palo1973 napísal:zaujimave handy:bb 150,spaniel na buttone otvara na 400,ja som na BB a 3 betujem na 1150,on hral zatial solidne takze cakam fold,on vsak skoro hlasi insta all in,mam este 9k behind,cize efektivny stack ccca 70 bb,ja prave vecieram,este mam 2 susta,tankujem,zjem prve a pytam sa:wanna gamble?a on ze je strong,dojedam veceru a hlasim call,co byste callovali a ake sme mali handy v tomto spote?
okrem AK by sme tam nemali mat ziadnu handu nad ktoru by sme proti 4betu museli rozmyslat. Proti solid hracovi by sme mali 3betovat polarizovanu range takze na 4bet je to bud snapfold alebo snapcall a tankujeme len s AK.
palo1973 napísal:bb 800,otvaram z co na 1650,typek co jediny proti mne hral raise z bb na 4k,ja hlasim s K9o all in za cca 22k,on snap call,otaca QQ,no help...gg
30BB stacky su presne situacie kedy ludia nezvyknu 3betovat light. Par krat som bol v situacii kedy bolo viacmenej jasne ze dany hrac je schopny presne tuto info vyuzit, mozno aj toto je taky spot - zavisi od historie a sposobu ako hral. Proti 90%+ hracov by som take nieco neskusal.