Hru live hráčů tolik neznám, takže je spíš posuzuju podle toho,...

Zobraziť celý článok
Obrázok používateľa
admin

Založený: Sep 2008
Poďakoval/li: 132 krát/177 krát

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 16 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!