from EUR 0,-- to ..

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: from EUR 0,-- to ..

Odoslaťod revo933 15 Okt 2011 15:06

Ak ti mozem poradit, zacni este raz od zaciatku a poriadne.
Mozem ti napisat par bodov, ktore sa na zaciatok musis naucit sam a ktore ti ziadny coach nebude vysvetolvat...

UPLNY ZAKLAD JE NA ZACIATKU VENOVAT SA HLAVNE STUDIU ! POMER STUDIUM : HRA BY MAL BYT 3:1 s tym ze sa budes vzelavat povedzme 3 hodiny a vecer si das 1 hodinovu session, kde si vyskusas co si sa naucil a budes sa sustredit len na spravne rozhodnutia. Nemozes byt orientovany na vysledok, lebo to je cesta do zahuby. Hold hras to na dlhodobe obdobie a vzorka 13 turnajov je asi mojich 30minut.

1. Zasady Bankroll Managmentu
- toto je myslim uplne najdolezitejsia vec, ktoru musis zvladnut. Kazdy zaciatocnik, ktory sa nim neriadi bustne svoj Bankroll skor alebo neskor. Je to len otazka casu. V ziadnom pripade neskusaj prechadzat na vyzsie levely, kym na to nemas dost prostriedkov.

2. Zakladne startovne kombinacie a hra pred flopom
- zo zaciatku sa riad tabulkou startovnych kombinacii. Ta ta dost casto zachrani pred tazkymi rozhodnutiami, ktore zo zaciatku zrejme nebudes vediet spravne zahrat. Az casom ked si ju osvojis, zacnes viac kombinovat, ale na to je dost casu.

3. Hra po flope
- prejdi si co najviac clankov ako hrat po flope, co mas hrat a co nie a riad sa podla toho. Neskor ked budes skusenejsi sa ti bude hrat ovlea lahsie a budes mat opet moznost na vyblufovanie superov, no nemas sa kam ponahlat.

4. Hra na turne
- tuna plati to iste ako pri hre pred flopom a na flope. Ak ale poctivo prejdes prve 3 body, tak na turne nebudes mat velke problemy a budes vecsinou vediet co mas spravit.

5. Hra na riveri
- takisto ako pri bode 4

6. Pozriet si nejaky slovnik pojmov, aby si vedel co znamenaju pojmy ako +EV, OESD a podobne

7. Naucit sa pocitat odds a outs
- toto je velmi dolezite, aby si vedel ako hrat draws.

8. Naucit sa push/fold fazu

9. Najst clanky o hre na bubline pripadne nejake videa

10. Zabezpecit si nejaky software z HUDom
- toto je dolezite hlavne ked chces hrat viac stolov naraz. Vela krat ti to ulahci rozhodovanie a pomaha ti to spetne hodnotit svoju hru, kedze si mozes prechadzat jednotlive vysledky.

Ak si nerozumel nejakemu vyrazu, tak hold, musis si ho najst, lebo nemozes teraz cakat, ze ti tu budeme vysvetlovat zakladne pojmy. Pretoze vzdelanie je cesta k uspechu.

Ak by si mal nejake otazky, tak mi napis na skype: eXot691 alebo ak nemas skype, mi mozes napisat mail: revo933@gmail.com a mozem ti este nejak poradit.
No tvoja priorita by mala byt co najviac studovat hru.

Za tento príspevok od revo933 poďakovali - 2:
1886er, tento14
revo933

Založený: Okt 2011
Poďakoval/li: 0 krát/2 krát

Odoslaťod juve1905 15 Okt 2011 15:47

uz ma to nebavi. prosim poradte mi nejaku pokrovu hernu kde sa da depozitnut z po....nej karty MAESTRO. za pomoc vopred dakujem
juve1905

Založený: Apr 2011
Poďakoval/li: 8 krát/15 krát

Odoslaťod palo1973 15 Okt 2011 16:08

revo respekt za tvoj prvy prispevok :vitaj:
Obrázok používateľa
palo1973

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 61 krát/219 krát

Predchádzajúca

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 18 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!