TheProksa beating Cash Games

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: TheProksa beating Cash Games

Odoslaťod lacored 16 Aug 2011 02:08

popoBA napísal:este sa nauc quotovat a budeme vsetci spokojni :D

Este sa toho vela musim naucit :D
lacored

Založený: Jan 2010
Poďakoval/li: 87 krát/43 krát

Odoslaťod theproksa 22 Sep 2011 23:35

Caute,
takze blog som moc neupdateoval, rebuildoval som roll na nl10 co celkom islo,
ale dnes namotivovany videami som zasadol k hu stolom na nl50, mam na limit len 20 BI,
ale proste chtic bol silnejsi. Najprv k stolu zasadla rybka a potom sa mi podaril asi najhorsi run
aky by som ocakaval... Vid dole:

Stale tu tie obrazky neviem nahodit, link je tu:
http://imageshack.us/photo/my-images/192/50nl.jpg/

To je co pustit do 100 handov 4 BI? :bad:

Avsak postnem zopar handov, kde som bol dost strateny/,kt. som nehral ani close k optimalu imo
1)Poker Stars $50.00 No Limit Hold'em - 2 players
DeucesCracked Poker Videos Hand History Converter

Hero (BTN/SB): $55.35
BB: $136.80

Pre Flop: ($0.75) Hero is BTN/SB with K:diamond: 9:diamond:
Hero raises to $1.15, BB raises to $4, Hero calls $2.85
callujem, lebo 3b mal okolo 25 percent a dava mi dobre odds, K9s tiez nehra zle po flope, aj ked argument pre fold je urcite na mieste
Flop: ($8.00) 9:club: 7:club: 8:diamond: (2 players)
BB bets $6.00, Hero calls $6
call, pretoze aj ked moze betovat draws, nechcem sa stacknut proti overpairu voci ktoremu nemam super equity. Ale neviem ci raise predsa len neni na mieste, lebo v podstate vsetko horsie s cim betuje bude callovat, ale zas aj ked ma QT/AT, stale ma neskutocnu equity proti mne. Takze myslim si ze call je lepsi ako raise
Turn: ($20.00) 8:heart: (2 players)
BB bets $14.50, Hero calls $14.50
Dost zla karta prenho na bluff, nic nemeni, rozmyslam ci nepremenim handu na bluff a neshipnem to, ale stale pochybujem ze by foldol overpairs.. Tu som trosku strateny priznam sa.. Teraz ked nad tym rozmyslam tak by som mal povedat ze najviac +EV by bolo asi fold pre, ale ked uz som sa sem dostal, tak mi poradte prosim vas..
River: ($49.00) 4:club: (2 players)
BB checks, Hero bets $30.85, BB calls $30.85
Ked checkol river, tak viem ze som na 99 percent behind, lebo pocitam ze ak betoval fd, dostal sa tam a urcite to shipne, takze teraz mam jeho handu (aspon podla mna) dost face up, takze sa rozhodnem pre ten slavny le bleuff a posielam plnu.. Sam viem ze minule som takto docalloval typka s AA ked som ho na podobnom rivri nechal bluffnut a snapol som ho, to iste sa stalo teraz mne.. Takze neviem ci celkovo je tento bluff proitable, urcite s nizkymi 67, 56 flushmi by som to hral podobne, ale na inom boarde, takze ked sa teraz na to pozeram tak flush bol od mojej range najdalej ako sa len da... Takze z mojej strany velmi zle zahrate..

Final Pot: $110.70
Hero shows K:diamond: 9:diamond:
BB shows T:heart: T:diamond:
BB wins $110.20
(Rake: $0.50)

Aku line by ste zvolili?

hand 2)
Poker Stars $50.00 No Limit Hold'em - 2 players

Hero (BTN/SB): $50.00
BB: $193.55

Pre Flop: ($0.75) Hero is BTN/SB with 5:heart: A:spade:
Hero raises to $1.10, BB raises to $4.50, Hero raises to $11, BB calls $6.50
4b bluff s blockerom, na 4b mi celkom casto zhadzoval, tentokrat prekvapivo call so 100bb eff. Myslim si ze jeho range pre call 4b je 99+, ATs+(meh asi AJs+), AQo+, KJs+aj to som na vazkach errujem ku KQs.
Flop: ($22.00) 9:spade: 4:diamond: A:heart: (2 players)
BB checks, Hero checks
pot controlujem proti lepsim esam, board je velmi dry, bud som wa/wb..
Turn: ($22.00) K:spade: (2 players)
BB checks, Hero bets $12.00, BB calls $12
betujem for value, koniky mozu callovat, prisla fd
River: ($46.00) 2:spade: (2 players)
BB checks, Hero bets $27.00, BB calls $27
a tuto si pan p zasa vykonava potrebu do oralneho otvoru, easy ch back a bolo by po problemoch, nie ja shiiiiiiiiiip iiiiiiiiitttttt, necham preco som to spravil asi som sa zleveloval ze Kx moze callovat(yeah right..((a tych Kx comb tu ale maaaaa))
Final Pot: $100.00
Hero shows 5:heart: A:spade:
BB shows 9:club: 9:diamond:
BB wins $99.50

hand 3 je velmi zle zahrana, zly call pre, ale zasa jeho 3b% a aj trosku mensi sizing mi nedali to necallovat.. kludne ma z*ebavajte, zasluzim si to

Hero (BTN/SB): $50.00
BB: $122.50

Pre Flop: ($0.75) Hero is BTN/SB with A:diamond: 8:club:
Hero raises to $1.15, BB raises to $4, Hero calls $2.85
ja viem..
Flop: ($8.00) J:spade: 5:heart: Q:heart: (2 players)
BB bets $5.00, Hero calls $5
zly call, avsak si myslim ze bude betovat svoje sd a fd, callujem(povodne som chcel ak ch turn, ze ho odtlacim z draws, ale teraz ma napada ze svoje draws tento typ hraca bude barrelovat, tak teraz mi moja hra nedava zmysel, ale ved preto sa postuju handy, ci?)
Turn: ($18.00) Q:club: (2 players)
BB checks, Hero bets $11.85, BB calls $11.85
tu mu davam KT,9T fd, guthsoty zahadzuje si myslim, mozno Q lebo ja moc nut fd tu nemam nikdy, ale to neviem ci on vie, lebo nemame ziadnu history proti sebe a nevyskytli sa doteraz ani spoty kde by som ju mal, urcite betujem J for value, takze made hands ma malo podla mna(iba boats)
River: ($41.70) A:spade: (2 players)
BB bets $31.00, Hero folds
tu ked betuje, tak som podla mna behind moc casto aby to bol call, takze fold.
Final Pot: $41.70
BB wins $41.20

hand 4)

Hero (BB): $65.85
BTN/SB: $96.20

Pre Flop: ($0.75) Hero is BB with 6:spade: 9:diamond:
BTN/SB raises to $1.50, Hero raises to $4, BTN/SB calls $2.50

Flop: ($8.00) 9:club: T:spade: 4:spade: (2 players)
Hero bets $4.15, BTN/SB calls $4.15

Turn: ($16.30) A:heart: (2 players)
Hero checks, BTN/SB bets $10.50, Hero calls $10.50

River: ($37.30) J:spade: (2 players)
Hero checks, BTN/SB bets $18.50, Hero folds

Final Pot: $37.30
BTN/SB wins $36.80

flop bet for value, myslim si ze ma bude callovat so str8 draws, 9x, vsetky gutshoty, mensie fd, Ax w As.. Co sa da vytknut, popripade mal som betovat to A?

No a po tomto krasnom HU back to the grind at nl10. Dopredu dik za prispevky.
theproksa

Založený: Aug 2011
Poďakoval/li: 0 krát/2 krát

Odoslaťod lolofon 23 Sep 2011 12:23

1. Ruka - imo call pre je ok vzhladom na jeho 3bet %, postflop by som urcite checkoval behind river, moze mat horsi Kx, dost vela missnutych SD, ktore uz nechcel bluffovat. Nedava to zmysel, ak callnes turn s tym, ze mas SD value a potom ked on checkne river, tak bluffujes.
2. Neviem, 4bet poty osobne nenavidim, ale nezda sa mi to az taka chyba, aj ked by bol chb na rivri asi lepsi.
3. Fold pre, ale imo je este vacsia chyba ten float. Nie je to board, na ktorom by mal nejaky velmi weak cbetting range a co je este dolezitejsie, ze tam nemas takmer ziadnu equity, len jednu overkartu, co je velmi malo. Preto fold na flope, as played by som hral T aj R rovnako.
4. Na 3bet by som si vybral ruku s viac equity, pokial to nebola nejaka specialna situacia. Ten 3bet je navyse maly. Flop cbet je good, ale aky si mal plan na dalsie streets? Tam v zivot nemozes check/callovat, otacal by som ruku na bluff a minimalne double barreloval, casto aj 3barreloval.

Inak z mojho skromneho pohladu sa mi zda, ze myslis celkom na urovni, ale mozno by som viac tableselectoval, hrat nl50 hu proti dvom dobrym hracom (reg a rake) nie je jednoduche.
lolofon

Založený: Jún 2009
Poďakoval/li: 35 krát/14 krát

Odoslaťod theproksa 23 Sep 2011 18:16

1. Ruka - imo call pre je ok vzhladom na jeho 3bet %, postflop by som urcite checkoval behind river, moze mat horsi Kx, dost vela missnutych SD, ktore uz nechcel bluffovat. Nedava to zmysel, ak callnes turn s tym, ze mas SD value a potom ked on checkne river, tak bluffujes.

Ch back river... Rozoberal som to potom este s tucniakom a najlepsie je asi, hovorim asi, lebo nasa pravda neni absolutna urcite, asi najlepsie je fold turn. Myslim si ze sizing v tomto pripade hovori dost o jeho ruke a ten flop je lepsi pre nasu range ako pre jeho, cize ak ide 3/4 flop, 2/3+ turn v 3b pote je to for value. Na river sme dobri velmi malo, preto sa mi zdalo bluff > ch back.. Avsak zaroven dodavam, ze iny flop texture... Lebo ak chcem repovat fd a sme aggro a balanceujeme, tak flop budeme raisovat 90+% casu, cize mozme repovat malu fd, ktorej tym padom mame o to menej komb. Dalsia vec je ak by bol board koordinovany a je tam vela str8 draws, v tom pripade mame vzdy fd+smkind of str8d alebo gutter a raisujeme tak ci tak 100% casu, cize ak je thinking player, tak vie, ze ak callujeme pre 56-T9 tak hrame to rovnako ako nut fd. Cize prenho je len +EV ked nas necha betovat. Bluff by bol dobry na 288 + fd a podobne boardy kde niesu str8 draws to go with. Aspon si myslim ze tam najdeme viac foldov. Nic no, fold turn a je to. Nabuduce aspon budeme vediet ako mame postupovat ked my budeme mat overpair a namiesto aby sme nadavali ze tam ta !"))/!!!! farba dosla, zamyslime sa a vytiahneme value.
Bol by som rad, ak by ste mi dali feedback na thought process, ci nie som niekde off, ale toto je moj skromny nazor na tuto situaciu.
Este som chcel dodat, ze ak by river brickol, tak ch/b je lepsi si myslim.
2. Neviem, 4bet poty osobne nenavidim, ale nezda sa mi to az taka chyba, aj ked by bol chb na rivri asi lepsi.

CHBACK RIVER JE CRITICAL v tomto spote

3. Fold pre, ale imo je este vacsia chyba ten float. Nie je to board, na ktorom by mal nejaky velmi weak cbetting range a co je este dolezitejsie, ze tam nemas takmer ziadnu equity, len jednu overkartu, co je velmi malo. Preto fold na flope, as played by som hral T aj R rovnako.

Absolutne suhlasim...

4. Na 3bet by som si vybral ruku s viac equity, pokial to nebola nejaka specialna situacia. Ten 3bet je navyse maly. Flop cbet je good, ale aky si mal plan na dalsie streets? Tam v zivot nemozes check/callovat, otacal by som ruku na bluff a minimalne double barreloval, casto aj 3barreloval.

3b je maly, lebo moc neadjustoval a foldoval mi na 3b... Ale pravdou ostava, ze s takymto crapom som sa tam nemal ocitnut. 2barrell na mieste, 3barrell?.. na to by som chcel viacej thoughts a mozno nejake vypracovanie postflop ranges + co folduje na treti.. mozno to hodim do pokerstove.

Inak z mojho skromneho pohladu sa mi zda, ze myslis celkom na urovni, ale mozno by som viac tableselectoval, hrat nl50 hu proti dvom dobrym hracom (reg a rake) nie je jednoduche.

Hral som proti regovi naschval som chcel vediet ze ako dopadnem, najdem leaky (aj ked v 6max by som sa do niektorych spotov nedostal), etc.. A dakujem ze si myslis ze myslim na urovni :) :Rose:
theproksa

Odoslaťod theproksa 27 Sep 2011 18:46

matematicky neviem ci je to dobry call (combowise), da sa od toho popripade nejak odist? alebo chceme tu natlacit hned na turn vsetky bubaky dovnutra? bolo by pekne pocut vas nazor.

villain je 31/14, 3b 0, agg 3.0 avsak mala vzorka 32 handov, fold to cbet 0 zatial

Poker Stars $10.00 No Limit Hold'em - 4 players

SB: $2.35
BB: $10.00
Hero (CO): $11.44
BTN: $10.81

Pre Flop: ($0.15) Hero is CO with K:club: J:diamond:
Hero raises to $0.40, BTN calls $0.40, 1 fold, BB calls $0.30

Flop: ($1.25) T:diamond: 5:diamond: K:spade: (3 players)
BB checks, Hero bets $0.88, BTN calls $0.88, BB folds
standard cbet, myslim ze calluje skor slabe Kx, Tx, fd + OESD aj ked tie moc newweightujem dovnutra kedze je tam fd, gutshoty su tam, ale pochybujem..
Turn: ($3.01) J:heart: (2 players)
Hero bets $1.89, BTN raises to $3.80, Hero calls $1.91
tento raise, meh.. rozmyslal som a nevedel som mu pripisat nieco konkretne mozno slowplayed KT/AK a teraz to tam natlaca? tym padom musim zobrat aj sety do jeho jeho slowplaying range, ale predsa.. flopnutym 2 pair a sets nedavam velku vahu.. jedine pickupnutym JT? kedze som guttery vylucil, tak mi to pripadalo trochu spewy z jeho strany, callujem s tym ze reevaluate rivr
River: ($10.61) 2:club: (2 players)
Hero checks, BTN bets $5.73, Hero calls $5.73
draws okrem gutterov brickli, tak callujem.. Vas nazor?
Final Pot: $22.07
theproksa

Odoslaťod theproksa 07 Okt 2011 15:27

A je tu dalsi blog.
Skoda ze nikto nepostol thoght process na tu poslednu handu, co ma trosku sklamalo, ale tak dufam ze dodatocne sa k tomu niekto vyjadri.
Tento tyzden som chcel trosku upovat svoj volume, co sa mi (ciastocne) podarilo po velmi zlych (volume wise) predoslych tyzdnov.
A ako som si tak rebuildoval roll, tak som si povedal ze by nebolo zle odmenit sa nejakymi tymi shotmi na nl25 a po dobrom table selectovani a samozrejme rungood som sa odmenil dalsou 50nl HU session (tiez som table selectoval, ale aj ked nebol uplny noob, prechadzal z full ringu tak napriek 2BI stop lossu sa mi to zdalo ako +EV rozhodnutie), posudte sami(i know im bragging, but w/e).
Pridam aj zaujimave handy, spoty, bragy a samozrejme aj lost hands, tak som opat zvedavy na vase komentare, dufajme ze budu pocetnejsie ako doteraz...

hand1) 3b poty hral velmi aggro ci uz IP alebo OOP, nenechal si hadam ani raz moznost nebetnut alebo raisnut, cize som ho nechal bluffovat kolko sa da(raise as a bluff v 3b potoch na dry boarde som este neshowdownol a foldne mi vsetko horsie, a myslim si ze s tym co mam a s range ktorou budem callovat a ktoru mi neskor je schopny foldnut, tak to nedava prilis zmysel, resp. je to najhorsia alt.) repuje prilis narrow range a akurat zacal otvarat svoju 3b range, takze celkom easy calldown (podla mna by ani JJ,KK,AA nebetoval for value na vsetkych trosh streets a timing mal velmi rychly bet bet bet)

BB: $50.00
Hero (BTN/SB): $114.75

Pre Flop: ($0.75) Hero is BTN/SB with 8:club: T:club:
Hero raises to $1, BB raises to $4, Hero calls $3

Flop: ($8.00) 8:spade: Q:diamond: Q:club: (2 players)
BB bets $5.00, Hero calls $5

Turn: ($18.00) 3:diamond: (2 players)
BB bets $11.00, Hero calls $11

River: ($40.00) 6:club: (2 players)
BB bets $30.00, Hero calls $30

Final Pot: $100.00
BB shows 4:spade: 5:diamond:
Hero shows 8:club: T:club:
Hero wins $99.50

hand2) ako som uz spominal (spominal? asi hej..) mali sme celkom aggro dynamics na dry flopoch, takze 3bom na flope repujem air imo, zato ked calluje tak sa modlim nech ma Jx (Aj, kj som si myslel ze v tejto faze uz bude 3b), A na turne je velmi dobra bluff card a na riveri sa uz len snazim dat peniaze do potu co mi krasne vyslo, som zvedavy ci by calloval aj keby nedosiel ten K on the rivr..

BB: $84.65
Hero (BTN/SB): $51.50

Pre Flop: ($0.75) Hero is BTN/SB with Q:diamond: 5:club:
Hero raises to $1, BB calls $0.50

Flop: ($2.00) 5:spade: 5:heart: J:diamond: (2 players)
BB checks, Hero bets $1.40, BB raises to $4, Hero raises to $7.25, BB calls $3.25

Turn: ($16.50) A:club: (2 players)
BB checks, Hero bets $11.00, BB calls $11

River: ($38.50) K:diamond: (2 players)
BB checks, Hero bets $32.25, BB calls $32.25

Final Pot: $103.00
BB mucks K:heart: J:heart:
Hero shows Q:diamond: 5:club:
Hero wins $102.50

hand3) toto som zahral dost poorly.. myslim si ze najlepsi line by bol ch/r flop, po 3b get it in a aj proti Kx mame neskutocnu equity. druha moznost je jasna ch/r, a commitovat sa na turne alebo mierny overshove(SPR nam ostane na turne dost awkward) neviem preco, ale v tom momente som mal taky feeling ze to nebude cbetovat aj ked po tom ako to odohral asi by to tam buchol... dalsia vec, ak by foldol turn, vobec by mi to nevadilo a aj ked som picupol additional equity tak ma priceoutol a musel som to foldnut. A tu som sa chcel spytat:
1) Ako sa vam lubi jeho line proti mojej range(jeho line ci uz s made hands alebo semibluff)? (cbetovat budem tento board asi 70percent casu s mojou 3b range co je cca 20 percent HU)
2) Aka by mala byt moja line?

BTN/SB: $50.00
Hero (BB): $68.25

Pre Flop: ($0.75) Hero is BB with T:heart: A:heart:
BTN/SB raises to $1, Hero raises to $3.20, BTN/SB calls $2.20

Flop: ($6.40) 5:heart: 7:club: K:heart: (2 players)
Hero bets $3.55, BTN/SB calls $3.55

Turn: ($13.50) Q:spade: (2 players)
Hero bets $8.25, BTN/SB raises to $43.25, Hero folds

Final Pot: $30.00
BTN/SB wins $29.50

hand 4) 6max, villain 23/18 agg fq turn 40 percent agg 13.0!!! a ja magor napriek vsetkemu zahodim :lol2:
pravdepodobne THE TIGHTEST FOLD EVER!!!!!!!!!!!!!!! :fish:
neviem preco som sa prinutil k foldu, ale bolo to tak strasne meeeeeeeeeeeh v tom momente, este k tomu bol typek aggro jak svina ale ked som videl ze ak callnem tak si prichystal krasny 2/3 pot river shove tak som to hned aj zahodil.. neviem ci sa mam smiat alebo plakat nad tymto, ale tak stalo sa... je tu niekto, kto mi to schvali? ;)

Poker Stars $25.00 No Limit Hold'em - 6 players

MP: $12.46
CO: $25.91
BTN: $25.56
SB: $16.75
BB: $14.62
Hero (UTG): $26.55

Pre Flop: ($0.35) Hero is UTG with K:heart: K:diamond:
Hero raises to $1, 1 fold, CO calls $1, 3 folds

Flop: ($2.35) 2:spade: 3:diamond: Q:heart: (2 players)
Hero bets $1.48, CO raises to $3.75, Hero calls $2.27

Turn: ($9.85) 4:spade: (2 players)
Hero checks, CO bets $6.50, Hero folds

Final Pot: $9.85
CO wins $9.37
(Rake: $0.48)

Dakujem vsetkym za postrehy a Gl @ the tablezzzzzz nech je dobry Rungeeewwwwd!!!!
Prílohy
nl50hu.jpg
nl50hu.jpg (72.24 ) Zobrazená 3151 krát
nl256max.jpg
nl256max.jpg (76.6 ) Zobrazená 3157 krát
theproksa

Odoslaťod Boxer38 07 Okt 2011 15:40

ja sice nie som cashovkar vobec cg nehram takze mozno budem pisat blbost ale hlavne ma zaujima tvoj fold KK v last hand co ta k nemu viedlo aku range si mu daval podla mna tam kludne mohol mat TPTK alebo len nieaky KQ zaujimali by ma tvoje myslienkove pochody a preco si sa rozhodol pre fold
Boxer38

Založený: Sep 2011
Poďakoval/li: 7 krát/5 krát

Odoslaťod theproksa 07 Okt 2011 16:10

Boxer38 napísal:ja sice nie som cashovkar vobec cg nehram takze mozno budem pisat blbost ale hlavne ma zaujima tvoj fold KK v last hand co ta k nemu viedlo aku range si mu daval podla mna tam kludne mohol mat TPTK alebo len nieaky KQ zaujimali by ma tvoje myslienkove pochody a preco si sa rozhodol pre fold

Taaakze.. preco fold. Po prve vobec si nemyslim ze to bol dobry fold s odstupom casu, aj ked(neviem ci je aj ked na mieste, ale tak skusim dat nejake argumenty). Otvaram UTG 6max. Moja range je velmi silne z utg, cca 11%, co si myslim ze villain vie, lebo aj ked mam na neho malo handov, vyzera byt ako standard TAG hrac. Navyse na tom stole som mal stats dovtedy len nejakych 18/15, takze aj on na mna nemohol mat moje standardne 24/20, co v jeho ociach moju range este suzuje..
Flop - standard cbet, velmi dry, ocakavam fold cca(velmi hrube cisla) 80% casu, ale ak ho tam nieco hitlo tak ocakavam call call call od jeho Qx range (pri standardnom regovi), raise od setov + AQ. Bolo by ine keby ma raisol a bola by tam fd + nejaka realna str8 draw, reraisujem a snazim sa to tam shipnut. Toto by vsetko platilo proti standardnemu regovi, navyse ak ma raisuje s nejakym gutshotom ako A4, A5, A4 hra tak ako hral, A5 z casti moze ch turn, aj ked malo si myslim lebo nejaku realnu showdown value tam nema. Nestava sa mi vsak casto, ze by moj niekto raisoval moj UTG open na takto dry boardoch, skoro to nevidiet na nl25/nl10 kde som odohral vacsinu svojho volume(6max ofc). Preto sa mi hned v hlave zapali sireny
Turn - checkujem a ocakavam bet. Na moju smolu dava idealny bet ak planuje shovovat river, lebo dava tusim 6usd do 9usd potu a na rivery by mal krasny 14 do 21, co ma pot commituje a nemohol by som to v ziadnom pripade zahodit, ak ma TPGK alebo TPMK tak si myslim ze moze checkovat back turn aby som ho nech/r AI, takze som usudil ze pravdepodobne ma velmi silnu value range, s ktorou je happy hrat o stack a tym padom som to foldol.

Myslim si ze to je zle zahrate, lebo tento hrac aj ked mam nanho malu vzorku a osobne som si unho nevsimol ziadnu play ktora by bola nejakym sposobom retardovana co sa tyka agression, bude mat vela horsich hand ktore je schopny takto zahrat, takze malo to uz na flope ist dovnutra a nemal som cakat.. Mozno na 3b na flope by zlozil a ja by som to zobral, takto to bola idealna situacia na to aby som aggro hraca nechal odblafovat stack a pekne calldownovat (a ak by som bol horsi este mam 5% na river ze dojde K ftw :Yahoo!: ) Takze asi tolko... dufam ze som nic nevynechal. Ak niekto s niecim nesuhlasi, rad si vypocujem feedback!!!!

Edit: Jeho velku cast calling range budu tvorit pary lebo najlepsie sa setminuje UTG raiserov
theproksa

Odoslaťod Chlpo1989 07 Okt 2011 17:00

Pochybujem, ze na takom boarde ta bude niekto raisovat s AQ.
Obrázok používateľa
Chlpo1989

Založený: Okt 2009
Poďakoval/li: 37 krát/235 krát

Odoslaťod Boxer38 07 Okt 2011 17:05

tak potom mam na teba dve otazky chlpo ako by si to zahral teda ty volil by si fold?alebo call alebo by si ho raisol?

a ako by na takom boarde zahrel AQ?

a co myslis ze tam mal??

tak teda 3 otazky? :D
Boxer38

Založený: Sep 2011
Poďakoval/li: 7 krát/5 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 21 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!