haman - rakeback pro again

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: haman - 64 bluffing deep analysis

Odoslaťod matiapag 18 Sep 2011 10:34

ano, to je uz potom ale ina debata :)
Obrázok používateľa
matiapag

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 170 krát/132 krát

Odoslaťod dzejkej 18 Sep 2011 11:26

Chlpo1989 napísal:Cele toto len mne pride cudne?

No urcite to nie je cudnejsie ako Tvoja reakcia :).

Za tento príspevok od dzejkej poďakovali :
haman
Obrázok používateľa
dzejkej

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 169 krát/302 krát

Odoslaťod yegon 18 Sep 2011 13:23

heh aka debata okolo nicoho :)

ked hras mal by si nejakym sposobom randomizovat bluffy (proti regom/ludom schopnym foldnut), ci uz to spravis podla minutovej rucicky hodiniek ako Harrington alebo podla toho ci mas na ruke srdcovu kartu, pripadne toho ze mas konkretnu ruku (live hraci to volaju oblubena ruka - brno=95, praha=K7, haman=64) tak je to v kazdom pripade podstatne lepsie ako nebluffovat vobec (ak teda svoje bluffy nesmerujes na calling station ale na rega obv)

samozrejme existuje nejaka optimalna metoda randomizacie bluffov a vseobecny konsenzus je ze je to nejaka kombinacia equity proti range s ktorou bude super pokracovat a blockerov, cize vybrat si 64 na bluffovanie nie je najlepsia mozna volba ale stale je to aspon nieco takze by som to nezatracoval

nebranil by som sa ale tomu nechat si poradit a skusat pouzit na bluffovanie ruky ktore su vhodnejsie ako napriklad 3bet s A4o kvoli blockerom a dobrej equity vs TT/KQ atd teda rukam s ktorymi super dorovna. Dovod ze nevies co s tym po flope je irelevantny, ked mas strach predstav si na flope ze mas 64 a nie A4 a hraj podla toho. Podla mna mat A4 na A29r flope po tom co sme 3betli OOP je ovela radostnejsia situacia nez mat tam KK a predpokladam ze to budes 3betovat vzdy

typ supera tiez podstatnym sposobom meni handy ktore budeme volit ako bluff

a poznamka na zaver - polarizacia je pre zaciatok dobra vec - bluffuj len s tym s cim nebudes mat problem foldnut na dalsiu superovu akciu, to samozrejme splna aj 64 aj A4 pri pf 3bettingu

jo a 4bety bluffy by som vypustil pre zaciatok - pochybujem ze tam mas ludi ktori hraju rozumne a zaroven 3betuju 12%+

Za tento príspevok od yegon poďakovali - 3:
dzejkej, haman, tucniak
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Odoslaťod tucniak 20 Sep 2011 13:22

dakujem za prijemne a ucelne vyfiltrovanie komunikacie :)

pridam este jeden poznatok z noveho Anskyho videa, ktory sa hodi na tuto temu, je to nieco ako:

"obviously if u gonna bluff u wanna do it with the best possible hands, there is actually no pure bluffing, all those pre flop/flop bluffs almost always have some equity and are semi-bluffs, so technically, pure bluffing is only being done on the river''

sice som vravel, ze uz nebudem postovat, ale tato myslienka mi prisla celkom okej :) a celkom si ma inspiroval haman v nepostovani, takze thx
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

Re: haman - NL10/NL20 noob

Odoslaťod theproksa 20 Sep 2011 14:12

tucniak napísal:ok ja sa vzdavam, to co pises vobec nedava zmysel, pleties jedno cez druhe a na nic z toho nemas argumenty, zatial som ich teda nevidel. Nebudem ale plytvat casom a reagovat na kazdu tvoju druhu vetu, kedze to (i believe) aj tak nema vyznam.

uz som ti pisal, ze je pre teba lepsie (a lahsie) bluffovat ked mas aspon nejaku nadej na nejaku equity, je to LAHSIE a LEPSIE a argumentovat 'nie som pokrocily hrac tak budem bluffovat s total airom' je uplne mimo a scestne.

takisto 64 je tak malo komb ze ak si na tom chces trenovat svoje bluffy, tak to je uplne minimalne rozsirenie tvojej range, uz som ti to vysvetloval.
Ak mas v blindoch nitky je uplne jedno ci mas 64 alebo kartu z mekaca a listok do kina na ruke, lebo foldnu (alebo foldnu na cbet limitne k 100% casu), ak tam mas niekoho kto defenduje potrebujes mat postflop plan pre rozne boardy-a tam vs standardne defending ranges 64o nehra uzasne ani len z autobusu. Ak stale nevidis rozdiel, tak uz ti to neviem lepsie vysvetlit.

Takisto to nema nic s tym ci je to turnaj, alebo CG, ale s tym ze tvrdohlavo a rigidne budes otvarat 16komb len preto, ze chces, bez ohladu na ostatne vstupujuce faktory. Sorry ale ja to fakt nechapem.

A nie, ked s tebou niekto nesuhlasi, to nema nic s tym, ci 'mu to vonia', toto vyjadrenie nechapem at all.

postol si ruky, ja(a pat dalsich ludi) ti napise, ze toto a tamto je podla mna ZLE, a ty napises, ze diky, ale budes to tak hrat dalej a pytal si sa na nieco ine.

Anyways, vela stastia v dalsej hre (ja uz prispievat nebudem, lebo nesuhlasim a to nie je spravne) a ked si raz nahodou budes platit coacha (oh wait forum rady su zdarma right??), tak mu nezabudni povedat, ze diky, ale aj tak series na to, co ti radi. Zrovna to mi pride ako cesta k zlepsovaniu sa, casom budes pokrocily hrac..
:gl: . silence.

haman, ak sa chces zlepsovat, tak tento prispevok by mala byt tvoja motlitba.. Ja asi najlepsiu radu co som pocul bola, ze skus pochopit thinking process inych hracov, co si myslis ze su mozno aj slabsi a snaz sa z toho nieco zobrat, pokym to uplne odhodis.. staci ak si pozres zopar naukovych videi a ver mi nikto ti nepovie, ze vzdy ked ti dojde 64o(nech to je aj rit-gec suited) a skusaj si s tym bluffy..
theproksa

Založený: Aug 2011
Poďakoval/li: 0 krát/2 krát

[CG] 3Q'2011 report

Odoslaťod haman 08 Okt 2011 11:09

od jula 2011 som sa preorientoval na CG.

Jul 2011 +37E, 16k hands, som stravil na bwine, rozhodol som sa pre full ring. Zacal som na NL10, bez bankrollu, pociatocne uspechy ma povzbudili, ze som skusal shotovat NL20, ale kombinaciou zlej hry a badrunu som skoro bustol roll, ktory som ani nikdy nemal a musel sa vratit na NL4:

CG201107bwin-37e16k.png
CG201107bwin-37e16k.png (49.29 ) Zobrazená 3393 krát

SW Bwinu mi statocne liezol na nervy, tak som presiel na Doxxbet.

August 2011 +158E, 12k hands. Pre mna, ako hraca, co nema skusenosti s CG, to bol rozpravkovy mesiac.
Zacal som poctivo na NL4 FR, po par session zamenil FR za 6max - ovela viac akcie. od polky mesiaca presun z NL4 na NL10, je to vidiet aj na grafe, ze ten level som nezvladal tak ako NL4, ale to ma neodradilo skusat shoty na NL20:

CG201108doxx-158e12k.png
CG201108doxx-158e12k.png (48.26 ) Zobrazená 3384 krát

September 2011 -169E, 16k hands, som planoval pokracovat v tazeni z augusta, ale mal som prilis velke svaly a vobec som nemal roll, ktory by ustal downswing, prehraval som 1 velky pot za druhym a len som cakal, kedy sa to otoci. Do polky mesiaca, to bolo take skryte, vzdy som sa vedel vratit na BE, ale potom som v 1 session prehral 10xBI, este som to skusal, ale vyska bankrollu ma prinutila sa vratit na NL4, kde som dobrzdil pad v tomto mesiaci:

CG201109doxx--169e16k.png
CG201109doxx--169e16k.png (49.98 ) Zobrazená 3394 krát

Zvysnych 45E som pouzil na kvaldy na oktobrovy Doxxbet, hned prvu som trafil, dalsi ticket som chcel vyhrat pre kamosa, nepodarilo sa a na ucte mi ostalo cca 6E. Pouceny vyvojom som si vstupil do svedomia a snazim sa dodrzat nasledovne:

* safe BRM
* table selection, hlavne pri shotovani na vyssie levely
* no marathon sessions
* more valuebets, less bluffs
* less tables, no robotic play

Oktober 2010 1.tyzden, NL4 , +83E, 4k hands, winrate 50BB/100hands, zo 6E na 83E za tyzden:

CG201110doxx-83e4k.png
CG201110doxx-83e4k.png (42.05 ) Zobrazená 3395 krát

Budem si pinkat NL4, musim byt trpezlivejsi BR wise, nestupa to az tak pomaly, ako sa mi zdalo predosle mesiace.

Dnes idem znova na velky turnaj, Doxxbet. Asi 6ty tento rok. Ked znova nehitnem, asi by som sa mal zivit ziskavanim ticketov cez kvaldy a ich predavanim. ;)
haman

Založený: Apr 2010
Poďakoval/li: 853 krát/189 krát

NL4 200bb/100hands session

Odoslaťod haman 11 Okt 2011 04:11

Doxxbet znova fail, cca 25BB 3bet shovujem AQs zo SB vs 1 limp a vs 1 weak izoraiser (raisol 2,5x na buttone).
limper si ma necha prepocitat, ked zisti ze ma o nieco pokryva (mohol mat tak 35BB), tak dava call, button fold. limper otaca 33 a na turne trafi este set, ako keby to nestacilo...

Dalej sa sustredim na cg, dnesna nocna session cca 200BB/100hands. Hral som len 2 stoly, v zavere len 1. Nejaky zvlastny hrac PFR36, 3bet21, flopcbet90 (bot?) sa tam hral na table captaina, tiltoval aj ostatnych a ja som zal urodu.

NL4-200BB-100hands-session.png
NL4-200BB-100hands-session.png (41.83 ) Zobrazená 3333 krát

Mohlo to byt aj lepsie, keby som nepokaslal tuto ruku, cca v strede session (vidiet to aj na grafe), v ktorej som spravil 2 chyby, neraisol som turn a calloval som river.

Hand #1 NL4 6max - 6 players

UTG: $3.91
MP: $7.00
CO: $6.33
BTN: $0.72
Hero (SB): $7.76
BB: $0.62

Pre Flop: ($0.06) Hero is SB with JObrázok TObrázok
UTG raises to $0.14, MP calls $0.14, CO calls $0.14, 1 fold, Hero calls $0.12, 1 fold

Flop: ($0.60) 3Obrázok KObrázok QObrázok (4 players)
Hero checks, UTG checks, MP bets $0.60, CO calls $0.60, Hero calls $0.60, UTG folds

Turn: ($2.40) AObrázok (3 players)
Hero checks, MP checks, CO bets $1.80, Hero calls $1.80, MP calls $1.80

River: ($7.80) KObrázok (3 players)
Hero checks, MP bets $4.46, CO folds, Hero calls $4.46

Final Pot: $16.72
MP shows 3Obrázok 3Obrázok
Hero shows JObrázok TObrázok
MP wins $15.89
(Rake: $0.83)

Ten, co zobral ten mega pot ostal so mnou posledny na stole a hrali sme HU, vsetko som vyhral naspat, on sa este niekolko krat dokupil za 100BB, nakoniec som mal 8,5BI stack na stole a ukoncil som session.

Kazdu hru sme otvarali od 2,5 do 4x, nedavali si navzajom kredit a casto sa 3betovali.

Hand #2 NL4 - 2 players

BTN/SB: $6.52
Hero (BB): $19.81

Pre Flop: ($0.06) Hero is BB with KObrázok KObrázok
Hero raises to $0.10, BTN/SB raises to $0.25, Hero raises to $0.75, BTN/SB calls $0.50

Flop: ($1.50) 2Obrázok 5Obrázok JObrázok (2 players)
Hero bets $0.75, BTN/SB raises to $5.77, Hero calls $5.02
Tuto mu trosku preplo.

Turn: ($13.04) 7Obrázok (2 players)

River: ($13.04) 3Obrázok (2 players)

Final Pot: $13.04
BTN/SB shows JObrázok TObrázok
Hero shows KObrázok KObrázok
Hero wins $12.39
(Rake: $0.65)

Tento hrac sa dal outplaynut postflop, preto som si dovolil aj takyto 'kellerman' like move:

Hand #3 NL4 - 2 players

BTN/SB: $6.70
Hero (BB): $20.37

Pre Flop: ($0.06) Hero is BB with TObrázok 9Obrázok
Hero raises to $0.12, BTN/SB raises to $0.30, Hero calls $0.18

Flop: ($0.60) TObrázok AObrázok 5Obrázok (2 players)
Hero checks, BTN/SB bets $0.30, Hero calls $0.30
Mal som na neho read, ze ked betuje 1/2 potu na drawy boarde, tak to nema.

Turn: ($1.20) 6Obrázok (2 players)
Hero checks, BTN/SB bets $0.60, Hero calls $0.60

River: ($2.40) 5Obrázok (2 players)
Hero checks, BTN/SB bets $1.20, Hero calls $1.20

Final Pot: $4.80
BTN/SB shows KObrázok 7Obrázok
Hero shows TObrázok 9Obrázok
Hero wins $4.56
(Rake: $0.24)

Pri takychto calldownoch (hand #3, ale nemusi to byt 3bet spot) nemam vyjasnene, ze ked si myslim, ze som lepsi, ci mam len callovat alebo raisovat (flop alebo turn). Lebo ked len callujem, tak mu davam sancu, ze ho hitne overkarta, ktoru moze drzat alebo skompletuje draw a to nechcem. hmm? Ako to hrate vy?
haman

Re: NL4 200BB/100hands session

Odoslaťod matiapag 11 Okt 2011 18:15

no v 3. hande musis mat jasno v tom, ci ta ten chalan doplati s niecim horsim, lebo ak toto chces raisovat for protection, tak by si mal pouzit taky sizing, aby sa to jemu s jeho draw/overcards neoplatilo, a to by muselo byt dost vela a nemyslim, ze by sa ti to oplatilo. Standardne si ale nemyslim, ze ked si tu trafil s takouto rukou taketo bingo, tak by si sa mal zacat blaznit. Iba si musis jednoznacne zadefinovat, ako zahras na dalsich streets, ked pride overkarta/blank/karta, ktora completne draw a pod. Nemyslim si, ze raise for value na flope je vhodny, skor by som hral dalsie streets, kde uNL hraci maju tendenciu spravit viac a vacsich chyb, ako na flope. Lebo je cbet je tam celkom standardny, no nie je to jednoduchy board a je tam velka sanca, ze na dalsich streets spravi nejaku velku chybu :)

Za tento príspevok od matiapag poďakovali :
haman
Obrázok používateľa
matiapag

Založený: Aug 2009
Poďakoval/li: 170 krát/132 krát

Fifty grand kval - 1xpoker, 3xAA, 2xKK, QQ, JJ a nemam ticke

Odoslaťod haman 14 Okt 2011 02:41

Bol som zahrat kvalifikaciu na Fifty Grand velky turnaj v CCC.

Initial stack 1000, rebuy 1500/10e, addon 3000/10e, dealer's addon 2000/2e. Moj klasicky pristup, ze bud sa nacipujem, alebo odchadzam, nemienim do toho davat eura.

Zo znamych hracov som videl: ramzey, tento14, Peco, Miso Graf, eraserrrr, popo (nastupil az cez break, nezobral ani addon a vypadol myslim 14ty - nice work!)

Level 1 AA SB - 2xlimp, CO 250(5x) raise, ja som sa rozhodol, ze dam len call. neviem preco mi vzdy napadnu tieto slowplayisticke tendencie. BB call a povodny limperi tiez. 5way!!! ja debil. Pripravujem si stack, ze donkpushnem rovno any flop. Flop prichadza skvely 962r a u mna zas zvitazil slowplay. Checkujem a overlimper pushuje allin, povodny raisor fold a ja call. Otaca J9o a ja to ustojim. Skoro triple UP.

Potom sa dlho nic nehra, vyhravam male poty, na jedneho hraca mam read, ze ked raisne nezmyselne vela, tak je slaby a preto mu s AQo v pohode posielam 3bet allin, folduje a ukazuje AT. mam uz 8000, pri blindoch 100/200 (hra sa 4.level posledny na rebuy).

Level 4 2x limp, ja QKs izolujem 3x, short za mnou allin 5x, easy call. otaca AA, na turne mam flush draw. nedosla.

Beriem addon a dealers addon 7000 chips za 12eur a mam 11k. blindy budu 150/300. cize skoro 40BB.

Level 5 150/300, Nesustredim sa a foldujem button a blindy checkuju do riveru, mohlo to byt moje. Trosku ma to tiltne a otvaram 2 ruky na to KJo z HJ na 750. dostavam call od Milana Bryndzu, ktory hra mega loose ako vzdy. Flop T98 checkujeme, na blank turne davam delayed cbet 800 a Bryndza ma checkraisuje na 2400, ja davam call s OESD a 2 overs. River 6 a Bryndza prekvapivo check, betujem 1/4 potu ako zufaly pokus, Bryndza snap call, ukazuje 98o 2 pary. Mam 5000 a idu blindy 200/400, cize 12BB, pekna praca s chipmi.

L5 Nachadzam JJ na utg, davam 3x - 1200 - 3500 behind, bolo to tak na hranici medzi pushom a openom, sa mi tie JJ zdali moc silne na push, dostavam 2x call. flop AQJflushdraw. cbet allin cca potsize bet. 1xfold a 1 hrac s komentarom 'co tu budem sediet' dava call s JToff. Turn Q a ten co foldol povedal, ze mal KQ. Cize viac ako double up a mam tolko kolko som mal po breaku.

Rusi sa stol, dali nam papieriky, ostali posledne 2 a omylom 1 otoceny, pozeram, ze je to seat hned za eraserom, nechcem sediet rovno vedla kamosa na stole, beriem ten druhy. Po par rukach mam na BB 86o a pre do mnou akcia 4xlimp po 600chips. V pote bolo cca 25% mojho stacku a ja som sa rozhodol pre push cca 16-17BB. Kazdy hrac vzdychal, ale nakoniec vsetci fold.

Hned ruka na to mam na SB AQs a zas utg limp a MP limp. Hovorim si, nechcem pushnut 20BB, to je overplayed, lebo dostanem tilted call od nalimpovaneho paru a prehram flip, dam len raise a rozhodol som sa pre 5x cize 3000. UTG ujo okamzite chyta chipy a ja <>jem, ze som dal zbytocne tolko vela a nafukol pot. flop nastastie QTx flushdraw, nie moja. davam silny cbet 4500 do 6500, ujo rozmysla a calluje, turn prisiel flush a ja davam allin, lebo mi uz vela nezostalo, ujovi tiez vela nezostalo ale nakoniec foldol ATo s komentarom, ze nema ani jednu z tej farby. Halfstack up.

Velky stack dava pri blindoch 300/600 2000 open, mam AA na buttone, proti velkemu stacku nechcem slowplay, 3betujem na 5000, folduje a ja ukazujem.

Hned ruka na to mam zas AA otvaram ma CO 2.2x vsetci fold, znova ukazujem.

Potom sa uz citim velmi nacipovany, tak overcallujem J7s na BB potom co CS ujo 1.krat raisuje a nelimpuje a SB calluje. Vobec ma netrafilo, po akcii fold, ujo mal JJ.

Znova nas presadzaju Last 36 hracov, otvaram z CO KQs na rega na BB s mensom stackom, podla ocakania folduje. Keby pushol, tak to zrejme callujem. Aj som mu to povedal, kym sa rozhodoval.

Potom velka sranda: Hrac, co skoro nehral limpuje na EP, SB short completujea ja na BB mam A2off. Rozmyslam o pushi, ale ten limp od tight hraca sa mi nezdal, cize aj ked ich v pohode pokryvam, checkujem. Flop 999 vsetci check, turn 9 betujem 1BB for fun, obaja call, river 3-ka, davam 2.5BB skoro 1/2 potu, tight hrac call, SB fold, ja ukazujem Ahigh+poker na stole a on muckuje.
Necakal som, ze tam bude tolko value.

Mam 33 EP, najprv som chcel len pussy call na set mine, ale potom prevazilo, ze mam velky stack, tak som to otvoril a short na BB sa hodil do allinu s T9o a ja som vyhral.

Potom prisla sick hra. Iny tight hrac, na ktoreho som mal read, ze raisoval silno silne ruky a mal cca 2/3 mojho stacku, otvoril na UTG 3x - blindy 600/1200, dal 3600, ja som mal stack 36000 a QQ na SB, davam len call, BB tiez velky stack, dava allin. Este som od neho taku agresivnu akciu nevidel, UTG fold a ja rozmyslam a foldujem face up. BB ukazuje KK. Pravdu povediac ja som tie QQ nechcel tocit ani proti AK v takej faze turnaja, kde sa berie 8 ticketov a 1. a 8.miesto maju rovnaku hodnotu.

2 ruky po tejto mam pre zmenu KK na CO. Otvaram 2.2x BB a ten co pushol tie KK, dava call. Flop AQx flush draw. Davam regularny cbet. Dostavam call a hru vzdavam. Turn a river chekujeme a chalan ukazuje AT.

Mam 25BB - 30k pri blindoch 600/1200 avg 15k.

Callujem 3BB allin od tight hraca na BB z povinnosti, bohuzial nachadzam prave 63off, proti A8 na T8T8x som trochu dominovany.

Iny tight hrac pushuje z UTG 3BB allin, ja foldujem QTo hned za nim, nikto ho nedocalloval, ked muckoval, vsimol som si, ze ma Ace something.

Mam A6o na UTG, BB je mega short, 7hracov na stole, mam pod 20BB, blind level konci a ja som mal poslednu moznost raise/foldnut a ukradnut blindy alebo ist do allinu so shortom. Nakoniec foldujem a to co som mal spravit, robi velky stack predo mnou minraisuje a short na BB sa tam hadze s nezmyslom a big stack ustoji A8. Mohlo to byt moje. Taketo male chyby a nesustredenie a stack pada dolu. :(

Last 14 oznamuje floor ze na tabuli je chyba, nie 8 ticketov je ale 9! ticketov. Super, o 1 miesto blizsie k cielu.

Preto mnou sedia na stole Miso Graf a medzi nami popo, obaja shorti, ocakavam, ze to budu do mna strielat, ale nakoniec sme sa k tomu nedostali, lebo iny short pred nimi pushol a popo calluje s AK, short ukazuje J4s a flopuje flush a popo je cripled a dalsiu ruku vypadava. Za 0EUR pekna hra a o 1 spot menej smoly a asi by to dal.

Prichadza mozno ruka vecera. mam 99 na utg, 7 hracov pri stole, last 13. blindy 1000/2000 mam 20k presne 10BB.
Otvorit to nemozem a pushnut sa mi to vobec nechce. Nakoniec po uvahe foldujem a treti tight hrac (vyhral so mnou vstupenku v predoslej kvalde, pozri predosly report), minraisol, Miso Graf na BB pushuje cca 8BB, tight hrac dava call s AT, Miso A9. Na flope 9. Pytam sa tight hraca, ci calluje moj allin pred flopom, ze nie, ze by mi veril velky par. super image mam. nice.
Neviem ci by Miso calloval moj push, lebo spravil tight foldy ako short.

Milan Bryndza limpuje EP, viem, ze obcas tak hra AA, KK ja mam 8BB a ATo na ruke, pushujem, tigh chalan rozmysla a foldne face up ATo na buttone, no super, moje outy. Floor ho napomina, ze za nim su este hraci. Bryndza folduje KQo a nadava si, ze to len limpol.

Short, co vyradil popa znova pushuje 5BB na CO, overpushujem s KK na buttone mam necelych 8BB, blindy su 1500/3000 uz.
Short otaca ma Q5off. Flop A5x, Turn Q mam fd, river blank, 2 pary vyhravaju a ja som cripled.

Som mega short 2BB, ten hrac, co vyhral, hned potom zacal raisovat kazdu ruku. Mam J6s na utg, musim pushnut. dostavam 2x call, Flop K75 turn 5. River A, vyhrava QTs na flush.

o 1 rano som out, 12.miesto zo 101 hracov, 3.miesta od ticketu.

o 2 turnaj skoncil, eraser to dal. good luck zajtra.

rad by som uz ale napisal report z poriadneho turnaja, a nie z freeroll kvaldy.
Naposledy upravil haman dňa 14 Okt 2011 02:51, celkovo upravené 2 krát.
haman

Re: Fifty grand kval - 1xpoker, 3xAA, 2xKK, QQ, JJ a nemam ticke

Odoslaťod popoBA 14 Okt 2011 02:47

haman napísal:, popo (nastupil az cez break, nezobral ani addon a vypadol myslim 14ty - nice work!)

haha dokonca ani rebuy, vyskilloval som to zo 600 initial chips pri 150/300/25, nuz co, pan s J4 mal svoj den ocvidne :D
Obrázok používateľa
popoBA

Založený: Nov 2009
Poďakoval/li: 49 krát/235 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 17 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!