Turistika na Slovensku a v okolitych krajinach
Počet príspevkov: 37 • Stránka 3 z 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Turistika na Slovensku a v okolitych krajinach
prip. ist z Dediniek na Geravy - Havraniu skalu, do Stratenej a naspat, tiez velmi pekna a iba mierne narocna turistika, prevysenie cca 800m a 18km
a samozrejme http://mapy.hiking.sk/ je best tool pre turistov
a samozrejme http://mapy.hiking.sk/ je best tool pre turistov
-
Horsey7 - Príspevky: 2703
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 38 krát/68 krát
Nachadza sa tu niekto taky, co dava nejake vacsie prasky? Napr. Stary Smokovec -> Hrebienok -> Teryho chata -> Priecne sedlo -> Zbojnicka chata -> Prielom -> Polsky hreben -> (Vychodna Vysoka) -> Sliezsky dom -> Stary Smokovec...
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
Horsey7 napísal:Sulovske skaly su uzasne, odporucam
vies odporucit nejake konkretne trasy? prip. aj dobre ubytko v okoli?
-
trikoza - Príspevky: 1706
- Založený: Nov 2007
- Poďakoval/li: 31 krát/48 krát
Chlpo1989 napísal:Nachadza sa tu niekto taky, co dava nejake vacsie prasky? Napr. Stary Smokovec -> Hrebienok -> Teryho chata -> Priecne sedlo -> Zbojnicka chata -> Prielom -> Polsky hreben -> (Vychodna Vysoka) -> Sliezsky dom -> Stary Smokovec...
ja davam pravidelne tento zabijak cca 445km:
BA - Trencin - Zilina - Liptovsky Mikulas - Poprad-Tatry - Kysak - Kosice
-
DevilMayCry - Príspevky: 2111
- Založený: Aug 2007
- Poďakoval/li: 59 krát/107 krát
palo1973 napísal:http://sk.wikipedia.org/wiki/Cesta_hrdinov_SNP
-presiel som svojho casu z donovalov az na kralovu holu
Toto vyzera solid!
-
___Mortylen___ - Príspevky: 1347
- Založený: Sep 2009
- Poďakoval/li: 179 krát/139 krát
trikoza napísal:vies odporucit nejake konkretne trasy? prip. aj dobre ubytko v okoli?
byvali sme v Rajeckych Tepliciach, myslim ze tento penzion http://www.penzion-talisman.sk/
a turu sme zacali z Lietavskej Zavadky po zltej k Pod Dubovcom - po modrej do Sulova a zo Sulov parkovisko po zelenej na Sulovsky hrad - z Luky pod hradom po cervenej hore smer Rohac a odtial bud po modrej alebo zltej spat do Lietavskej Zavadky
cca takto, velmi pekna tura s nadhernymi vyhladmi
-
Horsey7 - Príspevky: 2703
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 38 krát/68 krát
Chlpo1989 napísal:Nachadza sa tu niekto taky, co dava nejake vacsie prasky? Napr. Stary Smokovec -> Hrebienok -> Teryho chata -> Priecne sedlo -> Zbojnicka chata -> Prielom -> Polsky hreben -> (Vychodna Vysoka) -> Sliezsky dom -> Stary Smokovec...
isiel som nieco podobne, ale iba na Zbojnicku - Prielom - Sliezsky dom - Smokovec....Pred par dnami som bol na dvojdnovy prechod Nizkych tatier z Donoval na Certovicu po hrebeni a to bola zatial asi najtahsia tura aku som dal. Cele to este pokracuje asi dva dni na Kralovu holu, ale na to sme sa nejako necitili teraz, na buduci rok to chcem dokoncit Certovica - Kralova Hola
- Kominak
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 36 krát/9 krát
Komin, odporucam cely hreben naraz bez stanu Hlavne usek Certovica -> K. hola je dost zalesnena, takze o panicku hrozu v noci nie je nudza
-
tak ja mam panicky strach z medvedov, takze v noci v Nizkych Tatrach a v blizkosti Kralovej holi by som sa takmer urcite posr*al
- Kominak
- Založený: Sep 2007
- Poďakoval/li: 36 krát/9 krát
Napadla ma taka vec, ze by sme nemuseli byt lenivi a pre aktivnejsich clenov fora v lete zorganizovat nejaku fajnu turistiku s "malou" akciou typu:
day 1 - prichod, opijas
day 2 - tura, odchod
Idealne by bolo nieco taketo - chata na Starych Horach (stred SR) a vybehnut nieco vo Velkej Fatre...Je mi jasne, ze noc predtym bude zla, ale inak sa to zorganizovat asi neda...
day 1 - prichod, opijas
day 2 - tura, odchod
Idealne by bolo nieco taketo - chata na Starych Horach (stred SR) a vybehnut nieco vo Velkej Fatre...Je mi jasne, ze noc predtym bude zla, ale inak sa to zorganizovat asi neda...
-
Počet príspevkov: 37 • Stránka 3 z 4 • 1, 2, 3, 4
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 19 hostí.