Savana Puma by Zajac

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: Zajacek´s French Blog

Odoslaťod Boxer38 08 Okt 2011 23:58

tiez som sng hrac ako kolega na do mnou mtt hram len obcas ale uplne suhlasim s nim cbet/fold lebo tym checkom mu davas jasne najavo ze ta to uplne obislo a pri akomkolvek jeho bete to vzdas :gl:
Boxer38

Založený: Sep 2011
Poďakoval/li: 7 krát/5 krát

Odoslaťod tomiG 09 Okt 2011 01:13

lol vsak vies tu od chlapcov ze mtt je parodia na poker :D ale k hande mal si celkom slusnu handu pozrel sa na flop nemal poziciu flop ta minul o galaxiu insta fold co ta na tom trapi? mas tam potom este ten agresivnejsi variant 4bet s tym ze jeho all in foldnes ked nechces gamblovat tam sa nic ine neda zahrat....a ked myslis ze si mal vypalit jeden barel na flope tak na to zabudni sice ak to bol slaby hrac a nic nema tak foldne ale uz len trosku kompetentny hrac ti tam posle all in na cokolvek...prehral si na celkom slusnu handu len 7% stacku co nieje v mtt ziadna tragedia ide sa dalej to nieje cg ze sa tam treba blaznit v kazdej hande preto je to len parodia na poker :D
tomiG

Založený: Mar 2011
Poďakoval/li: 22 krát/42 krát

Odoslaťod sudden 09 Okt 2011 02:48

Zajacekk napísal:NO OFFENSE ale... Založil som si tu blog s tým, aby mi po každej komplikovanej hande vedeli poradiť... Dnes som tu dal jednu jedinú handu, nehovorím, že je to niekoho povinnosťou pomôcť mi.. Ale.... Keď moje fórum prezrie xxx ľudí, čo majú s MTTs viac skúsenosti ako ja a aj tak mi k danej hande nedajú pomocnú radu, tak neviem čo si mám o tom myslieť.. Nechcem na nikoho útočiť, každý má svoje problémy, ale ak tu mám hodiť handu, ktorá ma trápi a veľmi rád by som videl ako by ju zahrali odo mňa skúsenejší hráči, tak nech to poriešia a ak nie, tak nech sa na to kašle a budem si to tu len písať for fun a raz za mesiac hodím svoje stats...
Ešte raz No offense... Ciao

ak si si nevsimol, tak toto forum nie je zrovna preplne MTT regmi, odkedy sem prestal pisat 7castle tak tu z pravidelnych prispievatelov nie je uz asi nikto, kto by nejako seriozne grindil MTTcka (myslim vo vacsom objeme a full time alebo aspon ako main game), dalsia vec je, ze nie kazdy cita vsetky blogy, ktore sa tu objavia, ja som napriklad citanie blogov obmedzil mozno na 5-6, ktore checknem ked sa objavi nejaky novy prispevok, inak je to vacsinou uplna strata casu

aby som ti tu len netrolloval tak k tej hande co si pisal:
tomisumi, boxer ... wtf ? ako tu moze cbetnut flop ked preflop calloval, mohol by jedine donkbetnut ten flop a doknbet/fold mi teda nepripada ako nejaky skvely napad

ked ta niekto so stami 24/5 3betne v early pozicii, tak to AQs je super easy fold pri nejakom normalnom sizingu, fakt nic horsie ako QQ+, AK tam nemozes ocakavat, ten minraise sa callnut dal pri tych odds, ktore si dostaval, ale dobre sa ti to hrat OOP urcite nebude, ak hitnes TP alebo FD tak mas stale problem, as played nepotrebujes nic vymyslat a flop je easy check/fold
Obrázok používateľa
sudden

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 196 krát/165 krát

Odoslaťod palo1973 09 Okt 2011 07:57

nabuduce to hod do specialnej sekcie,ta handa je super std,ako pise sudden,nic tam netreba vymyslat,pf je ok,mozes trafit nejake combo draws,resp.2 pairs a sa staknut,inak c/fold,ked ma dobry hrac na teba poziciu tak si ta povodi po flope ako chce,hlavne ked ta to minie
Obrázok používateľa
palo1973

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 61 krát/219 krát

Odoslaťod Zajacekk 09 Okt 2011 13:04

Vďaka
Obrázok používateľa
Zajacekk

Založený: Jan 2011
Poďakoval/li: 19 krát/42 krát

Odoslaťod mino_o 09 Okt 2011 14:34

Presne ako pisu, mas sekciu diskutovane partie ci tak nejak. Tam pridas handu a urcite sa nanu niekto pozrie a poradia. MTT hracov tu je dost vid Palo,yegon a kopa dalsich, takze toho by som sa tiez nebal. Celkovo si myslim, ze by sa mali handy davat tam a nie do blogov, kde sa ti casto nedostane odpovede, lebo si to ludia neprecitaju. Na vacsine for to tak funguje tu ani velmi nie, co je skoda.
Ved prave pritom postovani a prechadzani si tych hands sa naucis velmi vela.
Obrázok používateľa
mino_o

Založený: Nov 2009
Poďakoval/li: 11 krát/28 krát

Odoslaťod Zajacekk 18 Okt 2011 22:39

Ubehli cca 2 týždne od môjho štartu a stále sa neviem nájsť, tešil som sa na opätovný štart po dovolenke, že zasadnem za CG stoly, no vôbec ma to nebavilo, hral som to úplne nasilu a po odpálení 5 BI za 3 sessions som to zabalil, lebo hrať nasilu aspoň u mňa by som prirovnal k situácii, že stojím nad priepasťou, dívam sa do nej, poviem si "keby som tam skočil, je po mne" a vzápätí šup do nej, tak isto to je aj za stolmi, viem, že danú handu prehrám a aj tak sa do nej pustím...
Kukám HH a veľa hier som prehral s BANKOMATMI, sám krútim hlavou aké hry....
Z tohto dôvodu neprijímam ani kolegovu stávku 10 hodín grindenia NL10 a nebyť v mínuse 50€... Snáď inokedy, teraz určite nie.

Tak som sa hodil na MTTs, lenže na Winamaxe po Win***x Poker Series mi začalo akosi blbnúť prihlasovanie do herne, zadal som verifikačný kód, ukázalo, že je zlý a momentálne ma vyšetrujú za ani neviem čo, pravdepodobne multiaccounting (čo je samozrejme blbosť)...

Tak som musel odohrať nejaké turnaje, cez týždeň som hral STTs, 5-6 stolov s bi 3-5€, výsledok takmer nulový, žiadna sláva, žiadna pohroma, nuda, prestalo ma baviť, jediná záchrana sú víkendové turnaje na PS.fr, kde som vlastne túto sobotu (15.10.) zaznamenal aj najväčší úspech od môjho štartu, kde najskôr v Saturday Splash (3x Turbo) - 2€+R, 7000€ GTD končím z 1001 hráčov na 84.mieste za 17,77€ (vyžil som len addon), kde smolne vypadávam proti druhému v chipcounte s AK na flope AK9, súper držal 99, po flope AI, no help for me.
Spoiler:
Obrázok

Ďalší úspech, trošku väčší, v Saturday Duel (HU - Turbo) 10€, 1500€ GTD končím vo štvrťfinále na 6.mieste za 76,25€, najviac ma mrzí, že som sa súpera z Paríža nemohol zbaviť ani keď mal posledných 600 chipov a ja prehrávam s AA do AQ, board tvorí súperovi trip Q, takže opäť smola...
Spoiler:
Obrázok

Potom ešte v noci som si dal for fun 5€ TurboSatellite Caribbean Takedown zo 116 hráčov bralo 17 hráčov 30€ ticket, túto kvaldu s prehľadom trafím, no už je nedeľa krátko po tretej rannej a turnaj 30€ Caribbean Takedown už bežal a keďže to bolo turbo, došiel som akurát na fázu push/fold, keďže s 12BB sa tam kúzliť bohvieako nedalo, škoda, že to nemali ticket do toho turnaja použiteľný v hociktorý deň (hrá sa každý deň), veľmi nedomyslené to majú...
Spoiler:
Obrázok

Cez týždeň však MTTs hrávať moc nemôžem, nakoľko každé ráno vstávam skoro a v práci musím byť ostražitý a nejakú únavu si nemôžem dovoliť, tak som len tak hľadal v lobby čo by ma zaujalo, na CG som chuť nenašiel, STTs tiež nie, MTTs nemôžem, tak som sa pustil do heads up súbojov, ktoré som v mojich pokrových začiatkoch veľmi obľuboval :)... Hrám 5€ hyper-turbá, 10-20€ turbá a dnes výnimočne 30€ nakoľko som sa dohodol s jedným Bulharom na týchto limitoch, včera ma jeden Francúz po prvom prehratom súboji vyzval na súboj do 10, za cca 15 minút som viedol už 4:1 a zo súboja odstúpil...
Za tieto dva dni som nahral spolu 53 HU (5,4 hodín), s avg BI 10.47, ROI -0,2%, ITM 50,9%, takže opäť žiadna sláva, žiadna pohroma...

EDIT: ROI 5.7%, odohral som ešte dve 20€ turbá s jedným známym, oba HU výhry...

Uvidím čo prinesie čas, viem, že článok dlhý a takmer o ničom, ale nechcem, aby sa mi informácie nakopili, tak radšej postupne píšem...
Obrázok používateľa
Zajacekk

Odoslaťod Stanley VII 20 Okt 2011 11:38

Píšem trochu offtopic, len pre zaujímavosť, prečítal som si tvoj blog a videl som, že nastars si mal logo Žilinského klubu, môj spolužiak z Gympla študoval informatiku v ZA (ja som tiež v ZA študoval len na PEDAS-e)a potom tam aj pracoval a neskôr išiel tiež do Lyonu, tak či sa náhodou nepoznáte :) Volá sa Vlado H. Inak je vraj Lyon veľmi pekné mesto...
Obrázok používateľa
Stanley VII

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 97 krát/218 krát

Odoslaťod Zajacekk 20 Okt 2011 17:18

Stanley VII napísal:Píšem trochu offtopic, len pre zaujímavosť, prečítal som si tvoj blog a videl som, že nastars si mal logo Žilinského klubu, môj spolužiak z Gympla študoval informatiku v ZA (ja som tiež v ZA študoval len na PEDAS-e)a potom tam aj pracoval a neskôr išiel tiež do Lyonu, tak či sa náhodou nepoznáte :) Volá sa Vlado H. Inak je vraj Lyon veľmi pekné mesto...

Napíš mi Stanley do správy aj jeho priezvisko, je dosť možné, že ho budem poznať, ale takto z fleku ti to neviem povedať, lebo v Lyone žije veľa Slovákov a poznám až troch ľudí s menom Vlado, no priezviska nie, tak sa popýtam a možno to jeden z nich bude :)
Obrázok používateľa
Zajacekk

Odoslaťod Zajacekk 15 Mar 2012 22:32

Hello :)

Tak asi začnem pekne poporiadku. Posledné čísla mi ukazujú, že normálne online grindenie som mal naposledy niekedy na prelome októbra a novembra. Potom som s tým akosi sekol, venoval sa skôr blížiacej sa dovolenke na Slovensku, ktorá mala trvať a vlastne aj trvala od polky decembra do 4.februára. Aby sa predišlo niektorým nezrovnalostiam, online som si občas nejaký turnaj zapinkal, ale v týchto časoch išlo skôr o zabíjanie času, playing for fun a podobne...
Najviac som trávil čas hraním live, v Žiline sa Bluff Poker Club sťahoval do nových priestoroch a tak chvíľku, počas ktorej sa nehrávalo, využila herňa Senator v Auparku, nabáchali tam štyri stoly a hralo sa... Takže som chodieval len tam, úroveň hráčov až na pár výnimiek desivá, nebyť turnajových prestávok, počas ktorých som si tú prestávku krátil sedením za ruletou, tak chodím odtiaľ znechutený... Napriek tomu, nejaké ITM či plusové CG tam boli, takže dalo sa to vydržať. Tuším 3.februára v piatok, deň pred mojim odchodom sa otvárala staro-nová herňa Bluff, nakoľko som v skorých ranných hodinách musel vyraziť do Prahy a odtiaľ lietadlom do Lyonu, nedošiel som na otvárací turnaj a tak moju premiéru v Bluffe ešte len zažijem (v máji), na čo sa dosť teším, keďže luxusná herňa s dobrými ľuďmi všade naokolo, kopu priateľov, dobré posedenie, každý deň turnaje, cashgame atď... Niet sa čo čudovať, že na konci februára herňa Senator v Auparku ohlásila koniec účinkovania v Žiline.

Po ceste do Lyonu som premýšľal nad dvoma akciami. Hneď nasledujúci víkend sa tu v Lyone odohral Partouche Poker Tour s main eventom buy in 500€ (100.000€ GTD), mňa však lákal 100€ Deepstack Freezeout, ktorý bol zaradený do tejto tour ako side event... Aj som sa chystal, aj som sa dohodol s jednym FR pro hráčom, čo ma tu sprevádza mojimi krokmi pokrovým Francúzskom...
No akosi to nevydalo, stačila jedna oslava môjho príchodu (áno, týždeň po príchode) a bol som zrelý akurát na posteľ a nie za pokrový stôl..

Vynahradil som si to však na konci februára, kedy som si povedal, že si dám narodeninový darček v podobe účasti na CG Party, ktorá sa z času na čas v Lyone uskutoční... Odtiaľto síce odchádzam plusový, ale najviac ma teší, že som hral 17 hodín, čo je môj nový rekord v hraní live, nedalo mi proste odísť a opustiť stôl, nakoľko úroveň hráčov bola katastrofálna... Nakoniec však končím len s čosi cez 300€ do plusu, keďže mi dve hry takmer obidve za sebou ukradli čosi cez 750€, teraz už neviem presne tie čísla... Viem, že to bolo AK do KQs pf ai za nejakých 350€ a KK do QQ za 450€, to si pamätám, lebo hráč (QQ) z UTG bezhlavo pf vyslal AI, tak sme sa dvaja schopní kukli len tak na seba, že čo to má znamenať... Samozrejme, tieto dve ruky ma suckli a ja som stratil chuť, z ničoho nič prišla na mňa tá únava a bol to jasný signál, že aj tri kilečka a nejaké drobné potešia a šiel som domov...

Odvtedy som nehral nič, pracoval som a vlastne aj pracujem na jednom eshope, no prichádza na mňa tá chuť hrania online, tak už tento víkend asi zasadnem za stoly, viem, že to bude v herni Win***x, na ktorú som si v posledných časoch hrania dobre začal zvykať a úroveň hráčov veľmi pozoruhodná...

To, že som sa rozhodol, že sa asi zase pustím do hrania online nenechalo v pokoji ani môjho spolubývajúceho, ktorý sa opäť činil a celý deň v práci premýšľal, akú stávku mi tentokrát ponúkne... Po menších úpravách vám prinášam presné znenie stávok:
Spoiler:
- z 50€ urobiť na NL2 100€ za 7 sessions (ak sa mi to podarí, vyhrávam 50€, ak nepodarí, prehrávam 50€)
- dostať sa z NL2 na NL10 za 1 mesiac (ak sa mi to podarí, vyhrávam 50€, ak nepodarí, prehrávam 50€)

Takže celkom zaujímavé stávky, možno som sa nemal takto s ním do toho pustiť, ale ja takéto rád a navyše, nemožné to nie je, bude treba len trošku trpezlivosti a veľa pevných nervov, nakoľko hrať NL2 bude pre mňa niečo ako počúvanie behania nechtov po tabuli, keďže ja som taký typ, že radšej by som depozitol 1000€ a zapol NL50 a odtiaľ skúšal, ako začínať na NL2, ale aj o tom to je, o zodpovednosti a trpezlivosti hráča a keďže chcem na tom popracovať, túto stávku kolegu som nemohol odmietnúť.

Samozrejme, to že som celý ten čas nehrával neznamená, že som nič nesledoval, neštudoval a podobne... Síce štúdium bolo len sporadické, no sledoval som hlavne blogy a rozbory hand tu na PP, pozrel som aj nejaké videá od chlapcov z PP, akurát teraz si idem na dobrú noc pustiť Mateja Z., ktorý natočil 1.5k gtd-1st place, aj keď je to MTT a Maťove tuším prvé video, teším sa na podívanou...

To je zatiaľ všetko, ďakujem za Váš čas, ktorý ste venovali prečítaniu prvého príspevku môjho blogu v roku 2012 :D
Samozrejme :gl: všetkým!
Obrázok používateľa
Zajacekk

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 0 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!