21.2. TURNAJ V NITRE!!!-info
Počet príspevkov: 10 • Stránka 1 z 1
21.2. TURNAJ V NITRE!!!-info
pls neviete niekto o tych pravidelnych turnajoch v TH NL ktore byvaju v Nitre? bolo to tu spomenute aj na stranke...chcel by som tam ist akurat neviem kde a kedy..zevraj je to kazdu stredu..tak tipujem ze aj dnes...diky za odpoved...
- KujoSK
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
a este dodam
ze to je tusim o 20:00
- roy016
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 3 krát/3 krát
BOL SOM POZRIET
OD PROFESIONALITY TO MALO DOST DALEKO.
NEPACILO SA MI DOKUPOVANIE A CELKOVY FEELING BOL CITIT AMATERIZMOM A SKOR MI TO PRIPADALO AKO HRA ANTITALENTOV A ZBOHATLIKOV A NIE PROFI- POKER, AZ NA PAR HRACOV, KTORYM VSETKA CEST, PRETOZE VDAKA NIM TO VYZERALO AKO HOLD EM POKER.
OKREM TOHO MALA TAZKE STAVY AJ KRUPIERKA, KTORA MUSELA HRACOM VYSVETLOVAT ZAKLADNE PRAVIDLA A PARKRAT SA KOLI TOMU AJ POMYLILA.
DUFAM, ZE SA TO NAPRAVI A V BUDUCNOSTI SA BUDEME TESIT NA NITRIANSKE TURNAJE, KTORE BUDU O HRANI POKRU A NIE O MINANI PENAZI ZBOHATLIKOV.
NEPACILO SA MI DOKUPOVANIE A CELKOVY FEELING BOL CITIT AMATERIZMOM A SKOR MI TO PRIPADALO AKO HRA ANTITALENTOV A ZBOHATLIKOV A NIE PROFI- POKER, AZ NA PAR HRACOV, KTORYM VSETKA CEST, PRETOZE VDAKA NIM TO VYZERALO AKO HOLD EM POKER.
OKREM TOHO MALA TAZKE STAVY AJ KRUPIERKA, KTORA MUSELA HRACOM VYSVETLOVAT ZAKLADNE PRAVIDLA A PARKRAT SA KOLI TOMU AJ POMYLILA.
DUFAM, ZE SA TO NAPRAVI A V BUDUCNOSTI SA BUDEME TESIT NA NITRIANSKE TURNAJE, KTORE BUDU O HRANI POKRU A NIE O MINANI PENAZI ZBOHATLIKOV.
- DJNEMO
- Založený: Feb 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Počet príspevkov: 10 • Stránka 1 z 1
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 10 hostí.