školitel? učitel? ???
Počet príspevkov: 24 • Stránka 1 z 3 • 1, 2, 3
školitel? učitel? ???
Tak ako cudzí jazyk sa nedá učiť bez "lektora" takisto v pokri sa nedá vzdelávať len z návodov a tipov, knižiek, tipov a testov. Preto hľadám "učiteľa" - prosím ponuky na
P.S. som amatér ale učím sa, platené som hral len sng 50% - z 11 som 9 zvladol
P.S. som amatér ale učím sa, platené som hral len sng 50% - z 11 som 9 zvladol
Naposledy upravil palinolucky dňa 15 Okt 2011 09:18, celkovo upravené 1 krát.
- palinolucky
- Založený: Sep 2011
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
Re: školitel? učitel? ???
Klamstva! Ja som sa po anglicky naucil sam a nemcinu ma 9rokov ucili. Ten rozdiel je priepastny.
-
___Mortylen___ - Príspevky: 1347
- Založený: Sep 2009
- Poďakoval/li: 179 krát/139 krát
som pocul za pani Radicova bude mat teraz viacej casu v utorok chcela prekladat aj Figelovi ked som pocul ten jeho prihovor skoro som sa pocural od smiechu a to robil euro komisara v Bruseli
- tomiG
- Založený: Mar 2011
- Poďakoval/li: 22 krát/42 krát
Úplne na začiatku nepotrebuješ hneď coacha, alebo učiteľa, stačí si založiť napr. svoj pokrový blog na pokerportal, písať ako sa ti darí a pýtať sa, keď budeš mať nejaké otázky. Na začiatku si treba hlavne ujasniť, či by si sa chcel venovať sng turnajom, mtt turnajom, double or nothing sng alebo cash game. Článkov nájdeš aj tu na pokerportali kopec, takže študovať je čo
Keď si založíš ten svoj blog a napíšeš, koľko máš k dispozícii peňazí a čomu by si sa chcel venovať, pošlem ti tám pár linkov na články, ktoré sa ti z pokerportalu budú hodiť. Písal si, že si odohral pár SNG turnajov, chceš sa venovať tomuto druhu pokru? Aké si hral buy-iny a koľko máš v herni na účte? V akej herni hráš?
Keď si založíš ten svoj blog a napíšeš, koľko máš k dispozícii peňazí a čomu by si sa chcel venovať, pošlem ti tám pár linkov na články, ktoré sa ti z pokerportalu budú hodiť. Písal si, že si odohral pár SNG turnajov, chceš sa venovať tomuto druhu pokru? Aké si hral buy-iny a koľko máš v herni na účte? V akej herni hráš?
-
Stanley VII - Príspevky: 2079
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 97 krát/218 krát
To Stanley VII
Ďakujem. POTREBUJEM COACHA!!!!!!!!!!!!!
blog je niečo čo nemusím, takže si ho asi nezaložím, najmä po skúsenostiach s odpoveďami na otázky - aj tak mi nikto neporadil, napr. http://www.pokerportal.info/pokrova-parti ... ciatocnika a ak by aj niekto niečo napísal, ako zistím, že to je relevantné t.j. od niekoho so "super vedomosťami"?
a problém je aj v tom, že články, návody, tipy atď. čítam, učím sa z nich inak by som asi ako úplný začiatočník ) nedokázal v 50% sng mať aspoň aký taký úspech, ale potrebujem vysvetlenia, objasnenia atď.
Ja sa chcem z 0 vypracovať - načo niečo vkladať ??? Byť ako RUSSIA ktorým chýba tlačítko FOLD s vkladom 1.000 USD? Napr. Rus ktorý omylom vyhral 150.000 a za týždeň ich rozflákal?
Bankroll management mi veľa hovorí, a absolútne ho akceptujem, t.j. napr. nehrám viac ako 10% denne atď.
A odpovede na Tvoje otázky:
- začal som na EUR 0,-- mám ca. EUR 30,-- (vložiť viac nie je problém ak by som negoval vyššie uvedené)
- hrám na Poker star
- veľmi sa mi páčia sng 50% a tu by som chcel asi zostať (zatiaľ hrám 1,50 nakoľko to spĺňa 20 násobok buy-in respektíve som sa sem dostal), ako každý začiatočník hrám rád freerolly výsledok,zmysel a efekt je asi len v odohraných partiách - a freefoll hrám aj v inej herni kde v prepočte na počet registrovaných nie je tak malý prise pool
- buy-in turnaj som hral asi len jeden - so vstupenkou - EUR 1,1 a skončil som 3 - asi zázrakom alebo?
a raz som hral omylom aj 3,50 sng lebo som zle preklikol:
P****Stars hra č.68459009734: Turnaj č.450107284, 3.26$+0.24$ USD Hold"em No Limit - úroveň I (15/30) - 04.10.2011 13:09:59 CET [04.10.2011 7:09:59 ET]
Stůl "450107284 1" 10-max Místo č.7 je button
Místo 1: beezeken (1500 v žetonech)
Místo 2: fantomas354 (1410 v žetonech)
Místo 3: palinolucky (105 v žetonech)
Místo 4: nEwnET (1455 v žetonech)
Místo 5: ZvezdaNadezd (3075 v žetonech)
Místo 6: siyesouida (1455 v žetonech)
Místo 7: NineLSM777 (1455 v žetonech)
Místo 8: noname_blunt (1470 v žetonech)
Místo 9: kene3 (1530 v žetonech)
Místo 10: Grizly_20 (1545 v žetonech)
výsledok:
P****Stars hra č.68460125075: Turnaj č.450107284, 3.26$+0.24$ USD Hold"em No Limit - úroveň VII (60/120) - 04.10.2011 13:48:12 CET [04.10.2011 7:48:12 ET]
Stůl "450107284 1" 10-max Místo č.4 je button
Místo 2: fantomas354 (1995 v žetonech) nehrající
Místo 3: palinolucky (3198 v žetonech)
Místo 4: nEwnET (715 v žetonech)
Místo 5: ZvezdaNadezd (1872 v žetonech)
Místo 6: siyesouida (1735 v žetonech)
Místo 7: NineLSM777 (2075 v žetonech)
Místo 9: kene3 (2460 v žetonech) nehrající
Místo 10: Grizly_20 (950 v žetonech)
Ďakujem. POTREBUJEM COACHA!!!!!!!!!!!!!
blog je niečo čo nemusím, takže si ho asi nezaložím, najmä po skúsenostiach s odpoveďami na otázky - aj tak mi nikto neporadil, napr. http://www.pokerportal.info/pokrova-parti ... ciatocnika a ak by aj niekto niečo napísal, ako zistím, že to je relevantné t.j. od niekoho so "super vedomosťami"?
a problém je aj v tom, že články, návody, tipy atď. čítam, učím sa z nich inak by som asi ako úplný začiatočník ) nedokázal v 50% sng mať aspoň aký taký úspech, ale potrebujem vysvetlenia, objasnenia atď.
Ja sa chcem z 0 vypracovať - načo niečo vkladať ??? Byť ako RUSSIA ktorým chýba tlačítko FOLD s vkladom 1.000 USD? Napr. Rus ktorý omylom vyhral 150.000 a za týždeň ich rozflákal?
Bankroll management mi veľa hovorí, a absolútne ho akceptujem, t.j. napr. nehrám viac ako 10% denne atď.
A odpovede na Tvoje otázky:
- začal som na EUR 0,-- mám ca. EUR 30,-- (vložiť viac nie je problém ak by som negoval vyššie uvedené)
- hrám na Poker star
- veľmi sa mi páčia sng 50% a tu by som chcel asi zostať (zatiaľ hrám 1,50 nakoľko to spĺňa 20 násobok buy-in respektíve som sa sem dostal), ako každý začiatočník hrám rád freerolly výsledok,zmysel a efekt je asi len v odohraných partiách - a freefoll hrám aj v inej herni kde v prepočte na počet registrovaných nie je tak malý prise pool
- buy-in turnaj som hral asi len jeden - so vstupenkou - EUR 1,1 a skončil som 3 - asi zázrakom alebo?
a raz som hral omylom aj 3,50 sng lebo som zle preklikol:
P****Stars hra č.68459009734: Turnaj č.450107284, 3.26$+0.24$ USD Hold"em No Limit - úroveň I (15/30) - 04.10.2011 13:09:59 CET [04.10.2011 7:09:59 ET]
Stůl "450107284 1" 10-max Místo č.7 je button
Místo 1: beezeken (1500 v žetonech)
Místo 2: fantomas354 (1410 v žetonech)
Místo 3: palinolucky (105 v žetonech)
Místo 4: nEwnET (1455 v žetonech)
Místo 5: ZvezdaNadezd (3075 v žetonech)
Místo 6: siyesouida (1455 v žetonech)
Místo 7: NineLSM777 (1455 v žetonech)
Místo 8: noname_blunt (1470 v žetonech)
Místo 9: kene3 (1530 v žetonech)
Místo 10: Grizly_20 (1545 v žetonech)
výsledok:
P****Stars hra č.68460125075: Turnaj č.450107284, 3.26$+0.24$ USD Hold"em No Limit - úroveň VII (60/120) - 04.10.2011 13:48:12 CET [04.10.2011 7:48:12 ET]
Stůl "450107284 1" 10-max Místo č.4 je button
Místo 2: fantomas354 (1995 v žetonech) nehrající
Místo 3: palinolucky (3198 v žetonech)
Místo 4: nEwnET (715 v žetonech)
Místo 5: ZvezdaNadezd (1872 v žetonech)
Místo 6: siyesouida (1735 v žetonech)
Místo 7: NineLSM777 (2075 v žetonech)
Místo 9: kene3 (2460 v žetonech) nehrající
Místo 10: Grizly_20 (950 v žetonech)
Naposledy upravil palinolucky dňa 20 Nov 2011 12:56, celkovo upravené 1 krát.
- palinolucky
a ďalšie fish-ky
P****Stars Turnaj č.454620529, No Limit Hold'em
Buy-in: $1.35/$0.15 USD
gratulujeme Vám k 1.. místu v turnaji.
P****Stars Turnaj č.454620529, No Limit Hold'em
Buy-in: $1.35/$0.15 USD
gratulujeme Vám k 1.. místu v turnaji.
- palinolucky
no nezabudaj ze coach nieco stoji, pochybujem ze niekto to bude robit pod 30USD za hodinu, ceny okolo 100-200USD na hodinu su uplne bezne
zaklady je lepsie sa ucit z knih a videi relativne zadarmo lebo by si sa nedoplatil ak by ti mal niekto za 50USD vysvetlovat preco nemas callovat A9o proti raisu zo skorej pozicie a podobne
coacha potrebujes od urcitej urovne a musis ratat s tym ze to bude pomerne drahe riesenie v porovnani s ostatnymi moznostami
zaklady je lepsie sa ucit z knih a videi relativne zadarmo lebo by si sa nedoplatil ak by ti mal niekto za 50USD vysvetlovat preco nemas callovat A9o proti raisu zo skorej pozicie a podobne
coacha potrebujes od urcitej urovne a musis ratat s tym ze to bude pomerne drahe riesenie v porovnani s ostatnymi moznostami
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
A9o by som foldol, takže to nie je o tomto - respektíve A9o by som len raisol keby nikto nedorovnal, raisol keby bol len jeden limper a ja som bol MP, CO, BT, SB, BB, alebo keby boli dvaja limperi tak z CO Call... ak traja tak len z BT a SB call z BB check, ak by bol raise zo zadnej pozície tak len z BT alebo SB raise z BB check???? alebo sa mýlim???????????
- palinolucky
Presne ako píše Yegon, treba si uvedomiť, že ak chceš dobrého coacha, mal by to byť dobrý hráč. Dobrý hráč je taký, ktorý veľa vyhráva a keďže veľa vyhráva, dokáže si za hodinu hry priemerne zarobiť veľa peňazí, tých $30 ako píše Yegon je naozaj u dobrého hráča minimum, aké zrejme zarába hodinovo. Ťažko si predstaviť takéhoto hráča, že si povie, že radšej teda pôjde učiť niekoho hrať za $5 na hodinu, keď si môže miesto toho jednoducho pustiť pár stolov a mať za hodinu toľko ako za 10 hodín takto lacného coachingu.
Takto to bohužiaľ nefunguje. A keď si to človek spočíta, že by si mal teda do hodiny coachingu investovať viac, než je momentálne celý tvoj bankroll, hodina coachingu ti nedá toľko, čo sa môžeš naučiť sám zadarmo čítaním a vlastnou hrou. To by si sa naozaj musel rozhodnúť zainvestovať kopec peňazí aj do bankrollu, aj do coacha a budeš tomu venovať kopec času - a stále nieje nikde napísané, že sa ti to naozaj vráti, lebo nie každý je pre poker stvorený, aj keď má snahu
Alebo si môžeš nájsť coacha, ktorý sa ti bude venovať za $1 na hodinu, ale ten coach ťa asi naučí len to, ako si nájsť študenta, čo ti dá $1 za hodinu, lebo sám si nevie zarobiť svojou hrou viac
Ten blog je dobrý aj na to, že si ho môže pár dobrých hráčov čítať, môžeš ich časom zaujať a možno ti začnú radiť, lebo budú vidieť, že to má zmysel a bude ich to baviť. Je totiž veľa hráčov, ktorí chcú, aby sa im hneď všetci venovali, lenže po mesiaci skončia a celá energia venovaná do ich rastu "dobrovoľným coachom" je preč. Nemá to zaplatené nielen peniazmi, ale dokonca ani dobrým pocitom, že pomohol niekomu stať sa naozaj dobrým hráčom. Takže ak máš mať šancu, že ti nejaký dobrý hráč bude pomáhať za malé peniaze nie kvôli financiám, ale kvôli dobrému pocitu, treba mu najprv dokázať, že sa to oplatí A to sa nedá 1 príspevkom na fóre. Toľko len pár logických úvah na túto tému.
Takto to bohužiaľ nefunguje. A keď si to človek spočíta, že by si mal teda do hodiny coachingu investovať viac, než je momentálne celý tvoj bankroll, hodina coachingu ti nedá toľko, čo sa môžeš naučiť sám zadarmo čítaním a vlastnou hrou. To by si sa naozaj musel rozhodnúť zainvestovať kopec peňazí aj do bankrollu, aj do coacha a budeš tomu venovať kopec času - a stále nieje nikde napísané, že sa ti to naozaj vráti, lebo nie každý je pre poker stvorený, aj keď má snahu
Alebo si môžeš nájsť coacha, ktorý sa ti bude venovať za $1 na hodinu, ale ten coach ťa asi naučí len to, ako si nájsť študenta, čo ti dá $1 za hodinu, lebo sám si nevie zarobiť svojou hrou viac
Ten blog je dobrý aj na to, že si ho môže pár dobrých hráčov čítať, môžeš ich časom zaujať a možno ti začnú radiť, lebo budú vidieť, že to má zmysel a bude ich to baviť. Je totiž veľa hráčov, ktorí chcú, aby sa im hneď všetci venovali, lenže po mesiaci skončia a celá energia venovaná do ich rastu "dobrovoľným coachom" je preč. Nemá to zaplatené nielen peniazmi, ale dokonca ani dobrým pocitom, že pomohol niekomu stať sa naozaj dobrým hráčom. Takže ak máš mať šancu, že ti nejaký dobrý hráč bude pomáhať za malé peniaze nie kvôli financiám, ale kvôli dobrému pocitu, treba mu najprv dokázať, že sa to oplatí A to sa nedá 1 príspevkom na fóre. Toľko len pár logických úvah na túto tému.
-
Stanley VII - Príspevky: 2079
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 97 krát/218 krát
jj chápem všetky príspevky,
ale takisto zabúdate na možnosť, že ak chcem rásť tak coach nemusí byť platení hodinovo ale napr. zo zisku, t.j. ak si ma niekto zoberie "pod palec" a zistí, že to nie je so mnou na zahodenie,a bude ma coachovať, tak to nemusí byť na hodinovej báze ale napr. na podiele z výhier??????? alebo to tak vo svete pokru v life turnajoch nefunguje?????????????????????
ale takisto zabúdate na možnosť, že ak chcem rásť tak coach nemusí byť platení hodinovo ale napr. zo zisku, t.j. ak si ma niekto zoberie "pod palec" a zistí, že to nie je so mnou na zahodenie,a bude ma coachovať, tak to nemusí byť na hodinovej báze ale napr. na podiele z výhier??????? alebo to tak vo svete pokru v life turnajoch nefunguje?????????????????????
- palinolucky
Počet príspevkov: 24 • Stránka 1 z 3 • 1, 2, 3
Naspäť na Otázky začiatočníkov
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 26 hostí.