Pribina turnaj

Príspevky zo starej diskusie

Pekny turnaj to bol :)

Odoslaťod vlade 22 Feb 2007 22:04

Ale bohuzial pre mna nie prave najstastnejsi :-D

Vyradil ma xfred, po hre ked som bol posledny od konca (ak nie naozaj posledny) s asi 850 chipmi, prislo mi na ruku AA.

Zmenil som taktiku a nesiel som allin a takto to dopadlo:

BB 100, raisol som na 200, hrali sme traja, ja hohoman a xfred.

flop nejake drobne (nieco ako 9 5 2), tusim kazde v inej farbe, ani nie do postupky, proste normalny smejd flop :-D, tak som to raisol tusim zasa o 200, obaja dorovnali. Na turne tusim 4, tak som siel allin (asi 300). Kedze som bol bounty za 25$ obaja samozrejme dorovnali. River 3, xfred allin, hoho zahodil.

Xfred drzal 6 7 suited, mal postupku a 25$, ja out.

Gratulujem, dufam ze vsetkym zucastnenym sa turnaj pacil a onedlho sa stretneme na podobnom.

Ako by ste zahrali moju ruku?
vlade

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 246 krát/175 krát

Ja by som

Odoslaťod bedlak 22 Feb 2007 22:12

jednoznacne all in v zhladom na to, ze si bol posledny. Hoci je otazne ci by to niekto dorovnal?!
bedlak

Poďakoval/li: 0 krát/0 krát

to vlade

Odoslaťod kendy11 22 Feb 2007 22:12

to AA si zahral naozaj najhorsie ako sa dalo , mi to pripomina prispevok cstrike22 kde vyhral na nizkej postupke dost velky banky , kde tiez typek hral total slowplay. Mal to byt vyraznejsi raise este pred flopom a po flope all-inn , aby ta sitovske handy ako napr. 65 nedorovnali
kendy11

all-in s malym bankem

Odoslaťod DuSheen 22 Feb 2007 22:44

samozrejme zalezi na tom, kolik mam chipu, ale vetsinou s aspon dobrymi kartami jq, k9, ... all-iny hracu s malo chipama dorovnavam, zvlast pokud bych mel proti nim hrat sam; bounty je navic extra motivace ... obavam se, ze tohle neslo vyhrat - pokazde by to nekdo dorovnal, anebo bys nevyhral skoro nic
DuSheen

pribina

Odoslaťod DuSheen 22 Feb 2007 23:10

jinak me se turnaj samozrejme pacil a uz se tesim na dalsi :-)
DuSheen

vlade

Odoslaťod cstrike22 23 Feb 2007 01:01

radsej vyhrat s AA menej ako prehrat cely stack :-) ja by som asi nesiel all in ale raisol by som asi na 500 a dufal, ze ma niekto dorovna s low pairom nebo KQ nebo tak neco, to, ze si ich tak lacno pustil do hry sa ti vypomstilo
cstrike22

pribina

Odoslaťod PROXIK 23 Feb 2007 05:07

vlade: v tve situaci rozhodne all-in, to by si Xfred mozna rozmyslel, i kdyz kdovi, kdyz si byl "lovna zver" :)

jinak supr turnaj, priste mozno s vetsi ucasti ;) jen roy016 mi tam chybel :(
PROXIK

Poďakoval/li: 0 krát/1 krát

pribina

Odoslaťod PROXIK 23 Feb 2007 05:13

jeste dodam ze pro me bylo prekvapeni zavahani "favoritu" - zdeny007 a hohomen ;) jinak blahopreji vitezi, ktery mel po cely turnaj neskutecne stesti :D
PROXIK

Poďakoval/li: 0 krát/1 krát

stesti, co je to stesti?

Odoslaťod DuSheen 23 Feb 2007 08:17

podle me je stesti napr. vyhrat s 67 proti AA ;-) chodily mi docela dobre karty, ale vylozene kliku jsem mel snad jen jednou, kdyz jsem sel all-in s pomerne nizkym parem, souper mel vyssi par, postavil trojici, ale ja to nakonec vyhral s hodne nizkym straightem - to byla klika jak svina
DuSheen

aj

Odoslaťod roy016 23 Feb 2007 09:23

bohuzial som sa nedostal na vlastny turnaj :)...neviem ako sa to mohlo stat, ale tie posledne registracie to uz neprijmalo...

viem ze mal podobny problem dalsi clovek...

inak, ak mam byt uprimny aj pre mna bola ucast sklamanim. asi tazko nam uz titan poker da do banku 200 dolarov, pri takej ucasti sa im to az tak neoplati...ked tu prebiehala diskusia o privatnych buy-in turnajoch, tak sa ucast bude vacsia...osobne som predpokladal nieco okolo 40 ludi...no co uz...

aj preto ta anketa v sutazi, chceme vediet, kde by si ludia najradsej podobne turnaje zahrali a ucast bude vacsia a tak aj herna prida nejake tie dolare do banku :)

a sry za toho chybajuceho roybountyho, nejak sa vam to budeme snazit vykompenzovat...
roy016

Poďakoval/li: 3 krát/3 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 10 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!