Buschle Blog

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: Buschle Blog

Odoslaťod buschle 16 Sep 2011 15:44

no to je ale asi najtazsi turnaj aky sa len da hrat, vsetky supernova elite to maju zdarma + pspros + highstakes CG hraci ktory ked si uz zahranju nejaky turnaj tak to bude najskor tento.
Obrázok používateľa
buschle

Založený: Jún 2007
Poďakoval/li: 47 krát/133 krát

Odoslaťod sry4that 16 Sep 2011 17:02

yegon napísal:podotykam ze mam mimovolne vestecke/psychic schopnosti, nefunguje to na poziadanie ale vela krat ma nieco napadne a bud je to precitana mysleinka niekoho kto je so mnou alebo podobne..

heh, keď som tu pred časom niečo podobné načal, tak ste ma tu skoro ukameňovali :crazy:
no nič

buschle> GL na ME :good:
sry4that

Založený: Aug 2010
Poďakoval/li: 38 krát/7 krát

Odoslaťod TomMolivan 16 Sep 2011 17:04

buschle napísal:no to je ale asi najtazsi turnaj aky sa len da hrat, vsetky supernova elite to maju zdarma + pspros + highstakes CG hraci ktory ked si uz zahranju nejaky turnaj tak to bude najskor tento.

Nebude tam napriek tomu predsalen dostatok randomákov na to, aby sa to ten jedenkrát za rok dalo shotnúť? (kvalifikanti, "jackpot hunteri" etc.)
Obrázok používateľa
TomMolivan

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 167 krát/245 krát

Odoslaťod yegon 16 Sep 2011 17:39

fok ked mozes hrat NL2k tak snad tam budes medzi najlepsimi nie?
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Odoslaťod A_Rimmer 16 Sep 2011 19:38

OT: Buschle, ten predosly avatar si mal lepsi imo. :)
Obrázok používateľa
A_Rimmer

Založený: Apr 2008
Poďakoval/li: 88 krát/131 krát

Odoslaťod tomiG 16 Sep 2011 23:14

buschle napísal:no to je ale asi najtazsi turnaj aky sa len da hrat, vsetky supernova elite to maju zdarma + pspros + highstakes CG hraci ktory ked si uz zahranju nejaky turnaj tak to bude najskor tento.

a nerozmyslali ste niekedy hrat takyto velky event viaceri myslim tym ze traja styria solid hraci ked daju hlavy a peniaze spolu tak mozu uhrat pekny vysledok...
tomiG

Založený: Mar 2011
Poďakoval/li: 22 krát/42 krát

Odoslaťod TomMolivan 16 Sep 2011 23:32

tomiG napísal:

a nerozmyslali ste niekedy hrat takyto velky event viaceri myslim tym ze traja styria solid hraci ked daju hlavy a peniaze spolu tak mozu uhrat pekny vysledok...

Jak rátam, tak rátam, toľko na Slovensku hádam ani nemáme :D
Obrázok používateľa
TomMolivan

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 167 krát/245 krát

Odoslaťod tomiG 17 Sep 2011 00:10

tak ano je to ako ten vtip ked hitler prosi tisa aby mu poslal letecku pomoc a tiso sa ho pyta ci ma poslat jedno... dve alebo vsetky tri lietadla :D ale yegon a buschle su zaklad urcite by som oslovil tuto clena z nickom tomm a do HU na druhy den si rezervovat kellermana ;) a este jednu vec k tebe tomi neviem ci robis dobre ze na takomto mttcku zacnes hracov podcenovat davat im privlastky random jackpothunter a pod ale na druhej strane ani ich netreba precenovat ako to spravil buschle je jasne ze sa tam zide elita on line sceny z celeho sveta ale preve to robi ten turnaj hratelnejsim a pri troche stastia sa itm da uhrat a mozno aj viac ;)
tomiG

Založený: Mar 2011
Poďakoval/li: 22 krát/42 krát

Odoslaťod buschle 17 Sep 2011 01:40

yegon je folding station a ja som zase spewtard to by nedopadlo dobre riadit jedno MTT :D
Obrázok používateľa
buschle

Odoslaťod buschle 17 Sep 2011 01:46

A_Rimmer napísal:OT: Buschle, ten predosly avatar si mal lepsi imo. :)

to je moj tilting avatar na .fr ti ludia naozaj nefolduju, nevedia sa zmierit ze im take individum berie peniaze
Obrázok používateľa
buschle

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 33 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!