Palov pokrovy blog

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: Palov pokrovy blog

Odoslaťod Marcel73 17 Okt 2011 11:30

sudden napísal:tak to je dream situacia dostat takyto nezmyselny 3-bet push za 40bb ked si otvaras esa, ten vysledok je uz trochu horsi :bad:

Tak dream je urcite Ax, 79s ma proti esam rovnaku sancu ako akykolvek iny par cize malu ale proti esam nic lepsie nie je :).
Marcel73

Založený: Dec 2010
Poďakoval/li: 1 krát/1 krát

Odoslaťod sudden 17 Okt 2011 12:06

palo1973 napísal:http://pokerdb.thehendonmob.com/player.php?a=r&n=102032

vyhral ten hesop,to je ten pan co pushuje 40 bb do UTG open raisu so 79s....

nema nahodou nick obywatel_g?

je to obywatel_g, wow to fakt on pushoval 79s za 40bb ? wtf
co som o nom pocul tak je to velmi dobry MTT reg, online aj live, ta jeho tabulka na hendone tiez nevyzera vobec zle :D
btw mne raz mr. Hruby na turnaji pri 40bb eff. stackoch 3-bet pushol do mojho early open raisu, ja fold a on mi ukazuje dvojku, tiez som nechapal co to malo znamenat :crazy:
Obrázok používateľa
sudden

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 196 krát/165 krát

Odoslaťod hegides 17 Okt 2011 12:15

.robil si image :D
Obrázok používateľa
hegides

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 151 krát/108 krát

Odoslaťod palo1973 17 Okt 2011 17:33

no samozrejme je to od neho bad play,ja som hral sice na tom tom stole cca 75/70 3bet 50,asi to nechcel std 3betnut,lebo ak by som dorovnal hra to OOP a ak by som pushol musel by zlozit,ked som kukal na tie jeho vysledky tak je mozne ze nebol motivovany hrat tak maly turnaj,na druhej strane ked to chcel odpalit tak neviem preco cakal do levelu 8 ci kolky to bol

vsetko je ok,ja som happy za taketo handy,len by to mohlo obcas podrzat... :bad:
Obrázok používateľa
palo1973

Poďakoval/li: 61 krát/219 krát

Odoslaťod sudden 17 Okt 2011 22:45

palo1973 napísal:no samozrejme je to od neho bad play,ja som hral sice na tom tom stole cca 75/70 3bet 50,asi to nechcel std 3betnut,lebo ak by som dorovnal hra to OOP a ak by som pushol musel by zlozit,ked som kukal na tie jeho vysledky tak je mozne ze nebol motivovany hrat tak maly turnaj,na druhej strane ked to chcel odpalit tak neviem preco cakal do levelu 8 ci kolky to bol

vsetko je ok,ja som happy za taketo handy,len by to mohlo obcas podrzat... :bad:

this! pochopim ak je to pre neho maly buy-in a bude to hrat overagro, ale takyto uplne zly move po tom co tam presedel uz dost vela hodin je pra mna dost nepochopitelny
Obrázok používateľa
sudden

Odoslaťod tomiG 17 Okt 2011 23:57

sudden napísal:
palo1973 napísal:no samozrejme je to od neho bad play,ja som hral sice na tom tom stole cca 75/70 3bet 50,asi to nechcel std 3betnut,lebo ak by som dorovnal hra to OOP a ak by som pushol musel by zlozit,ked som kukal na tie jeho vysledky tak je mozne ze nebol motivovany hrat tak maly turnaj,na druhej strane ked to chcel odpalit tak neviem preco cakal do levelu 8 ci kolky to bol

this! pochopim ak je to pre neho maly buy-in a bude to hrat overagro, ale takyto uplne zly move po tom co tam presedel uz dost vela hodin je pra mna dost nepochopitelny

co je na tom nepochopitelne palo otvaral mnozstvo ruk hral agresivne jednoznacne mu daval poliak slabsiu handu ktoru foldne uplne ho chapem ked si vsimnes ako palo agrasivne hra.... a to je vyhoda tej hry lebo jedine co plati na takeho agresivneho hraca je kladivo menom all in a ked si ten hrac nabehne takto paradne do AA tak je to odmena pre toho agresivneho hraca ze ho k takemu tahu vyprvokoval to ale ako to dopadlo je ina basen...
tomiG

Založený: Mar 2011
Poďakoval/li: 22 krát/42 krát

Odoslaťod sudden 18 Okt 2011 01:54

tomiG napísal:co je na tom nepochopitelne palo otvaral mnozstvo ruk hral agresivne jednoznacne mu daval poliak slabsiu handu ktoru foldne uplne ho chapem ked si vsimnes ako palo agrasivne hra.... a to je vyhoda tej hry lebo jedine co plati na takeho agresivneho hraca je kladivo menom all in a ked si ten hrac nabehne takto paradne do AA tak je to odmena pre toho agresivneho hraca ze ho k takemu tahu vyprvokoval to ale ako to dopadlo je ina basen...

to je sice vsetko pekne a ciastocne mas pravdu.... ale uz na zakladnej skole sa MTT hraci ucia, ze s 40bb stackom 3-bet pushovat nie je moc vyhodne :D jednoducha logika, ktora je za tym: v pote je cca 5bb (open raise, ante, sb, bb), na ktorych ziskanie riskuje 40bb (1:8), preto sa taketo parady robia so stackmi okolo 20bb, kde je stale dostatocna fold equity a risk/reward ratio je v tom pripade ovela vyhodnejsie, 40bb stack sa da investovat ovela lepsie

dalsia vec je, ze to bol UTG raise = silnejsia range = menej pravdepodobny fold na 3-bet
Obrázok používateľa
sudden

Odoslaťod tomiG 18 Okt 2011 03:11

sudden napísal:
tomiG napísal:co je na tom nepochopitelne palo otvaral mnozstvo ruk hral agresivne jednoznacne mu daval poliak slabsiu handu ktoru foldne uplne ho chapem ked si vsimnes ako palo agrasivne hra.... a to je vyhoda tej hry lebo jedine co plati na takeho agresivneho hraca je kladivo menom all in a ked si ten hrac nabehne takto paradne do AA tak je to odmena pre toho agresivneho hraca ze ho k takemu tahu vyprvokoval to ale ako to dopadlo je ina basen...

to je sice vsetko pekne a ciastocne mas pravdu.... ale uz na zakladnej skole sa MTT hraci ucia, ze s 40bb stackom 3-bet pushovat nie je moc vyhodne :D jednoducha logika, ktora je za tym: v pote je cca 5bb (open raise, ante, sb, bb), na ktorych ziskanie riskuje 40bb (1:8), preto sa taketo parady robia so stackmi okolo 20bb, kde je stale dostatocna fold equity a risk/reward ratio je v tom pripade ovela vyhodnejsie, 40bb stack sa da investovat ovela lepsie

dalsia vec je, ze to bol UTG raise = silnejsia range = menej pravdepodobny fold na 3-bet

ale prosim ta prestan s tou zakladnou mtt skolou...neviem co na tom nevies pochopit palo sa tam na tom stole blaznil viac ako sa mal resp. ako sa poliakovi pozdavalo.... poliak si to vsimol a ten all in za 40bb daval na palovu siroku range vs top 3-4handy AA KK QQ a mozno AK to su jedine handy z ktorymi sa da taky all in za 40bb docallovat keby mal ten poliak 20bb tak to tam na 97 nikdy neposle predsa len urcitu silu z toho utg ocakava a pokial bol este zapnuty na tight mode tak to vsetko ma logiku a podla mna sa s tym stretnes dost casto ked hras agresivne ze ta regovia takto zbombarduju...
tomiG

Odoslaťod palo1973 18 Okt 2011 08:11

tomiG to sa celkom mylis s tym range na call,nikdy by som na takyto nezmyselny push nefoldol napr.99,TT,AQ,pretoze s value handou ako napr.JJ-AA ci AQ AK bude predsa chciet indukovat od hraca s mojim imagom light 4 bet push,jediny rozdiel by bol,ze keby som mal v tom spote TT alebo AQ tak si dam prepocitat jeho stack a callnem

-inak na tom stole som hral tieto handy,to vsetko asi v priebehu 10 tich minut

open AK a 4bet push vs KK za cca 15 bb
call s KTo 10 bb pushu od mladeho hraca z late
BvB som raisol zo sb a na KJx flope som 4betol allin,bb foldol
potom som bol skoro stale v raise,ale vzdy foldli

-povedzme do tych 25 BB je ten 3 bet push este ok,vsetko nad je uz spew imo,ta struktura bola prekvapujuco dobra na tak maly turnaj,dokonca neskor na FT bol av stack 40 BB,este povedzme 30 bb ale to by musel ist raise a call,a v idealnom pripade z neskorsich pozicii,hoci v mojom pripade to bolo jedno

Za tento príspevok od palo1973 poďakovali :
sudden
Obrázok používateľa
palo1973

Poďakoval/li: 61 krát/219 krát

Odoslaťod tomiG 18 Okt 2011 12:15

pali ale vsak to je vsetko ok len som to chcel opisat z jeho pohladu a nenazvat jeho tah ako nelogicky bolo tam vela faktorov ktore unho prevazili a rozhodol sa pre takyto tah mohlo sa tam jednat aj o zle vysvetlene tels ked si zbadal AA a podobne jednoznacne ti pridelil handu ktoru na 90%foldnes...no skoda ze sem na pp nechodi aj by som si celkom rad precital co ho ktomu viedlo :D a nebranim sa ani tomu ze to bolo velmi zle zahrate len sa snazim porozumiet preco sa tak rozhodol a akosi sa mi nechce akceptovat vasa verzia ze isiel spravit s 79 40bb samovrazdu
tomiG

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 11 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!