[SNG]elladan1's blog
Re: elladan1's blog - From micro SNG to FTP series Espana
Čítal som ten článok... tak toto je rana podpás... Ešte som si nič nerezervoval, čakal som kým mi pošlú "vreckové" ktoré mi malo prísť včera... No neverím tomu, že z toho španielska ešte niečo bude... teraz len idem čakať ako sa situáci vyvynie v najbližších dňoch, idem sa učiť na skúšku a ak sa do soboty F****Tilt nespustí tak asi pôjdem hrávať na P****Stars freerolli alebo čo... ofc som mal celý roll na fulltilte
-
elladan1 - Príspevky: 149
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 21 krát/13 krát
Hral som na Expekte pod nickom „elladan11“ a na Titanpokri pod nickom „elladan1“. Na Expekte som odohral dokopy 2207 SNG-čok, na Titane len 329.
Paradoxom je, že som po týchto turnajoch bol v podstate v mínuse okolo 55 dolárov
lol, to nie je paradox, jednoducho to nevies dobre hrat, ak si po 2500 sngockach v minuse
ale ked uz si hitol ten turnajovy balik za 3000 tak to je teda riadna smola. GL nech sa da FTP do kopy.
- goldman2
- Založený: Mar 2011
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
No netvrdím, že som som nejaký dobrý SNG hráč, ale tam išlo o to že tých 2200 SNG som odohral dokopy na $0.12 $0.24 $0.60 a $1.20
Pričom všade okrem $1.20 moja $EV krivka išla smerom hore, tam som odohral cca 500 SNG s výsledkom -55USD a na $0.60 po cca 900 SNG som skončil 60BI pod $EV.
A ten paradox som myslel tak, že napriek tomu "že to neviem hrať" tak som vybudoval bankroll.
Ale to už veľmi nemá zmysel riešiť, už 10 mesiacov hrám (hral som ) na fulltilte a posledných 6 mesiacov hrám $6.50
Pripájam aktuálny graf nech viete na čom som. Pripúšťam, že zhruba po tých 600 SNG som už tiltoval z toho downswingu a kvalita mojej hry išla dole.
Pričom všade okrem $1.20 moja $EV krivka išla smerom hore, tam som odohral cca 500 SNG s výsledkom -55USD a na $0.60 po cca 900 SNG som skončil 60BI pod $EV.
A ten paradox som myslel tak, že napriek tomu "že to neviem hrať" tak som vybudoval bankroll.
Ale to už veľmi nemá zmysel riešiť, už 10 mesiacov hrám (hral som ) na fulltilte a posledných 6 mesiacov hrám $6.50
Pripájam aktuálny graf nech viete na čom som. Pripúšťam, že zhruba po tých 600 SNG som už tiltoval z toho downswingu a kvalita mojej hry išla dole.
-
Rekapitulácia prázdnin
Júl - August - September
V pondelok sa mi začína semester, tak som sa rozhodol, že si zrekapitulujem "posun" vo svojej "pokrovej kariére" za posledné tri mesiace.
Ako iste všetci viete 29.júna "padol" Fulltiltpoker a moja radosť z vyhráteho balíčku sa zmenila na smútok, hnev, znechutenie
Okrem toho, že som z toho balíčku doteraz nič nemal, prišiel som o celý bankroll, čo bolo v tej dobe $400 + nejaké vstupenky do turnajov.
Zo začiatku som, čo sa týka pokru, nič nerobil, len som čakal ako sa to s FTP vyvinie, ale keďže sa nič nedialo tak ma to už prestalo baviť a pustil som sa aspoň do štúdia. Druhý krát som začal čítať Moshmana a pustil som sa aj do Kill Everyone.
Na začiatku augusta mi už chýbalo hranie a bankroll z FTP bol v nedohľadne, tak som sa rozhodol vložiť 50€ na P****Stars.
Chcel som skúsiť nejakú hru s menšou varianciou, tak som sa pustil do $1.50 regular speed knockout sitngo turnajov, pri ktorých som ostal doteraz. Odohral som ich zatiaľ iba 187 a to z viacerých dôvodov:
Boli prázdniny a mal som plno iných záujmov. Hral som max. 6 stolov, aby som mohol viac rozmýšľať o hre a nehrať to strojovo. Dlho som hľadal verziu HEM-u, ktorý by zarataval bounty (kým som ho našiel nahadzoval som ich manuálne).
A prvé tri septembrové týždne som nehral takmer vôbec, lebo som sa učil na skúšky, ktoré som nezvládol pred prázdninami
V októbri by som chcel pokračovať v hraní týchto turnajov, občas si možno pinknem aj nejaké MTT + chcel by som stráviť viac času štúdiom pokrových materiálov. Podľa toho koľko budem mať času popri škole, chcel by som vybudovať bankroll na vyšší limit.
Všetkým čo to dočítali až sem prajem GL
V pondelok sa mi začína semester, tak som sa rozhodol, že si zrekapitulujem "posun" vo svojej "pokrovej kariére" za posledné tri mesiace.
Ako iste všetci viete 29.júna "padol" Fulltiltpoker a moja radosť z vyhráteho balíčku sa zmenila na smútok, hnev, znechutenie
Okrem toho, že som z toho balíčku doteraz nič nemal, prišiel som o celý bankroll, čo bolo v tej dobe $400 + nejaké vstupenky do turnajov.
Zo začiatku som, čo sa týka pokru, nič nerobil, len som čakal ako sa to s FTP vyvinie, ale keďže sa nič nedialo tak ma to už prestalo baviť a pustil som sa aspoň do štúdia. Druhý krát som začal čítať Moshmana a pustil som sa aj do Kill Everyone.
Na začiatku augusta mi už chýbalo hranie a bankroll z FTP bol v nedohľadne, tak som sa rozhodol vložiť 50€ na P****Stars.
Chcel som skúsiť nejakú hru s menšou varianciou, tak som sa pustil do $1.50 regular speed knockout sitngo turnajov, pri ktorých som ostal doteraz. Odohral som ich zatiaľ iba 187 a to z viacerých dôvodov:
Boli prázdniny a mal som plno iných záujmov. Hral som max. 6 stolov, aby som mohol viac rozmýšľať o hre a nehrať to strojovo. Dlho som hľadal verziu HEM-u, ktorý by zarataval bounty (kým som ho našiel nahadzoval som ich manuálne).
A prvé tri septembrové týždne som nehral takmer vôbec, lebo som sa učil na skúšky, ktoré som nezvládol pred prázdninami
V októbri by som chcel pokračovať v hraní týchto turnajov, občas si možno pinknem aj nejaké MTT + chcel by som stráviť viac času štúdiom pokrových materiálov. Podľa toho koľko budem mať času popri škole, chcel by som vybudovať bankroll na vyšší limit.
Všetkým čo to dočítali až sem prajem GL
-
Re: [SNG]elladan1's blog
Budem sem občas postovať aj nejaké ruky, v ktorých si nie som istý. Budem rád ak sa k nim nejaké dobré duše vyjadria
Tu je prvá.
Poker Stars $1.08+$0.27+$0.15 No Limit Hold'em Tournament - t50/t100 Blinds - 6 players - View hand 1458475
DeucesCracked Poker Videos Hand History Converter
CO: t3692 36.92 BBs
BTN: t2235 22.35 BBs
SB: t1695 16.95 BBs
BB: t2302 23.02 BBs 37/7/45ruk fold to cbet 71%(7)
UTG: t1951 19.51 BBs
Hero (MP): t1625 16.25 BBs
Pre Flop: (t150) Hero is MP with A 9
1 fold, Hero raises to t250, 3 folds, BB calls t150
Štandartný raise (alebo je A9o veľmi loose?)
Flop: (t550) K T 4 (2 players)
BB checks, Hero bets t300, BB calls t300
Štandartý cbet (prišiel dosť "mokrý" board, asi som mal radšej checknúť)
Turn: (t1150) A (2 players)
BB checks, Hero bets t600, BB raises to t1600, Hero calls t475 all in
Prišlo mi eso, betujem znovu. Mal som to tam poslať rovno celé (nejak som si neuvedomil výšku svojho stacku)
River: (t3300) T (2 players - 1 is all in)
Final Pot: t3300
Tu je prvá.
Poker Stars $1.08+$0.27+$0.15 No Limit Hold'em Tournament - t50/t100 Blinds - 6 players - View hand 1458475
DeucesCracked Poker Videos Hand History Converter
CO: t3692 36.92 BBs
BTN: t2235 22.35 BBs
SB: t1695 16.95 BBs
BB: t2302 23.02 BBs 37/7/45ruk fold to cbet 71%(7)
UTG: t1951 19.51 BBs
Hero (MP): t1625 16.25 BBs
Pre Flop: (t150) Hero is MP with A 9
1 fold, Hero raises to t250, 3 folds, BB calls t150
Štandartný raise (alebo je A9o veľmi loose?)
Flop: (t550) K T 4 (2 players)
BB checks, Hero bets t300, BB calls t300
Štandartý cbet (prišiel dosť "mokrý" board, asi som mal radšej checknúť)
Turn: (t1150) A (2 players)
BB checks, Hero bets t600, BB raises to t1600, Hero calls t475 all in
Prišlo mi eso, betujem znovu. Mal som to tam poslať rovno celé (nejak som si neuvedomil výšku svojho stacku)
River: (t3300) T (2 players - 1 is all in)
Final Pot: t3300
Spoiler:
-
A9 za 16 BB z MP je preflop fold. Ale uz ked si to hral, tak flop je standard, na turne si to mal uz poslat cele.
-
A_Rimmer - Príspevky: 875
- Založený: Apr 2008
- Poďakoval/li: 88 krát/131 krát
PF fold určite
- tomisumi
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 15 krát/10 krát
preflop je raise spravny, betsizing by som dal nizsi. 250 je zbytocne vela.. staci 230-240
cbet je na tom flope vzdy spravny, sizing je ale prilis velky.. staci 200
Turn potom co dorovnal cbet na flope iba checkujeme.. tvoj valuebet je zly.
River by po check/check na turne on casto bude betovat.. rozhodujeme sa ci budeme bluff catcher alebo ci mu tu Qnu verime
River by po check/check na turne on casto bude betovat.. rozhodujeme sa ci budeme bluff catcher alebo ci mu tu Qnu verime
-
pLAYERsvk - Príspevky: 365
- Založený: Feb 2011
- Poďakoval/li: 32 krát/84 krát
pLAYERsvk napísal:preflop je raise spravny, betsizing by som dal nizsi. 250 je zbytocne vela.. staci 230-240
Toto malo patrit k tej UTG+1 A9 ruke? Ak ano, tak dufam, ze to mala byt ironia.
-
A_Rimmer - Príspevky: 875
- Založený: Apr 2008
- Poďakoval/li: 88 krát/131 krát
to co opisal playersvk je pre mna uz standard(kto vie preco?! )...aspon preflop a flop...a mozno by som sa tam stackol aj ja, zalezalo by od readov...na micrach tam ludia preflop dorovnaju naozaj kadeco a davat im vzdy nuts je blbost...
-
Samot10 - Príspevky: 126
- Založený: Jún 2009
- Poďakoval/li: 45 krát/7 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 42 hostí.