Michael´s Stack by Stack Day by Day Cash Game Reserection
Re: Michael´s 6max newbie to pro blog NL4->NL50->?
Uz na turne ta porazal akykolvek set,vyssi par,2 pary, pripadne flush co ti super aj jasne dal najavo.
Ale hrajes to ty a to je len moj nazor ze si to tam mal davno zlozit.Skoda tej hry.
Ale hrajes to ty a to je len moj nazor ze si to tam mal davno zlozit.Skoda tej hry.
-
pegas1975x - Príspevky: 1146
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 53 krát/21 krát
vidim ze ty nechces ani tych 837 dolarov a to som ti fakt drzal palce aby si vyhral to Macau.
Ten Nemec si tam s vami robi co chce.
Ten Nemec si tam s vami robi co chce.
-
pegas1975x - Príspevky: 1146
- Založený: Aug 2009
- Poďakoval/li: 53 krát/21 krát
wtf?! snazim sa jak mozem co mam robit ked typek za kazdym proti mne hitne na turne monster...btw som ITM babyyy
a okrem ineho nedokazem hrat 100% svojej hry na bubble turnaja s BI 530dol ked som jedno miesto od pre mna slusneho hitu... ale jak praskla bubble urcite som ovela kludnejsi a budem zas moct hrat naplno
EDIT: o.i som brutal card dead poslednu hodinu+ takze sa tymto LAGom tazsie prisposobuje ked nemam s cim. ale som vseobecne s mojimi adjustments na nich celkom spokojny, za tie co boli.
a okrem ineho nedokazem hrat 100% svojej hry na bubble turnaja s BI 530dol ked som jedno miesto od pre mna slusneho hitu... ale jak praskla bubble urcite som ovela kludnejsi a budem zas moct hrat naplno
EDIT: o.i som brutal card dead poslednu hodinu+ takze sa tymto LAGom tazsie prisposobuje ked nemam s cim. ale som vseobecne s mojimi adjustments na nich celkom spokojny, za tie co boli.
-
michael163 - Príspevky: 689
- Založený: Jan 2010
- Poďakoval/li: 63 krát/62 krát
3.miesto za 1000dolarov
idem konecne na vzduch ked tak nieco k tomuto napisem neskor, ale som spokojny s touto kvaldou celkom tak na 4/5
idem konecne na vzduch ked tak nieco k tomuto napisem neskor, ale som spokojny s touto kvaldou celkom tak na 4/5
- Za tento príspevok od michael163 poďakovali :
- haman
-
whatsup people
uz som do tohto blogu nepisal dost dlho tak som sa rozhodol pre mensi strucnejsi update.
JUL - AUGUST
Cele zle, nehral som vobec dobre, variacia mi robila zle a okrem ineho tam bol aj tilt a nehral som ani vela nestudoval som asi vobec(1-2 videa, x<10 aritcles...). T.J pokrova cast leta sucked davam tomu 1/10 z mojej strany. Ale nasrat. Nebudem sa uz k tomuto vracat, boli to 2 najhorsie mesiace v mojej poker "career" zapricinene mnou.
graf obsahuje(NL100(?),NL50,NL50 a 30 HU)
Nieco pozitivne: zacal som pre PP.sk pisat clanky. Su to nieco ako vycucy z knihy The poker mindset prelozene do SJ, v ktorych je obsiahnute snad vsetko klucove pre pochopenie vsetkych konceptov o ktorych pisem a ktore sa v knihe nachadzaju.
*odohral som este aj asi 20k hands FR 16-20tablovanim a aj ked som bol winner za nejakych 3bb/100 alebo kolko brutal ma to prestalo bavit. setmining s KK jednoducho neni pre mna
SEPTEMBER
CG som nehral vobec. Nevedel som vsak nehrat nic tak som zacal hrat Hyper Turbo HU SNG na PS(spociatku 4fun) pri com zatial zostavam. TU davam graf zo septembra ROI 5,7% EV ROI 4,5%
331turnajov na zaciatku su 7s potom vsetko 15s
September bol pravdepodobne aj moj najuspesnejsi mesiac ever:
-hitol som kvaldu na PPS Espinho za 12dol=1,5k EUR package - zajtra naobed letim
-hitol som za 6dol 530dol kvaldu do macau kde som nasledne skoncil 3. za 1K USD
-hitol som dve kvaldy na 152dol turnaje na PS
- par mincashov z MTTciek co zhruba pokryli vsetky BI
-cca 1000dol prijem z grindu
OKTOBER
planujem odohrat minimalne 2,5k HT turnajov(ideal 3k)
vela vela studovat a dostat sa na 30s
SO LONG FROM ME, TTYL SOON
uz som do tohto blogu nepisal dost dlho tak som sa rozhodol pre mensi strucnejsi update.
JUL - AUGUST
Cele zle, nehral som vobec dobre, variacia mi robila zle a okrem ineho tam bol aj tilt a nehral som ani vela nestudoval som asi vobec(1-2 videa, x<10 aritcles...). T.J pokrova cast leta sucked davam tomu 1/10 z mojej strany. Ale nasrat. Nebudem sa uz k tomuto vracat, boli to 2 najhorsie mesiace v mojej poker "career" zapricinene mnou.
graf obsahuje(NL100(?),NL50,NL50 a 30 HU)
Nieco pozitivne: zacal som pre PP.sk pisat clanky. Su to nieco ako vycucy z knihy The poker mindset prelozene do SJ, v ktorych je obsiahnute snad vsetko klucove pre pochopenie vsetkych konceptov o ktorych pisem a ktore sa v knihe nachadzaju.
*odohral som este aj asi 20k hands FR 16-20tablovanim a aj ked som bol winner za nejakych 3bb/100 alebo kolko brutal ma to prestalo bavit. setmining s KK jednoducho neni pre mna
SEPTEMBER
CG som nehral vobec. Nevedel som vsak nehrat nic tak som zacal hrat Hyper Turbo HU SNG na PS(spociatku 4fun) pri com zatial zostavam. TU davam graf zo septembra ROI 5,7% EV ROI 4,5%
331turnajov na zaciatku su 7s potom vsetko 15s
September bol pravdepodobne aj moj najuspesnejsi mesiac ever:
-hitol som kvaldu na PPS Espinho za 12dol=1,5k EUR package - zajtra naobed letim
-hitol som za 6dol 530dol kvaldu do macau kde som nasledne skoncil 3. za 1K USD
-hitol som dve kvaldy na 152dol turnaje na PS
- par mincashov z MTTciek co zhruba pokryli vsetky BI
-cca 1000dol prijem z grindu
OKTOBER
planujem odohrat minimalne 2,5k HT turnajov(ideal 3k)
vela vela studovat a dostat sa na 30s
SO LONG FROM ME, TTYL SOON
-
Tak teda GL prajem na turnajoch, dufam ze budu co najvyssie ITM umiestnenia a nezabudni na na clanky
- slemo69
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 30 krát/13 krát
WHAZZUP!
Takze asi sa mi bude znova chciet ozivit moj blog a zacat trosku pravidelnejsie prispievat. Motivacia je taka, ze som sa zas vratil k 6maxu a chystam sa hrat dlhú dobu uz iba 6max a nevymyslat bs a dotiahnut to dalej nez tam, kde som naposledy prestal. Zacal som s rollom okolo 600E na titane, kde clearujem FDB. Grind som zacal tusim 10.novebmbra,na NL20 eur a GBP po 8k handach som spravil nieco vyse 10BI a vcera som shotol celkom uspesne NL50 dolarov (+4BI) a vytvaram si postupne safe roll na NL50 DOL,EUR,GBP kde planujem zostat vela hands(ofc ak klesnem s rollom pod nejaku mnou stanovenu hranicu idem to s5 vygrindit na NL20), dostat coaching a zdokonalit svoju hru, takze moje aktualne ciele na najblizsie 2 mesiace:
- 50k hands do konca decembra
- beatovat vsetky NL50 na titane a mat safe roll
- netiltovat a znizovat spews limitne k nule, marginalne veci radsej foldovat nez ich tlacit, resp dezorientovane kazit
- vidiet cele whales tales(baluga rokz - moj najoblubenejsi coach z DC)
- na zaklade buynutych 800k datamined hands spravit poznamky k najlepsim regom na stakes ( aspon 10 )
-postnut par ruk sem, rozobrat handy s poker buddies
BE GOOD, BE BEST, BEAT IT,TRASH IT aaaaaaaaaaaaaand PROFIT!
Myslim si ze hram vcelku dobre, moja hra je na tom asi najlepsie, ako kedy bola aj ked stale celkom leakful ale moj overall confidence sa ma dobre kedze NL20 som celkom daval. A coaching + rozoberanie hands pravidelne(nie tak jak v prvej polovici roka). BTW, ak by niekto chcel mat navyse poker buddyho na sweatky, rozoberania hand a vsetko co sa pokru tyka tak mi dajte vediet, okamzite som in.
Moj major ciel a najvacsia motivacie je do prazdnin predat moj focus a kupit si my affordable dream car(a ofc mat pravidelne na vsetky naklady s nim spojene) :
a samozrejme zit si nadalej ako college balla a beatovat skolu ofc
Takze asi sa mi bude znova chciet ozivit moj blog a zacat trosku pravidelnejsie prispievat. Motivacia je taka, ze som sa zas vratil k 6maxu a chystam sa hrat dlhú dobu uz iba 6max a nevymyslat bs a dotiahnut to dalej nez tam, kde som naposledy prestal. Zacal som s rollom okolo 600E na titane, kde clearujem FDB. Grind som zacal tusim 10.novebmbra,na NL20 eur a GBP po 8k handach som spravil nieco vyse 10BI a vcera som shotol celkom uspesne NL50 dolarov (+4BI) a vytvaram si postupne safe roll na NL50 DOL,EUR,GBP kde planujem zostat vela hands(ofc ak klesnem s rollom pod nejaku mnou stanovenu hranicu idem to s5 vygrindit na NL20), dostat coaching a zdokonalit svoju hru, takze moje aktualne ciele na najblizsie 2 mesiace:
- 50k hands do konca decembra
- beatovat vsetky NL50 na titane a mat safe roll
- netiltovat a znizovat spews limitne k nule, marginalne veci radsej foldovat nez ich tlacit, resp dezorientovane kazit
- vidiet cele whales tales(baluga rokz - moj najoblubenejsi coach z DC)
- na zaklade buynutych 800k datamined hands spravit poznamky k najlepsim regom na stakes ( aspon 10 )
-postnut par ruk sem, rozobrat handy s poker buddies
BE GOOD, BE BEST, BEAT IT,TRASH IT aaaaaaaaaaaaaand PROFIT!
Myslim si ze hram vcelku dobre, moja hra je na tom asi najlepsie, ako kedy bola aj ked stale celkom leakful ale moj overall confidence sa ma dobre kedze NL20 som celkom daval. A coaching + rozoberanie hands pravidelne(nie tak jak v prvej polovici roka). BTW, ak by niekto chcel mat navyse poker buddyho na sweatky, rozoberania hand a vsetko co sa pokru tyka tak mi dajte vediet, okamzite som in.
Moj major ciel a najvacsia motivacie je do prazdnin predat moj focus a kupit si my affordable dream car(a ofc mat pravidelne na vsetky naklady s nim spojene) :
a samozrejme zit si nadalej ako college balla a beatovat skolu ofc
-
Re: Michael´s Back In 6max NL50 blog
netiltovat a znizovat spews limitne k nule, marginalne veci radsej foldovat nez ich tlacit, resp dezorientovane kazit
dobre si to sformuloval, tiez sa o nieco take snazim, v podstate je to dlhodoby ciel
BTW, ak by niekto chcel mat navyse poker buddyho na sweatky, rozoberania hand a vsetko co sa pokru tyka tak mi dajte vediet, okamzite som in.
hlasim sa
-
sudden - Príspevky: 1001
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 196 krát/165 krát
NO MONEYZ IN POKER, EVERYONE SOLID!
*odporucam vsimnut si nick villaina, ktory odpoveda za vsetko...
IPoker Network $0.25/$0.50 No Limit Hold'em - 6 players - View hand 1562522
DeucesCracked Poker Videos Hand History Converter
kinxay (MP): $68.18
osemouzel (CO): $146.32
Hero (BTN): $93.65
LottOPlayeR888 (SB): $78.12
nytnapsuu (BB): $49.00
DANCARKUDURO (UTG): $53.84
Pre Flop: ($0.75) Hero is BTN with A A
3 folds, Hero raises to $1.50, LottOPlayeR888 raises to $6.00, 1 fold, Hero raises to $15.00, LottOPlayeR888 calls $9
Flop: ($30.50) 9 6 Q (2 players)
LottOPlayeR888 checks, Hero bets $15.00, LottOPlayeR888 raises to $63.12, Hero calls $48.12
Turn: ($156.74) 4 (2 players)
River: ($156.74) 8 (2 players)
Final Pot: $156.74
LottOPlayeR888 shows 2 4
LottOPlayeR888 wins $153.74
(Rake: $3.00)
*odporucam vsimnut si nick villaina, ktory odpoveda za vsetko...
IPoker Network $0.25/$0.50 No Limit Hold'em - 6 players - View hand 1562522
DeucesCracked Poker Videos Hand History Converter
kinxay (MP): $68.18
osemouzel (CO): $146.32
Hero (BTN): $93.65
LottOPlayeR888 (SB): $78.12
nytnapsuu (BB): $49.00
DANCARKUDURO (UTG): $53.84
Pre Flop: ($0.75) Hero is BTN with A A
3 folds, Hero raises to $1.50, LottOPlayeR888 raises to $6.00, 1 fold, Hero raises to $15.00, LottOPlayeR888 calls $9
Flop: ($30.50) 9 6 Q (2 players)
LottOPlayeR888 checks, Hero bets $15.00, LottOPlayeR888 raises to $63.12, Hero calls $48.12
Turn: ($156.74) 4 (2 players)
River: ($156.74) 8 (2 players)
Final Pot: $156.74
LottOPlayeR888 shows 2 4
LottOPlayeR888 wins $153.74
(Rake: $3.00)
-
Vitaj spat! Dufam, ze iPoker bude k Tebe milosrdnejsi ako toto #$%^#$% laky ejs poukr.
Updatuj casto, budem to citat
Updatuj casto, budem to citat
-
___Mortylen___ - Príspevky: 1347
- Založený: Sep 2009
- Poďakoval/li: 179 krát/139 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 13 hostí.