SNG[ko] - pLAYERsvk[PRO]
Re: SNG[ko] - pLAYERsvk[PRO]
ja ti verim ze mas na viac sak to vidno na grafoch atd, a ofc ti zelam aj milion mesacne kludne aj desat len si to tak divne sformuloval ako keby tisice lezali vonku pod kamenmi a tebe sa to za 7 neoplati hrat...
-
popoBA - Príspevky: 2214
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 49 krát/235 krát
stat sa lepsim hracom zakonite neznamena aj ziskovejsim ale ked berieme za meritko kvality je ziskovost tak ano len sa mi zda ze sa akosi sa velmi ponahlas realne mas este valke rezervy aj na tych tvojich hrach co teraz crushujes tak neviem ci by sisa nemal skor snazit dostat sa tam na absolutny vrchol vies pride mi to ako horolezec ktory lezie na stit uz je velmi vysoko vtedy zbada este krajsii a vysii tak zlezie dolu a pokusi sa vystupit na ten druhy pokial rozmyslas len tak preskocit z jedneho na druhy tak to podla mna nejde a na ten druhy vystup by som si urcite na tvojom mieste premyslel urcite za svojim snom chod ale urcitu postupnost a vytrvalost by som si na tvojom mieste este potrenoval inak velke
- tomiG
- Založený: Mar 2011
- Poďakoval/li: 22 krát/42 krát
realne mas este valke rezervy aj na tych tvojich hrach co teraz crushujes
what? tell me more.. AKE rezervy?
-
pLAYERsvk - Príspevky: 365
- Založený: Feb 2011
- Poďakoval/li: 32 krát/84 krát
pLAYERsvk napísal:realne mas este valke rezervy aj na tych tvojich hrach co teraz crushujes
what? tell me more.. AKE rezervy?
ups clovek co nedosiahol ani SN robi 7k mesacne zisku na starsoch nema rezervy?asi som sa zle zorietoval prepac...nebudem ti to tu spamovat...
- tomiG
tomiG napísal: robi 7k mesacne
nepisal si o post vyssie ze financie neodzrkadluju skill, resp. ze nie su meritkom kvality?
- Matej Zavacky
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 12 krát/48 krát
Matej Zavacky napísal:tomiG napísal: robi 7k mesacne
nepisal si o post vyssie ze financie neodzrkadluju skill, resp. ze nie su meritkom kvality?
financie jednoznacne neodzrkadluju skill ale skill by sa mal v dlhodobom meradle odzrkadlit na financiach pozitinve...asi takto som to myslel ale fakt ked ho to prestava bavit alebo vidi niekde ze by svoj potencial lepsie vyuzil treba ist do toho len ja mam rad ludi co si nieco zaumienia dosiahnu to a potom sa posunu dalej ale fakt nic v zlom mas krasne vysledky a urcite si tu ozdobou tejto stranky vobec ziadna ironia v tom nieje este raz velke do dalsich bojov
- tomiG
jj taktiez odomna... chod po com ti srdce tuzi!! GL man
- Matej Zavacky
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 12 krát/48 krát
oks posledny asi post na tuto temu.. bo uz ma to zacina stvat
budem hrat dalej SNG turnaje.. minimalne dalsie 2-3 mesiace... ale iba na part time, 80-100 hodin mesacne. Zvysok budem studovat ine veci, ktore ked sa naucim, tak maju vacsi potencial.
SNG turnaje ma velmi bavia a su skvele...
K "velkym rezervam" asi tolko, ze hrajem najvyssie stakes v turbo knockoutoch ake sa na staroch spustaju. Hrajem s najvacsim volume aky sa da.. az do 30 stolov, ktore sa aj tak tolko naraz nespustia. Casto hrajem aj 12hodin vkuse, len s kratkymi pauzami.. Mam asi najvyssie ROI ake je mozne dosiahnut v danych hrach.. pri nulovej table-selekcii proti najlepsim regom hry s prehladom beatujem. Preto mam skor naopak pocit ze ziadne rezervy nemam ani co sa do objemu, casu, stakes, efektivity a skillu tyka...
meh, to je fuk.. budem si robit co sa mi zachce a hrat cokolvek.. whatev, uz sa nerozculujem ked chce byt niekto kretenom, ze "haha nedosiahol si ani SN" tak budis,, i dont care
budem hrat dalej SNG turnaje.. minimalne dalsie 2-3 mesiace... ale iba na part time, 80-100 hodin mesacne. Zvysok budem studovat ine veci, ktore ked sa naucim, tak maju vacsi potencial.
K "velkym rezervam" asi tolko, ze hrajem najvyssie stakes v turbo knockoutoch ake sa na staroch spustaju. Hrajem s najvacsim volume aky sa da.. az do 30 stolov, ktore sa aj tak tolko naraz nespustia. Casto hrajem aj 12hodin vkuse, len s kratkymi pauzami.. Mam asi najvyssie ROI ake je mozne dosiahnut v danych hrach.. pri nulovej table-selekcii proti najlepsim regom hry s prehladom beatujem. Preto mam skor naopak pocit ze ziadne rezervy nemam ani co sa do objemu, casu, stakes, efektivity a skillu tyka...
meh, to je fuk.. budem si robit co sa mi zachce a hrat cokolvek.. whatev, uz sa nerozculujem ked chce byt niekto kretenom, ze "haha nedosiahol si ani SN" tak budis,, i dont care
-
pLAYERsvk - Príspevky: 365
- Založený: Feb 2011
- Poďakoval/li: 32 krát/84 krát
Hej, a niesi ty Chuck Norris?
- tomisumi
- Založený: Feb 2009
- Poďakoval/li: 15 krát/10 krát
pLAYERsvk napísal:oks posledny asi post na tuto temu.. bo uz ma to zacina stvat
kludne budem za kretena odohras aj 12hodinove sesion a za minuly mesiac si dal dohromady 93hodin??to je ten maximalny objem a cas??skill a efektivitu mas naozaj ale si obycajny slaboch co sa rychlo vzdava a nejde tvrdo za svojim cielom...a ta SN bola jednoznacny ciel patril si medzi 5-6blogov ktore som si velmi rad precital ale tvoje ego je akosi nad moj vkus...mam rad sebavedomych ludi ale nie trapkou co sa vyvysuju a pritom su slabosi co nedokazu plnit svoje ciele ahoj uz sem nepachnem
- tomiG
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 7 hostí.