Support herne / live chat

Diskusia k herni DOXXbet poker

Support herne / live chat

Odoslaťod haman 05 Okt 2011 19:45

Zdravim Doxxbet support team,

Na support stranke Doxxbetu je uvedeny ze ma 24hod live chat a trochu nizsie je, ze uradne hodiny od 08:00 do 22:00. tak 24hod alebo 14hod?

Mam Mozillu Firefox a nejak nechapem, ako ten Live chat mozem aktivovat.

Poradi niekto? dik.
haman

Založený: Apr 2010
Poďakoval/li: 853 krát/189 krát

Re: DOXXbet

Odoslaťod hegides 06 Okt 2011 12:14

haman napísal:Zdravim Doxxbet support team,

Na support stranke Doxxbetu je uvedeny ze ma 24hod live chat a trochu nizsie je, ze uradne hodiny od 08:00 do 22:00. tak 24hod alebo 14hod?

Poradi niekto? dik.

.nemyslim si, ze mozes.. ja som im uz pisal viackrat - a vzdy len formou mailu, z toho len raz mi odpisali a aj to bez vysledku (vyskytujem sa dvakrat v DPT rebricku, slubili mi opravu a po dvoch tyzdnoch stale nic.. :bad: )
Obrázok používateľa
hegides

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 151 krát/108 krát

Odoslaťod DOXXbet 06 Okt 2011 13:00

Zeltzn napísal:Support 0 bodov, píšem im o online klientovi a oni ma poučujú,že prečo mi nejde na Google Chrome hranie cez Browser (po poslaní screenov o klientovi).. Dúfam,že sa to dá nejak doporiadku, inak budem musieť vybrať celý BR a capnúť ho do nejakej inej herne

EDIT:Problém vyriešený,Google Chrome nieje podporovaný,ďakujem :)

skusili ste to aj z ineho PC? problem ktory popisujete sme zatial este neriesili, nemate nastaveny nejaky nestandartny firewall a pod?
Obrázok používateľa
DOXXbet

Založený: Máj 2010
Poďakoval/li: 1 krát/8 krát

Odoslaťod DOXXbet 06 Okt 2011 13:06

hegides napísal:
haman napísal:Zdravim Doxxbet support team,

Poradi niekto? dik.

.nemyslim si, ze mozes.. ja som im uz pisal viackrat - a vzdy len formou mailu, z toho len raz mi odpisali a aj to bez vysledku (vyskytujem sa dvakrat v DPT rebricku, slubili mi opravu a po dvoch tyzdnoch stale nic.. :bad: )

pravda je ze 24 hodinovy support uz nemame, takteiz nemame live chat. Vsetky tie veci pojdu dole z webu pri nasadzovani novej verzie grafiky uz coskoro. Co sa tyka email supportu, vsetky maily sa riesia promptne.

Co sa tyka 2x umiestnenia v rebricku bude to opravene po nasledujucom sobotnajsom turnaji,
Obrázok používateľa
DOXXbet

Založený: Máj 2010
Poďakoval/li: 1 krát/8 krát

Odoslaťod hegides 06 Okt 2011 13:10

.vopred dakujem za "promptne" vyriesenie ;)
Obrázok používateľa
hegides

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 151 krát/108 krát

Naspäť na DOXXbet poker

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 22 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!