Majstrovstvá Bratislavy - Final Day: V heads-upe si to rozda

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

Majstrovstvá Bratislavy - Final Day: V heads-upe si to rozda

Odoslaťod admin 11 Sep 2011 17:51

Diskusia k článku: Majstrovstvá Bratislavy - Final Day: V heads-upe si to rozdali Vlado Fabok a Marek ´policajt´ Blaško. Ako to dopadlo?

Včera sme spoznali víťaza na Slovenské pomery skvelého podujatia. A v najlepšej 18-tke bolo naozaj na čo pozerať, veď pri tables sedeli takí borci ako Erik Hoffman, Marek "policajt" Blaško, "eMKey", Lukáš "ramzey" Konečný, atď.... Veľmi nás ale potešila aj čiastka vyzbieraná v Charity evente, takmer €950. Hneď od úvodu sa čakala akčná hra a keď sme sa pred štartom Final Day rozprávali s nejedným účastníkom, najčastejšie sme na otázku aký predpokladajú priebeh, dostali odpoveď "rýchly úvod, ktorý bude patriť shorstackom. Ten musím pretrpeť." Iba tí, ktorí mali okolo 10 BB mali iný názor "musím hrať agresívne." A spomínanňych hráčov so stackom okolo 10 BB nebolo málo. Začínalo sa síce pri BB 6,000, no tento level sa iba dohrával z Day 2 a po 6 minutách sa preskočilo na blinds 4,000/8,000 (ante 1,000), čo znamenalo na 1 orbit stratu 4,000+8,000+1,800, čiže 13,800 chipov. A hneď 5-ti hráči mali stack pod 100,000, dvaja dokonca okolo 50,000. Presný chicpunt nájdete v reportáži z článku z Day 2 tu. Ale poďme k samotnej hre. Hneď od začiatku uputálo "rozhadzovanie" sa chipleadera Roberta Knizata. Ten nastupoval so stackom 357,500, pričom druhý v poradí Vlado Fabok mal 290,3000. Ako prvý sa z turnaja ale porúčal Jozef Andrassy, ktorý si na buttone našiel...

Zobraziť celý článok
Obrázok používateľa
admin

Založený: Sep 2008
Poďakoval/li: 132 krát/177 krát

Re: Majstrovstvá Bratislavy - Final Day: V heads-upe si to rozda

Odoslaťod Ivo 12 Sep 2011 13:03

Tak po tomto turnaji úplne súhlasím s Janom Bendíkom, že na na takýchto turnajoch zohráva luck min. 60% rolu. Toľko slabých hráčov, otrasnej hry aj od známych hráčov, neuveriteľných luckerov, tak som si sem tam musel pretrieť oči či sa mi nesníva. :bad:
Ja sa nemám naozaj na čo sťažovať, veď v Day 2 som za 7,5 levelov (300min.) mal 1x pár -22, 2x AK, 1x AQ, 1x AJ, potom už ani len marginálne ruky, čistý odpad a na záver môjho pôsobenia pri blindoch 2k/4k/300 keď mám 10BB stack ,tak mi dealerka pri rozdávaní prevráti druhú kartu A. Prvá je K... :crazy:
A úplne ma dorazila slečna po ľavej ruke, keď mi hovorí : " Ja chcem esá, dnes som ešte nemala esá." A potom dodá: " Na každom turnaji mám aspoń 4x esá." :Bravo: Dovidopo
Ivo

Založený: Feb 2009
Poďakoval/li: 18 krát/11 krát

Odoslaťod tomiG 12 Sep 2011 14:14

Ivo napísal:Tak po tomto turnaji úplne súhlasím s Janom Bendíkom, že na na takýchto turnajoch zohráva luck min. 60% rolu. Toľko slabých hráčov, otrasnej hry aj od známych hráčov, neuveriteľných luckerov, tak som si sem tam musel pretrieť oči či sa mi nesníva. :bad:
Ja sa nemám naozaj na čo sťažovať, veď v Day 2 som za 7,5 levelov (300min.) mal 1x pár -22, 2x AK, 1x AQ, 1x AJ, potom už ani len marginálne ruky, čistý odpad a na záver môjho pôsobenia pri blindoch 2k/4k/300 keď mám 10BB stack ,tak mi dealerka pri rozdávaní prevráti druhú kartu A. Prvá je K... :crazy:
A úplne ma dorazila slečna po ľavej ruke, keď mi hovorí : " Ja chcem esá, dnes som ešte nemala esá." A potom dodá: " Na každom turnaji mám aspoń 4x esá." :Bravo: Dovidopo

nie nesniva sa ti ja osobne som im uz poslal list do vegas kde ziadam o presetrenie vsetkych suckoutov ktore mi rozdali a uvidim na najblizsom turnaji ci sa nieco zmeni ked nie napisem na ministerstvo aby im zobrali licenciu na organizovanie turnajov lebo je to cele rigged a budem ziadat dokladne presetrenie :evil: a samozrejme odskodne a potom si oni budu pretierat oci a nie mi skveli hraci ;) edit:pre pokpleja dik za karmu mozno som trapnucky ale o nic menej ako ludia ktori sem pisu ake otrasne slabe pole a aj hra znamych hracov a cely cas tam sedia a cakaju na karty ;) a vyhovarat sa na nestastie a podobne hovadiny jasne blasko tam sedel a cakal 3 dni na AA :lol2:
Naposledy upravil tomiG dňa 12 Sep 2011 15:14, celkovo upravené 1 krát.
tomiG

Založený: Mar 2011
Poďakoval/li: 22 krát/42 krát

Odoslaťod PokerBoy 12 Sep 2011 14:38

Nechapem,ze preco sa stazujete,poker je hra.a ked sa vam nepaci co vam dealer rozda,tak to jednoducho nehrajte,alebo naucte dealera miesat karty.v kazdej hre predsa nemozete dostat AA.VY FISHKY A Tutovkari!!Nechapem,ze preco sa stazujete,poker je hra.a ked sa vam nepaci co vam dealer rozda,tak to jednoducho nehrajte,alebo naucte dealera miesat karty.v kazdej hre predsa nemozete dostat AA.VY FISHKY A Tutovkari!! :evil:
PokerBoy

Založený: Jún 2010
Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

Odoslaťod bud_alebo 12 Sep 2011 16:16

Ivo napísal:Tak po tomto turnaji úplne súhlasím s Janom Bendíkom, že na na takýchto turnajoch zohráva luck min. 60% rolu. Toľko slabých hráčov, otrasnej hry aj od známych hráčov, neuveriteľných luckerov, tak som si sem tam musel pretrieť oči či sa mi nesníva. :bad:
ujooooo......ja im poviem nech aj vam daju esa niekedy....oni sa asi len boja ze keby vam ich isli dat a jedno sa otoci tak sa ohrozia na zivotoch ...........take it easy :gl:

Za tento príspevok od bud_alebo poďakovali - 2:
skJacob, sudden
bud_alebo

Založený: Apr 2011
Poďakoval/li: 0 krát/2 krát

Odoslaťod sry4that 12 Sep 2011 16:22

bud_alebo napísal:ujooooo......ja im poviem nech aj vam daju esa niekedy....oni sa asi len boja ze keby vam ich isli dat a jedno sa otoci tak sa ohrozia na zivotoch ...........take it easy :gl:

:lol2:
sry4that

Založený: Aug 2010
Poďakoval/li: 38 krát/7 krát

Odoslaťod palo1973 12 Sep 2011 17:49

ivo slabi hraci cakaju na silne handy,dobry hraci vyuzivaju priaznive spoty a situacie kedy 3 betuju ci dokonca 4 betuje aj s atc lebo im to superi vacsinou zlozia

-paradoxne ja na wsop som mal prvy den slabsi stol a asi 6x KK a ledva som presiel do dna 2,dokonca som mohol vypadnut,v dni 2 som mal za 10 hodin hrania najlepsiu kombinaciu 99 a ez som postupil dalej a aj stol bol omnoho tazsi
Obrázok používateľa
palo1973

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 61 krát/219 krát

Odoslaťod Ivo 12 Sep 2011 19:18

Chlapci, vidíte dobre, alebo neviete čítať? Píšem tam niekde, že som čakal na dobré ruky alebo správne spoty?
Ivo

Založený: Feb 2009
Poďakoval/li: 18 krát/11 krát

Odoslaťod hyena 12 Sep 2011 19:30

palo1973 napísal:ivo slabi hraci cakaju na silne handy,dobry hraci vyuzivaju priaznive spoty a situacie kedy 3 betuju ci dokonca 4 betuje aj s atc lebo im to superi vacsinou zlozia

-paradoxne ja na wsop som mal prvy den slabsi stol a asi 6x KK a ledva som presiel do dna 2,dokonca som mohol vypadnut,v dni 2 som mal za 10 hodin hrania najlepsiu kombinaciu 99 a ez som postupil dalej a aj stol bol omnoho tazsi

No,neviem,čo je zlé na tom ,ked to niekto hraje na karty.napr.Staszkovi tento imidž pomohol.
Myslm,že je viacej spôsobou ako hrať poker celkom dobre.a 3-4bety si môžeš dovoliť proti hráčom,ktorých ako-tak poznáš.
hyena

Založený: Nov 2010
Poďakoval/li: 4 krát/11 krát

Odoslaťod tomiG 12 Sep 2011 19:37

Ivo napísal:Chlapci, vidíte dobre, alebo neviete čítať? Píšem tam niekde, že som čakal na dobré ruky alebo správne spoty?

nie ja osobne neviem len pisat :D vymenujes tam 4handy s dodatkom ze to bolo vsetko za 300min. a ked ta to odblindovalo na 10bb a ty si mohol konecne vitazoslavne pushnut s AK tak to dealerka missdealne...tak neviem asi som to zle pochopil pokial si to myslel inak sry za post a to som chcel byt este aj vtipny a na zaklade rady tuto jedneho clena ktory napisal na P****Stars suport mail plny staznosti a zazrakom prestal dostavat suckouty :lol2:
tomiG

Založený: Mar 2011
Poďakoval/li: 22 krát/42 krát

Ďalšia

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 7 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!