Palov pokrovy blog

Píšte si svoj pokrový blog/denník a pomáhajte si s ostatnými hráčmi

Re: Palov pokrovy blog

Odoslaťod palo1973 28 Okt 2011 11:10

Dnes dalsi pokus,zatial je vsetko napc,nielenze vsetky turnaje busto,este som prehral aj takmer 3k pot v mojej jedinej cg session.
5/5 PLO
na flope KhTh6x reraisujem all in s KxQhJh a dostavam 2x call,jeden solidny so 66 a druhy celkom skandalny,typek overcalloval 2 alliny s holymi esami....ale obv 666 hold..........fml :evil:
Obrázok používateľa
palo1973

Založený: Máj 2008
Poďakoval/li: 61 krát/219 krát

Odoslaťod APminer 28 Okt 2011 11:27

pozoruji, ze od doby, co mas nove hodinky, nic nevytocis ..... :bad:

:gl:
Obrázok používateľa
APminer

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 178 krát/100 krát

Odoslaťod palo1973 30 Okt 2011 09:50

Vcera som sa po zrelej uvahe rozhodol dat prednost Montesinu pred 1000 e eventom v Badene.
Za 2 dni to hralo neuveritelnych 909 hracov a prizepool je gigantickych 181.800 euro! :crazy:

Co sa tyka turnaja uroven bola naozaj nie prilis velka,na prvom stole som mal 2 dobrych hracov.
Napriek tomu som padol na 14k zo startovnych 20 a potom sa mi jeden pan zo Srbska rozhodol dat predcasny vianocny darcek.

Loose hrac open na 450,ja na MP pocket aces,3betujem na 1250,dostavam cold call z blindu a call od IR.
Flop Q22 s FD a blind leaduje 7k do potu asi 4k.IR fold.
Trosku sa pokrutim a hlasim all in.Panovi sa to moc nepaci,zrejme mu jedna z tych dvoch mozgovych buniek hovori ze je pozadu,ale svoj monster QTo uz nezhodi. :Bravo: Prekvapivo sa vyhnem 2 outeru a mam stack.

Som s kazdou hratelno handou v raise,lebo vacsinou nasleduje defend a na cbet fold a ja budujem stack.
Jediny kto sa brani je mlady dan,asi 3x ma 3betol preflop,ja som ho raz 4 betol,on fold.
Vyvija sa medzuí nami zaujimava dynamika.Bohuzial sedi o 2 miesta nalavo odo mna.

Dostavam A9s na UTG,open raise na 1300,dan ma pretaca na 2750,ostatni fold.
Rozmyslam o 4bete,ale viem,ze je schopny ma 5 betnut,a 6 bet pushovat resp. callovat sa mi to moc nechce,kedze stol je soft a chipy ziskam lahsie inde.
Avsak odds su lakave,a sme dost deep,tak callujem.

Flop je super pre mna 823,s mojim FD.
Mame asi 6.5k v pote a efektivne este 32k behind.
Nechcem to cheknut,lebo po jeho cbete sme prilis deep na moj ch/r allin,a ak by som iba ch/r tak mi to tam moze poslat on a ja nechcem callovat s FD.
Okrem toho moj lead nebude vyzerat az tak silno a on ma tam casto pretoci aj s air.
Betujem teda z prvej 4.3k,on rozmysla a raisuje ma na 10.500,ma este cca 22k behind,co je hratelnych skoro 40 bb.
Ja mu tom tam po namysle posielam cele,on zacne tankovat,trva to asi 3 minuty,snazi sa ma vypocuvat,ale skor by dostal slovo z kamennej sochy ako zo mna v tej chvili.

Po zavolani time od ineho hraca hlasi call.
Co myslite co mal v tom spote?

W/e ,flush kamiiiiin,dokonca na obe street a dostavam sa na super CL pri stole a zacinam stol crushovat ako pan balaz fifty50 na stars ;) ,dostavam sa az na 110k,co je asi 3x average.

Neskor prichadza sick handa.
Typek bol mlady anglican ktory za 3 hodiny hral cca 7 ruk,z toho 3x 4bet pushol preflop,raz bol v SD a uflipoval s AK vs JJ.
Inak raz 3 bareloval,a 2x ci 3x bral pot cbetom.

Otvara z MP na 2500 pri bb 1200,ja mam na buttone AJs a callujem.
Flop TJK rainbow,v pote cca 7k a on betuje 4k,ja call.
Turn J,on bet do 15k potu 10k,ja call.
River blank,2ka ci 3ka.
On rozmysla asi minutu a checkuje.
V pote je 35k a on ma este asi 30k behind,dovtedy hral vsetko mega agresivne a teraz ked to tam moze poslat ez cele checkuje.
Rozmyslam o nejakom thin value bet vs AK,nieco ako 10k,avsak ak mi to tam posle cele budem to musiet dat a startim takmer polku stacku,rozmyslam asi 2 minuty.
Je celkom mozne,ze pary by na tomto boarde giveupoval uz po mojom flop calle.
Celkom realna moznost je aj AQ,s ktorou chce vyprovokovat moj bet na riveri,moj image bol totiz mega aggro.

Ako by ste toto zahrali?

V poslednom leveli dna prehram nejake flipy a velky asi 70k pot BvB a padam na 40k.
Ked hlasi florman last 4 handy zapinam gamble modus.
3x repushujem all in,je pravdou,ze vzdy som to mal,raz 59s,potom 67s a treti raz 55.
Pani to otvarali na 6.5 a 7k pri bb 1600,tie dead money boli neodolatelne.......
Prvy mi foldol AJ,druhy dokonca AK,vravi ze ma 90k super stack,ze nechce gamblit,gg....

Mat teda 64k,co je cca 30 bb,pomerne hratelny stol bez znamych hracov takze uvidime co sa bude dat robit.
Obrázok používateľa
palo1973

Odoslaťod yegon 30 Okt 2011 15:50

palo1973 napísal:Otvara z MP na 2500 pri bb 1200,ja mam na buttone AJs a callujem.
Flop TJK rainbow,v pote cca 7k a on betuje 4k,ja call.
Turn J,on bet do 15k potu 10k,ja call.
River blank,2ka ci 3ka.
On rozmysla asi minutu a checkuje.
V pote je 35k a on ma este asi 30k behind,dovtedy hral vsetko mega agresivne a teraz ked to tam moze poslat ez cele checkuje.
Rozmyslam o nejakom thin value bet vs AK,nieco ako 10k,avsak ak mi to tam posle cele budem to musiet dat a startim takmer polku stacku,rozmyslam asi 2 minuty.
Je celkom mozne,ze pary by na tomto boarde giveupoval uz po mojom flop calle.
Celkom realna moznost je aj AQ,s ktorou chce vyprovokovat moj bet na riveri,moj image bol totiz mega aggro.

Ako by ste toto zahrali?

aj nad tym typek rozmyslal? lebo proti rozmyslajucemu si skoro vzdy ahead, tvoja range vyzera ako QJs/KQ mozno sem tam QTs ak to mas v pf range (asi nie). Ty tam nemas velmi s cim bluffovat lebo mat hole OESD bez SD value tam mat nebudes nikdy, to by si totiz musel hrat nieco ako Q9s a ak by si to aj hral tak to bude tvorit velmi malu cast tvojej range

tym padom ty mas vzdy SD value na riveri a budes vsetko checkovat back - nemas s cim bluffovat

bolo by od neho pomerne hlupe nebetnut river s AQ a lepsim

urcite by som to betoval na tvojom mieste a asi by som to shovoval - nie je to overbet a nech sa chlapec potrapi :)
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Odoslaťod palo1973 30 Okt 2011 20:56

typek sklamane otocil pocket TT...
Obrázok používateľa
palo1973

Odoslaťod ___Mortylen___ 30 Okt 2011 21:29

palo1973 napísal:Co myslite co mal v tom spote?

Bude to asi trick question, ale JJ/TT?
Obrázok používateľa
___Mortylen___

Založený: Sep 2009
Poďakoval/li: 179 krát/139 krát

Odoslaťod palo1973 30 Okt 2011 22:05

vycalloval to s A8
Obrázok používateľa
palo1973

Odoslaťod yegon 31 Okt 2011 00:16

palo1973 napísal:typek sklamane otocil pocket TT...

si to checkol back? lucker - niekedy sa oplati byt pussy a moc nerozmyslat

btw jeho check konkretne s TT je asi uplne top blbost lebo este blokuje aj QT - asi jedinu made handu ktory by si mohol otocit na bluff - KQ tam budes veselo checkovat back a s Jx mu shove preplatis nemusi si ist pre check/raise

kazdopadne si asi mozete podat ruky a ty sa mozes potlapkat po pleci aky si stastlivec :)
Obrázok používateľa
yegon

Založený: Júl 2007
Poďakoval/li: 18 krát/900 krát

Odoslaťod palo1973 31 Okt 2011 08:23

@yegon fakt si to neviem vysvetlit,nejaka intuicia,bolo mi to cele nejake horuce od zaciatku,dovtedy hral vsetky handy agresivne a potom check,kde ma idealny spot na shove,realne som bil len AK,ostatne mi foldne,preto ten ch behind
Obrázok používateľa
palo1973

Odoslaťod palo1973 31 Okt 2011 09:35

Tak nakoniec som skoncil tusim 58/909.

Hned na zaciatku som sa zdablil,isiel raise a call,mal som 30 bb a nemohol som odolat tolkym dead money v pote,okrem toho som mal nuts-Q9s,pan zo vcerajska s tymi TT vsak nasiel na bb esa.Flopol som GS+9,turnol som este FD a river elegantne 9. :evil:
Potom som vsak prehral asi 3 vacsie poty postflop.
Neskor sa hra odohraval najmä preflop,dokonca aj na bubble som ako middle stack nieco ukradol.

Vpravo od mna sedel madarsky CL,tesne pred bubble raisuje moj button,ja s KQ allin.Vravim mu ze nemam rad ked raisuje moj button a ze mu to dam s any2.
O chvilu nato mi raisol BvB,zasa som mal KQ a zasa push.Vravim mu ze toto mam este menej rad,ze mu to poslem all long fkn day s any2.
V dalsom orbite mi BvB limpol,mal som A9 tak som mu to zasa poslal,a vravim,ze na toto som doslova alergicky.
Priamo na bubble,ked vlavo od mna boli dva 5 bb stacky,ja asi 20bb a on asi 50 bb mi dal BvB walk,vraj gift for me.Trash talk works. :crazy:

Inak vyhral som dva flipy,avsak vzdy zaujimavo.KQ vs TT,flop 89J,turn T,river blank.
A konecne aj nasa Mirka mi dopriala K na turne ked som zasa pushol KQ a dorovnali ma 99.

Posledny spot som si vybral imo celkom dobre.
Aktivny hrac otvara z CO,ja mam pri avarege 280k a bb 16k asi 260k a nachadzam monster-8c9c.
Posielam to tam a on snap.
Flop nie je bohvieco:2c2x5x,mam len BDFD,turn 5c s mojou FD,a na river dostavam flush Ac,porazam celu jeho calling range,vsetky pary,vsetky ejskingy,ejskviny ale neporazam jedine-jeho pocket aces. :evil:

Ak by som vyhral ten spot mohol som ist celkom daleko.
Obrázok používateľa
palo1973

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Blogy

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 19 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!