Zdravim,
uz dlhsiu dobu mi vrtalo v hlave, ako je mozne ze sa mi lisia winnings ak sa pozrem na sharkscope a do HEM... Dnes som sa to rozhodol odstopovat a zistit, ktore trackovanie je spravne. Povodne som si myslel ze moj HEM, ved priamo tam importujem ruky, ktore sa mi ukladaju do PC ked hram. Opak bol pravdou
Zacal som patrat pricinu a aj sa mi podarilo zistit preco to tak je, zial vyriesit to je asi nad moje sily... Preto vas skusenejsich ziadam o pomoc.
Jedna sa o to, ze neviem ako to je mozne, ale mi HEM zle pocita vyhru za prve miesto v SNG (ostatne su spravne). On pocita, ze za prve je $12 v skutocnosti je $13,5.
Da sa toto nejako zmenit, lebo vyzera ako by to bolo niekde defaultne nastavene v HEM. Mozno to aj suvisi s nedavnou upravou rakeu pri SNGs na party pokri. Novy buyin je 2.7+0.3, stary bol 2.4+0.6. Ked si kliknem na detaily turnaju tak tam vidim, ze rake je este tych starych 0.6. Neviem ako to je mozne, ved v hand history by malo byt napisane, kolko bolo vyplatene za prve miesto. Na moje pocudovanie ked som checkol .txt s handhistory, tak tam bolo pisane iba ze kolko vyhral druhy, o prvom mieste ani zmienka.
Vopred dakujem za vsetky reakcie a napady
Party poker sngs + Holdem manager
Počet príspevkov: 1 • Stránka 1 z 1
Počet príspevkov: 1 • Stránka 1 z 1
Naspäť na Pokrové programy a služby
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 13 hostí.