Palov pokrovy blog
Re: Palov pokrovy blog
misclick imo
-
TomMolivan - Príspevky: 1503
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 167 krát/245 krát
tomiG napísal:ale prosim ta prestan s tou zakladnou mtt skolou...neviem co na tom nevies pochopit palo sa tam na tom stole blaznil viac ako sa mal resp. ako sa poliakovi pozdavalo.... poliak si to vsimol a ten all in za 40bb daval na palovu siroku range vs top 3-4handy AA KK QQ a mozno AK to su jedine handy z ktorymi sa da taky all in za 40bb docallovat keby mal ten poliak 20bb tak to tam na 97 nikdy neposle predsa len urcitu silu z toho utg ocakava a pokial bol este zapnuty na tight mode tak to vsetko ma logiku a podla mna sa s tym stretnes dost casto ked hras agresivne ze ta regovia takto zbombarduju...
-
sudden - Príspevky: 1001
- Poďakoval/li: 196 krát/165 krát
omg radost sem nieco napisat chlapci velmi dobra praca a pekny obrazok suden
- tomiG
- Založený: Mar 2011
- Poďakoval/li: 22 krát/42 krát
Vcera som si zahral prvy event Poker EM,bol to 300 eurovy deepstack,ktory sa vsak neskor zmenil na hyperturbo.Turnaj mal cap 150 ludi a nakoniec ho hralo 168.
Nejake tazke spoty som nemal.
Vzdy ked som sa dostal trochu na stack tak ma to sucklo-3x som prehral vs 3 outer preflop allin.
Vrchol bol ked som pri bb 1600 a mojom stacku cca 35 k repushol na SB allin z CO za 14k s A8,typek otocil 89o
Flop A a dve srdcia,a runner runner flush...
Vypracoval som sa spat a pri bb 3000 som raisol z MP AJs na 6300 a dostal 3bet zo SB od bigstacka(bol cl stolu ale mal len cca 120k),tak som to tam 4bet poslal,on dlhsie rozmyslal a dal to s AK...........no help for me
Skoncil som tusim na 48.mieste.
Kamosi ma po turnaji vyhecovali a doslova nasilu mi vtlacili do ruky 1200 euro,a ukecali ma hrat dnesny CAPT za 2.000 euro.
wish me good luck.
Nejake tazke spoty som nemal.
Vzdy ked som sa dostal trochu na stack tak ma to sucklo-3x som prehral vs 3 outer preflop allin.
Vrchol bol ked som pri bb 1600 a mojom stacku cca 35 k repushol na SB allin z CO za 14k s A8,typek otocil 89o
Flop A a dve srdcia,a runner runner flush...
Vypracoval som sa spat a pri bb 3000 som raisol z MP AJs na 6300 a dostal 3bet zo SB od bigstacka(bol cl stolu ale mal len cca 120k),tak som to tam 4bet poslal,on dlhsie rozmyslal a dal to s AK...........no help for me
Skoncil som tusim na 48.mieste.
Kamosi ma po turnaji vyhecovali a doslova nasilu mi vtlacili do ruky 1200 euro,a ukecali ma hrat dnesny CAPT za 2.000 euro.
wish me good luck.
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
citim v kostiach ze nieco pekne hitnes konecne po dlhsom case slusny turnaj ...
- tomiG
- Založený: Mar 2011
- Poďakoval/li: 22 krát/42 krát
busto v poslednom leveli dna,inak mal som tazky stol,sami mladi regulari,okrem ineho heinz kamutzki,fabian quoss,sigi stockinger
heinz raise na 1.3k,mam QQ na HJ a 3betujem na 2,7 a dostavam cold 4bet push za 18500 z buttonu,je to presne 31 bb,i had to call,ukazuje AK a zabije ma az K na riveri...... kua ked mam prehrat flip preco nepride flop AAK..............
hned dalsia hra nato,ostalo mi presne 4k,heinz zasa open,a ja mam tie iste cervene kviny,idem all in a sigi 4bet na 11k,ukazuje cierne esa a ja som out
heinz raise na 1.3k,mam QQ na HJ a 3betujem na 2,7 a dostavam cold 4bet push za 18500 z buttonu,je to presne 31 bb,i had to call,ukazuje AK a zabije ma az K na riveri...... kua ked mam prehrat flip preco nepride flop AAK..............
hned dalsia hra nato,ostalo mi presne 4k,heinz zasa open,a ja mam tie iste cervene kviny,idem all in a sigi 4bet na 11k,ukazuje cierne esa a ja som out
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
Pali,
v pohode - to su take normalne vypadnutia.
Ja som na EPT Tallin isiel od stola s K 10 vs 6 9..Bol som asi 14ty s 225 tis...posl.80, 74 platenych, alebo tak...
vo stvrtom dni..
Priznavam ze som v tom case bol relativne LAG hrac, co bezne aj tak hram a mal som 3betnut a som nadalej v TOP 15 , ked nas bolo 80. alebo tak, no...kazdy robime chyby
inac prehral som na flope 10 6 Q, samo ze dosla 6tka atd....
v pohode - to su take normalne vypadnutia.
Ja som na EPT Tallin isiel od stola s K 10 vs 6 9..Bol som asi 14ty s 225 tis...posl.80, 74 platenych, alebo tak...
vo stvrtom dni..
Priznavam ze som v tom case bol relativne LAG hrac, co bezne aj tak hram a mal som 3betnut a som nadalej v TOP 15 , ked nas bolo 80. alebo tak, no...kazdy robime chyby
inac prehral som na flope 10 6 Q, samo ze dosla 6tka atd....
- cercerBTSSK
- Založený: Dec 2007
- Poďakoval/li: 1 krát/22 krát
By ma zaujímalo, čo sa na tom stole dialo za zveriny, že ste sa za takejto situácie dostali do all-inu so 2nd pair vs 3rd pair no kicker
-
TomMolivan - Príspevky: 1503
- Poďakoval/li: 167 krát/245 krát
neviem co v Paliho pripade, ja som skoncil podla mna tak klasicky..
najprv som neveril chlapkovi (zase moja chyba lebo to bol tzv Friend of PS - majitel hrackarskeho imperia...no ale), keby som bol dokladny tak viem ze nemozem ist 99 all flip..
nasledne - to uz bol nestastne, ale stale velka chyba -mohol som byt v hre, nasledne ten hrac vedla mna nalavo skoncil stvrty...
ponaucenie - je uplne jasne...
najprv som neveril chlapkovi (zase moja chyba lebo to bol tzv Friend of PS - majitel hrackarskeho imperia...no ale), keby som bol dokladny tak viem ze nemozem ist 99 all flip..
nasledne - to uz bol nestastne, ale stale velka chyba -mohol som byt v hre, nasledne ten hrac vedla mna nalavo skoncil stvrty...
ponaucenie - je uplne jasne...
- cercerBTSSK
TomMolivan napísal:By ma zaujímalo, čo sa na tom stole dialo za zveriny, že ste sa za takejto situácie dostali do all-inu so 2nd pair vs 3rd pair no kicker
Tom - ono v tej situacii - neviem ako ostatni - ale ja zacinam hrat trochu viac agresivne...
no a na toto som doplatil teda.....
dost vela sa tam bluffuje, ja som sa proste netrafil - tazko blufoovat do AA :-)
- cercerBTSSK
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 9 hostí.