Poker Stars

Diskusia k herni P****Stars

Re: Poker Stars

Odoslaťod filohad 10 Sep 2011 22:50

prosimivas ako nastavim to ze ked klliknem na previous hand mam tam XY hands s vysledkom a nie jednu handu s priebehom, nejak som to missclickol a neviem to dat naspat...
filohad

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 3 krát/0 krát

Odoslaťod TomMolivan 11 Sep 2011 00:52

filohad napísal:prosimivas ako nastavim to ze ked klliknem na previous hand mam tam XY hands s vysledkom a nie jednu handu s priebehom, nejak som to missclickol a neviem to dat naspat...

Nie som si úplne istý v čom spočíva problém, no každopádne:

Keď klikneš na samotný nápis Previous, zobrazí sa ti Instant Hand History, kde potom môžeš kliknúť na hocktorú ruku, ktorú chceš a zvoliť "Visualize" pre prehratie v replayeri.

Pokiaľ chceš rovno zobrazenie poslednej handy v replayeri, tak by si tam mal mať vedľa toho napísu Previous také malé tlačítko na to určené.
Obrázok používateľa
TomMolivan

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 167 krát/245 krát

Odoslaťod filohad 11 Sep 2011 02:00

ked kliknem na previous tak tam mam vypis tej handy celej handy alebo si mozem zaskrtnut len sumary, ale vzdy je tu len jedna ruka

este pred par dnami (pouzivam to ked railujem MTT) som klikol na previous hand
a boli tam secky hadny len s vitazom a hodnotou potu , potom klik na nu a visualize
a to mi zmizlo a mam tu v celom tom ramceku vzdy len jednu konkretnu ruku :/
filohad

Poďakoval/li: 3 krát/0 krát

Odoslaťod TomMolivan 11 Sep 2011 10:13

Pastni pls screenshot.

Ak to vyzerá takto: Obrázok

tak klikni myšou na tú časť, čo som označil červeným rámčekom a potiahni dolu.

Za tento príspevok od TomMolivan poďakovali :
filohad
Obrázok používateľa
TomMolivan

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 167 krát/245 krát

Odoslaťod 1886er 11 Sep 2011 21:34

odkedy som predvčerom napísal na support, že mám pochybnosti o čestnosti shufflingu, tak dostávam značne menej suck outov ako predtým. iba zlomok toho
dokonca som vyhral aj coin flip! :shock:
podozrivé.

Za tento príspevok od 1886er poďakovali - 3:
eMPe3k, Johny40, TomMolivan
Obrázok používateľa
1886er

Založený: Okt 2010
Poďakoval/li: 197 krát/125 krát

Odoslaťod wizdo 11 Sep 2011 22:19

1886er napísal:odkedy som predvčerom napísal na support, že mám pochybnosti o čestnosti shufflingu, tak dostávam značne menej suck outov ako predtým. iba zlomok toho
podozrivé.

post roka :lol2: :lol2:
wizdo

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 18 krát/28 krát

Odoslaťod joco66 11 Sep 2011 23:28

omg to si na to prisiel az teraz ja im pisem stale ked mi nepride karta :shock:
joco66

Poďakoval/li: 0 krát/1 krát

Odoslaťod tomiG 12 Sep 2011 00:47

1886er napísal:odkedy som predvčerom napísal na support, že mám pochybnosti o čestnosti shufflingu, tak dostávam značne menej suck outov ako predtým. iba zlomok toho
podozrivé.

a to si nevedel?? :crazy: ja im stale napisem tesne pred tym ako idem pushnut all in a uz ani neviem kedy som naposledy prehral ale spravil si jednu velku chybu ze si to sem napisal teraz to uz vie kazdy ako sa da na P****Stars vyhravat :crazy: ked sa to dozvedia na 2+2 tak sme hotovi :lol2:
tomiG

Založený: Mar 2011
Poďakoval/li: 22 krát/42 krát

Odoslaťod unihockey55 18 Sep 2011 06:22

Dobry den
Potom co som sa docital ze pri vlakde by sa malo zhodovat meno adresa atd. s osobnymi udajmi na karte, tak som si spravil novy acc na moju sestru, ktora ma ucet v sporitelni a tak mozem vyuzivat vklady a vyberi cez SPOROPAY...chcem sa opytat ci ma neskor nemozu nejako banovat alebo pod. za to ze na jednej ip su spravene dva acc aj ked sa na tom prvom vobec nehralo ani nebol vykonany ziaden vklad
unihockey55

Založený: Sep 2011
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod keso26 18 Sep 2011 07:45

aj keby sa na nom hralo, tak ti nedaju BAN, pokial si neporusil ich T&C. V nich je presne napisane, ake stoly a turnaje nemozete spolu hravat z jednej IP. Tiez co sa tyka bonusu, nemozes cerpat 2x z jednej IP/domacnosti. Ak chces mat ale dusu uplne na mieste, tak im napis na support ze tieto dva acc. su na jednej adrese resp. hraju sa pod jednou IP.
Obrázok používateľa
keso26

Založený: Mar 2007
Poďakoval/li: 58 krát/90 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na PokerStars

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!