Buschle Blog
Re: Buschle Blog
no to je ale asi najtazsi turnaj aky sa len da hrat, vsetky supernova elite to maju zdarma + pspros + highstakes CG hraci ktory ked si uz zahranju nejaky turnaj tak to bude najskor tento.
-
buschle - Príspevky: 3094
- Založený: Jún 2007
- Poďakoval/li: 47 krát/133 krát
yegon napísal:podotykam ze mam mimovolne vestecke/psychic schopnosti, nefunguje to na poziadanie ale vela krat ma nieco napadne a bud je to precitana mysleinka niekoho kto je so mnou alebo podobne..
heh, keď som tu pred časom niečo podobné načal, tak ste ma tu skoro ukameňovali
no nič
buschle> GL na ME
- sry4that
- Založený: Aug 2010
- Poďakoval/li: 38 krát/7 krát
buschle napísal:no to je ale asi najtazsi turnaj aky sa len da hrat, vsetky supernova elite to maju zdarma + pspros + highstakes CG hraci ktory ked si uz zahranju nejaky turnaj tak to bude najskor tento.
Nebude tam napriek tomu predsalen dostatok randomákov na to, aby sa to ten jedenkrát za rok dalo shotnúť? (kvalifikanti, "jackpot hunteri" etc.)
-
TomMolivan - Príspevky: 1503
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 167 krát/245 krát
fok ked mozes hrat NL2k tak snad tam budes medzi najlepsimi nie?
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
OT: Buschle, ten predosly avatar si mal lepsi imo.
-
A_Rimmer - Príspevky: 875
- Založený: Apr 2008
- Poďakoval/li: 88 krát/131 krát
buschle napísal:no to je ale asi najtazsi turnaj aky sa len da hrat, vsetky supernova elite to maju zdarma + pspros + highstakes CG hraci ktory ked si uz zahranju nejaky turnaj tak to bude najskor tento.
a nerozmyslali ste niekedy hrat takyto velky event viaceri myslim tym ze traja styria solid hraci ked daju hlavy a peniaze spolu tak mozu uhrat pekny vysledok...
- tomiG
- Založený: Mar 2011
- Poďakoval/li: 22 krát/42 krát
tomiG napísal:buschle napísal:no to je ale asi najtazsi turnaj aky sa len da hrat, vsetky supernova elite to maju zdarma + pspros + highstakes CG hraci ktory ked si uz zahranju nejaky turnaj tak to bude najskor tento.
a nerozmyslali ste niekedy hrat takyto velky event viaceri myslim tym ze traja styria solid hraci ked daju hlavy a peniaze spolu tak mozu uhrat pekny vysledok...
Jak rátam, tak rátam, toľko na Slovensku hádam ani nemáme
-
TomMolivan - Príspevky: 1503
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 167 krát/245 krát
tak ano je to ako ten vtip ked hitler prosi tisa aby mu poslal letecku pomoc a tiso sa ho pyta ci ma poslat jedno... dve alebo vsetky tri lietadla ale yegon a buschle su zaklad urcite by som oslovil tuto clena z nickom tomm a do HU na druhy den si rezervovat kellermana a este jednu vec k tebe tomi neviem ci robis dobre ze na takomto mttcku zacnes hracov podcenovat davat im privlastky random jackpothunter a pod ale na druhej strane ani ich netreba precenovat ako to spravil buschle je jasne ze sa tam zide elita on line sceny z celeho sveta ale preve to robi ten turnaj hratelnejsim a pri troche stastia sa itm da uhrat a mozno aj viac
- tomiG
- Založený: Mar 2011
- Poďakoval/li: 22 krát/42 krát
yegon je folding station a ja som zase spewtard to by nedopadlo dobre riadit jedno MTT
-
A_Rimmer napísal:OT: Buschle, ten predosly avatar si mal lepsi imo.
to je moj tilting avatar na .fr ti ludia naozaj nefolduju, nevedia sa zmierit ze im take individum berie peniaze
-
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 33 hostí.