[CG] NL20 KK BvB vs 2xminr od fish

Priestor na diskusiu o odohraných rukách aj mimo blogu

Re: [CG] NL20 KK BvB vs 2xminr od fish

Odoslaťod Horsey7 26 Sep 2011 20:47

sudden napísal:podla mna standardna reakcia fishe na ten 3-bet tu bude call vacsej casti tej range, ktoru raisoval a 4-betovat bude len dvojparove handy, sety, postupky, pripadne nejake combo draws (nieco ako A3cc, 5Xcc)

to je prave otazka, kiez by sme vzdy vedeli standardnu reakciu fish na kazdu takuto situaciu :) su fishe, ktore tu povazuju A4/55 za nuts a stackuju sa, ale pripustam aj scenar, ktory popisujes

v zasade je to otazka range, ktory mu das, potom len zratas v kolkych % pripadov potrebujes vyhrat aby ten stackoff bol EV+

v kazdom pripade by som ten tvoj range rozsiril, fish tu 55/TT povazuje za ubernuts a z dlhodobeho hladiska mi nepride ten stackoff vs fish nejak zasadne EV- pri investovani 1/3 stacku
Obrázok používateľa
Horsey7

Založený: Nov 2008
Poďakoval/li: 38 krát/68 krát

Re: [CG] NL20 KK BvB vs 2xminr od fish

Odoslaťod tucniak 27 Sep 2011 08:38

sudden problem je ze pokial nemas nejake speci ready nanho tak ak tam vzdy foldnes na min4bet a nechas tam 1/3 stacku tak v longrune solidne krvacas imo.
A ako ste sa zhodli toto skratka nemas odkial presne vediet co je to za fish(zo stats sa nemusi javit uplne passiv, chlpo s nim bol na stole) takze nemas read to spravit.

Ak by som tam uz bol paranoidny tak flatujem flop OOP s planom blufcatchovat 1 dalsi street ale tiez je to readless a do tmy :)
Obrázok používateľa
tucniak

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 139 krát/205 krát

Predchádzajúca

Naspäť na Pokrové partie

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 34 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!