DOXXbet Poker Tour - tentokrát bez splitu!!

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

DOXXbet Poker Tour - tentokrát bez splitu!!

Odoslaťod admin 11 Sep 2011 04:05

Diskusia k článku: DOXXbet Poker Tour - tentokrát bez splitu!!

Po mesiaci sme sa klasicky v sobotu, napriek veľkému eventru MBA, stretli v Golden Vegas opäť pri DOXXbet Poker Tour. Štart bol nastavený dve hodiny po štarte main eventu MBA a tak sa mali možnosť do turnaja zaregistrovať aj tí, ktorí sa nedostali na postupujúce miesta. Okrem mňa, si príležitosť zahrať si turnaj s buy-inom 165€ a garanciou 10,000€ nenechalo ujsť 63 ľudí. Garancia teda bola naplnená, a výplatná štruktúra vyzerala nasledovne: 1.miesto: 3,650€2.miesto: 2,200€3.miesto: 1,300€4.miesto: 950€5.miesto: 700€6.miesto: 500€7.miesto: 400€8.miesto: 300€ Robert Obrtlík, ktorý v main evente vyhral all-in AK vs QQ vs AA, keď mu na river doskákala postupka, následne vypadol keď mu kingy nestačili na pár štvoriek.V DOXX-e sa opäť šťastie otočilo na jeho stranu a zabil queene párom sedmičiek. Odo mňa sa šťastie odvrátilo po prestávke a 95% rúk boli 8high. Jeden double up vyšiel k %Kd%%Td% do AJ of. Flop vyšiel krásny, %4d%%6d%%Ts%, turn opäť %Tc% a river %Qs%. Prišli aj rakety ale nikto si nezahral a oosudnou bola ruka AKo zrazená s esami. No nie každý je Obrtlík :) Tesne pred jednou hodinou rannou sa zložil finálový stôl, keď Alenka Andrassiova nevytočila svoj short stack AI. Pre bublinu 9.miesto si hráči určili 200€. Chipcount FT vyzeral nasledovne: seat 1: Hegeduš "Hegedis" Peter 38,800seat 2: Kvanta Michal 115,900seat 3: Perla Migová...

Zobraziť celý článok
Obrázok používateľa
admin

Založený: Sep 2008
Poďakoval/li: 132 krát/177 krát

Re: DOXXbet Poker Tour - tentokrát bez splitu!!

Odoslaťod DevilMayCry 11 Sep 2011 09:27

4.miesto chcel pre seba a nikoho iného Tomáš Demovič. Svojich päť blindov poslal z UTG naslepo do hry. Maťo Kuliffay si nasiel Q-Ts a samozrejme dorovnal. J hneď na flope všetko poriešil.

tak bud mal 10-J alebo sa na flope objavila Q inak neviem ako to mohol flop vsetko poriesit :)

btw som zvedavy ci si pani v HU podali aj ruky po skonceni kedze tam do seba trosku skakali :D
Obrázok používateľa
DevilMayCry

Založený: Aug 2007
Poďakoval/li: 59 krát/107 krát

Odoslaťod ramzey 11 Sep 2011 10:21

Michal A :heart: J:club: a Miro J:spade: 7:club: . Flop 4 :club: Q:club: 5:club: . Miro posiela AI a je okamžite dorovnaný. Blank turn ale na river 7!!. . našťastie pre Michala clubová

Prosim Vas ako nezvyknem kritizovat tieto reporty, ale uz toho je vela, fakt to citajte po sebe, ved niektore nemaju vobec logiku.
Podobne ako "bol docalllovany s QT a J na flope vsetko vyriesil".
A v Obrtlikovej hande chyba river !!!

Inak gratulujem Mirovi, Hegimu, Tomasovi a Petovi.. Celkom dobre zlozenie finalu :D
Misko Kvanta nam to odovdza na cashi, takze slusna investicia :D :D
ramzey

Založený: Júl 2010
Poďakoval/li: 111 krát/96 krát

Odoslaťod MiroJ 11 Sep 2011 16:25

njn zas som blafoval fish pritom bohumile kurva to sa nerobiiii....

moje meno je Miroslav Juris a v chorvatsku ma volaju Jurič _:D na slovensku pls Juris

dakujem
MiroJ

Založený: Feb 2010
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 9 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!