Igor "Démon" Panák
Počet príspevkov: 49 • Stránka 2 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Igor "Démon" Panák
lahko prislo, lahko odislo... alebo aj inak - chybalo umenie prestat.
- rastik
- Založený: Apr 2008
- Poďakoval/li: 5 krát/8 krát
nemyslim si ze ktokolvek by urobil takýto missstep by bol ochotný poskytovať niekomu rozhovor... ja teda urcite nie
-
Komedia - Príspevky: 917
- Založený: Jún 2008
- Poďakoval/li: 47 krát/38 krát
To preco o tom nechce kecat je snad kazdemu jasne, a ani sa necudujem. Ale je tu par pozitiv, z ktorych by napriklad Zid alebo Amik tazil: On by to spisal, napisal by knihu, detailne by rozpisal turnaj ako taky, ktory hitol a potom aj cely downswing, myslim ze by to mohla byt dost dobra naucna psychologicko-pokrova knizka ... A tiez by to spenazil, myslim ze nad ocakavania dobre.
- Topper
- Založený: Máj 2011
- Poďakoval/li: 1 krát/0 krát
Topper napísal:To preco o tom nechce kecat je snad kazdemu jasne, a ani sa necudujem. Ale je tu par pozitiv, z ktorych by napriklad Zid alebo Amik tazil: On by to spisal, napisal by knihu, detailne by rozpisal turnaj ako taky, ktory hitol a potom aj cely downswing, myslim ze by to mohla byt dost dobra naucna psychologicko-pokrova knizka ... A tiez by to spenazil, myslim ze nad ocakavania dobre.
No nie je to až taká blbosť, ja by som si takú knihu napríklad tiež kúpil, aj keby tam nebolo nič náučné (však všetci vieme teorie o BM atd.), ale celkovo by som sa na tú knihu tešil, že čítanie takého dobrodružstva, to by ma asi aj bavilo
-
Zajacekk - Príspevky: 284
- Založený: Jan 2011
- Poďakoval/li: 19 krát/42 krát
Len problem je, ze to nebol downswing, ale totalne precenenie schopnosti a zrejme aj zatemnenie rozumu. Pritom mu zevraj dost ludi aj skusalo pomoct aby sa to nestalo, ale on to tak chcel. Cize jedine co by taka kniha dosiahla by bol rozhovor v markize s "marijanom" s vystvorcekovanou tvarou otom ako je poker gambling a nici zivoty.
-
mino_o - Príspevky: 360
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 11 krát/28 krát
asi na tretej strane tej knihy by som sa pogrcal....
- tomiG
- Založený: Mar 2011
- Poďakoval/li: 22 krát/42 krát
conspiration...co ked predal viac ako 100% ?
- dom
- Založený: Feb 2011
- Poďakoval/li: 10 krát/6 krát
NECH ZA MNA HODI DAKTO LINK KED TO TRAFIL AKO STE HO OSPEVOVALI
STRASNE TATO PRETVARKA
- ramzey
- Založený: Júl 2010
- Poďakoval/li: 111 krát/96 krát
Ja som s ním hral chvílku v Concorde, bol vysmiaty a hral velmi LAGy. Tipujem, ze je proste jeden z tých ľudí, pre ktorých peniaze moc neznamenajú a berie to že ľahko prišlo ľahko odišlo.
Rozhovor s ním by bol ale určite super.
Čo je na tom pretvárka, že keď niekto vyhrá obrovský turnaj ho všetci chvália a potom, keď všetko prehrá v -EV hrách ho všetci zatracujú? To je celkom logické. S viac informáciami o niekom naňho zmením názor.
Rozhovor s ním by bol ale určite super.
ramzey napísal::lol2:
NECH ZA MNA HODI DAKTO LINK KED TO TRAFIL AKO STE HO OSPEVOVALI
STRASNE TATO PRETVARKA
Čo je na tom pretvárka, že keď niekto vyhrá obrovský turnaj ho všetci chvália a potom, keď všetko prehrá v -EV hrách ho všetci zatracujú? To je celkom logické. S viac informáciami o niekom naňho zmením názor.
- skJacob
- Založený: Jún 2011
- Poďakoval/li: 4 krát/14 krát
Počet príspevkov: 49 • Stránka 2 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.