Ceny Novorocnej sutaze- Dagova Kniha
Počet príspevkov: 30 • Stránka 3 z 3 • 1, 2, 3
Re: Ceny Novorocnej sutaze- Dagova Kniha
Kniha dorazila dnes, ďakujem vlade.
PS: Nemôžem sa ubrániť dojmu, že je už čítaná. Ale, tak dlho čítať takúto knižočku?
PS: Nemôžem sa ubrániť dojmu, že je už čítaná. Ale, tak dlho čítať takúto knižočku?
- romko61
- Založený: Nov 2007
- Poďakoval/li: 5 krát/0 krát
romko61 napísal:Kniha dorazila dnes, ďakujem vlade.
No, ono to bolo tak, ze nedopatrenim sme inemu vyhercovi poslali dve knihy, takze sme mysleli ze je vsetko v poriadku. Potom sa ale ten vyherca ozval ze mu prisli dve, tak sme rozmyslali ako to co najrychlejsie vyriesit, roy mal jednu knihu doma, asi ju prelistoval, tak povedal ze ti ide poslat tu nech to mas co najskor, takze je mozne ze preto vyzera byt citana (neviem, ja som ju nevidel).
- vlade
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
OK, však píšem, že ďakujem.
- romko61
- Založený: Nov 2007
- Poďakoval/li: 5 krát/0 krát
Ta kniha je odpad. Akoze sorry.... pokus sa ceni ale tak..
Je to brozurka s absolutnimy zakladmy a kopa reklam.
Som rad ze som za nu nevihodil peniaze
Ale tak ked niekto nebude vediet co je to poker tak tato brozurka mu to asi vysvetli
Este sa pochvalim ze som ju mal vrukach skoro prvy
Ale tak ked niekto nebude vediet co je to poker tak tato brozurka mu to asi vysvetli
-
s44vhl7l - Príspevky: 210
- Založený: Jan 2011
- Poďakoval/li: 55 krát/4 krát
s44vhl7l napísal:Ta kniha je odpad. Akoze sorry.... pokus sa ceni ale tak..
zda sa ze ani za slabikar si nevihodil peniaze,lebo mas ocividne problemy so zakladmy gramatiky
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
Ja čo som počul, tak tá kniha je taká dobrá, že sa kvalitatívne blíži k tej od Hellmutha.
- Za tento príspevok od TomMolivan poďakovali :
- buschle
-
TomMolivan - Príspevky: 1503
- Poďakoval/li: 167 krát/245 krát
si myslim ze kniha je urcena pre zaciatocnikov...A pre nich je viac ako uzitocna...tak ako bola pre mna ta hellmuthova ked som ledva vedel ze sa hraje holdem s dvoma kartami na ruke...
-
Komedia - Príspevky: 917
- Založený: Jún 2008
- Poďakoval/li: 47 krát/38 krát
Komedia napísal:si myslim ze kniha je urcena pre zaciatocnikov...A pre nich je viac ako uzitocna...tak ako bola pre mna ta hellmuthova ked som ledva vedel ze sa hraje holdem s dvoma kartami na ruke...
No len, to je ako povedať, že keď zomieraš od hladu, tak ti je aj plesnivejúci chlieb dobrý. Lenže načo jesť taký chlieb (čítať Dagovu knihu), keď ti na stole leží tanier s čerstvo uvarenou polievkou (máš net plný omnoho užitočnejších článkov, fór a videí).
-
TomMolivan - Príspevky: 1503
- Poďakoval/li: 167 krát/245 krát
TomMolivan napísal:Komedia napísal:si myslim ze kniha je urcena pre zaciatocnikov...A pre nich je viac ako uzitocna...tak ako bola pre mna ta hellmuthova ked som ledva vedel ze sa hraje holdem s dvoma kartami na ruke...
No len, to je ako povedať, že keď zomieraš od hladu, tak ti je aj plesnivejúci chlieb dobrý. Lenže načo jesť taký chlieb (čítať Dagovu knihu), keď ti na stole leží tanier s čerstvo uvarenou polievkou (máš net plný omnoho užitočnejších článkov, fór a videí).
pole posobnosti otazky sa rozsiruje na vsetky knihy , nie iba na dagovu
- dom
- Založený: Feb 2011
- Poďakoval/li: 10 krát/6 krát
Počet príspevkov: 30 • Stránka 3 z 3 • 1, 2, 3
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 37 hostí.