Savana Puma by Zajac

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: Zajacekkk P****Stars.fr blog

Odoslaťod Zajacekk 25 Sep 2011 12:06

tucniak napísal:a ten dolar by si mal mat len 1? lebo spravi z 1 50 moze znamenat aj to ze ak bustnes vzdy zacnes s jednym..za ten tyzden kolko krat chces, to by sa dalo dost v pohode :)

Nie, nie, iba jeden... Keby viac, bral by som :)
Obrázok používateľa
Zajacekk

Založený: Jan 2011
Poďakoval/li: 19 krát/42 krát

Re: Zajacekkk P****Stars.fr blog

Odoslaťod Zajacekk 04 Okt 2011 19:32

Tento týždeň začínam, no prichádza zásadná zmena. Z P****Stars.fr sa sťahujem do herne Win***x. Dôvody napíšem neskôr, v priebehu tohto týždňa by sa mi mal verifikovať účet a môžem začať grindenie (vtedy potom zmením aj názov blogu)...
:)
Obrázok používateľa
Zajacekk

Re: Zajacek´s French Blog

Odoslaťod Zajacekk 08 Okt 2011 11:48

Dobre, ako som už spomínal, mením herňu, no nie tak úplne, momentálne ma viac bavia hrať MTTs a herňa P****Stars.fr mi vôbec nevyhovuje, dôvodov je niekoľko, o nich však nejdem písať. Jednoducho na MTTs mi viac sedí herňa Win***x POKER, okrem iného aj peknou zásobou deepstack turnajov...

Čiže MTTs už iba v tejto herni, samozrejme na PS.fr ostávam verný turnajom 10€ Daily FrenchKiss 12k-15k GTD a pár nedeľňajším špeciálnym ako napríklad 10€ Le Clasico Deepstack 50k GTD.

Čo sa týka cashgame, tak momentálne mi akosi nechodí na chuť, ale keď sa tomu stane, budem ju asi hrávať v herni PS.fr, nakoľko v tomto sú zas od Winamaxu lepší či po softovej stránke alebo stránke trafficu atď...

Momentálne som nemal moc času na grindenie, v henri Win***x som odohral len 12 turnajov s výsledkom akým takým, škoda pár hier, kde pred bubble nevytáčam handy typu AK do AQ a podobne, ale to neplačem, mňa tiež občas pekne vie podržať
Spoiler:
Obrázok
...

Tu mám nejaké štatistiky (samozrejme výpovedná hodnota 0 podov z takej vzorky, ale chcem to tu mať) :)

Obrázok

Potom tu mám handu, kde som si nevedel rady:

Win***x No Limit Hold'em Tournament - t2000.00/t4000.00 Blinds - 9 players - View hand 1473004
DeucesCracked Poker Videos Hand History Converter

UTG+2: t218146.00 54.54 BBs VPIP 24/ PFR 5/ AF 3.0
MP1: t287246.00 71.81 BBs
MP2: t64495.00 16.12 BBs
CO: t57065.00 14.27 BBs
BTN: t83279.00 20.82 BBs
SB: t111931.00 27.98 BBs
BB: t66790.00 16.70 BBs
UTG: t162463.00 40.62 BBs
Hero (UTG+1): t198672.00 49.67 BBs

S hráčom som mal len 70 hands odohratých, no videl som jeho štyri hry, kde naozaj hral veľmi tight (vlastne ako celý stôl), jeho range som tipoval na QQ+, AQs+, pochybujem na základe toho čo som videl, že by ma takto light raisoval s nejakým xx-TT, resp Ax-AJ... Možno som mal foldovať už pred flopom, keď už som vedel, že po cbete budem pravdepodobne foldovať, ale nuž čo už stalo sa a bol som v tom... Reraisovať som ho nechcel, lebo ak by to tam poslal celé, asi by som musel dať aj ja a do minimalne coinflipu sa mi s ním nechcelo, nebol som na tom až tak zle s chipmi, aby som musel takto riskovať.

Pre Flop: (t6000) Hero is UTG+1 with A :club: Q :club:
1 fold, Hero raises to t8990, UTG+2 raises to t14990, 6 folds, Hero calls t6000

Flop: (t35980) T :spade: 6 :diamond: 8 :heart: (2 players) - tu som stratený, nechcel som tam šaškovať, tak po váhaní mávam rukou a nechávam vypršať časový limit, nech mi to foldne...
Hero checks, UTG+2 bets t40480.00, Hero folds

Potom tu mám ešte niečo, za čo by som si strelil guľku do hlavy najradšej...
Spoiler:
Zatiaľ najväčší úspech spájam s najväčšou chybou, vo včerajšom 5€ Deepstack turnaji z 1271 hráčov okupujem 3.miesto pri počte hráčov 14, už neviem presne ako to bolo a nechce sa mi to teraz hľadať, ale s AK na utg1 chcem vyslať 3bet, už už sa chystám dať enter, si len pozerám stats hráčov za mnou, v tom mi zazvoní mobil a ja sa tak naľakám, že namiesto napríklad 125 550 som tam šupol 125 5503, lebo ako zazvonil, tak ma trhlo, že som klepol hádam celou rukou po tom enteri a samozrejme trojka sa tam musela hodiť ešte pred, našiel som súpera, ktorý calloval so 77, no help for me... Keby to po mojom 3bete pushol celé, foldoval by som... Takto to mám za 51€...

Dnes vyzdvihujem v Lyone kamoša, nesie mi nejaké tie "vitamíny" zo Slovenska, tak dnes ak tak, tak len for fun čosi malé, budem sa šetriť na zajtra :) ...
Obrázok používateľa
Zajacekk

Odoslaťod dom 08 Okt 2011 14:04

Zajacekk napísal: tak ma trhlo, že som klepol hádam celou rukou po tom enteri a samozrejme trojka sa tam musela hodiť ešte pred, našiel som súpera, ktorý calloval so 77, no help for me...

sick....
dom

Založený: Feb 2011
Poďakoval/li: 10 krát/6 krát

Odoslaťod Zajacekk 08 Okt 2011 14:53

dom napísal:sick....

Ako to tvoje "sick" mám brať? Že "smola, stalo sa" alebo že som trafený chorý dement? 8-)
Obrázok používateľa
Zajacekk

Odoslaťod dom 08 Okt 2011 15:03

nemam ani stipku kuraze niekoho (priamo/nepriamo) nazvat chorym dementom z tohto fora uz len z toho dovodu, ze predsudky su zleee..to len tak vseobecne :)

ale k postu....smola, sucitim s tebou :) stava sa to aj mne ;) najvacsi joke je ten ze vzdy mi foldli :P
dom

Založený: Feb 2011
Poďakoval/li: 10 krát/6 krát

Odoslaťod Zajacekk 08 Okt 2011 15:15

dom napísal:nemam ani stipku kuraze niekoho (priamo/nepriamo) nazvat chorym dementom z tohto fora uz len z toho dovodu, ze predsudky su zleee..to len tak vseobecne :)

ale k postu....smola, sucitim s tebou :) stava sa to aj mne ;) najvacsi joke je ten ze vzdy mi foldli :P

:good:
Obrázok používateľa
Zajacekk

Odoslaťod Zajacekk 08 Okt 2011 18:42

Vopred ďakujem tomu, kto sa mi vyjadrí k tej ruke!!
Obrázok používateľa
Zajacekk

Odoslaťod Zajacekk 08 Okt 2011 20:56

NO OFFENSE ale... Založil som si tu blog s tým, aby mi po každej komplikovanej hande vedeli poradiť... Dnes som tu dal jednu jedinú handu, nehovorím, že je to niekoho povinnosťou pomôcť mi.. Ale.... Keď moje fórum prezrie xxx ľudí, čo majú s MTTs viac skúsenosti ako ja a aj tak mi k danej hande nedajú pomocnú radu, tak neviem čo si mám o tom myslieť.. Nechcem na nikoho útočiť, každý má svoje problémy, ale ak tu mám hodiť handu, ktorá ma trápi a veľmi rád by som videl ako by ju zahrali odo mňa skúsenejší hráči, tak nech to poriešia a ak nie, tak nech sa na to kašle a budem si to tu len písať for fun a raz za mesiac hodím svoje stats...
Ešte raz No offense... Ciao
Obrázok používateľa
Zajacekk

Odoslaťod tomisumi 08 Okt 2011 23:52

Tak ked si vsimnes, vela MTT hracov tu nieje...ani ja tu nedavam nejake svoje hands (hram MT SNG) ci sa tyka CG, urcite tu je vela dobrych hracov ochotnych pomoct ale MTT ani moc nie...skus pokonzultovat inde

Co sa tyka tej AQ ruky, moj fish nazor: pf ok, nechcel by som tu proti tight hracovi 4betovat...flop by som asi volil liniu cbet/fold, sice ta to netrafilo ale nemyslim si ze trafilo villaina
tomisumi

Založený: Feb 2009
Poďakoval/li: 15 krát/10 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!