Galfondova slávna otázka...
Počet príspevkov: 8 • Stránka 1 z 1
Galfondova slávna otázka...
na $25/$50 NLHE proti dobrému agresívnemu winning hráčovi
$5,000 stacky
Villain otvorí z CO na 175, Hero 3-bet na 625 na BTN, všetci fold, CO call.
Čo by ste radšej mali na ruke: KJo, 75s, 88 alebo A2s ?
V akom poradí a prečo?
$5,000 stacky
Villain otvorí z CO na 175, Hero 3-bet na 625 na BTN, všetci fold, CO call.
Čo by ste radšej mali na ruke: KJo, 75s, 88 alebo A2s ?
V akom poradí a prečo?
-
3flash3 - Príspevky: 1502
- Založený: Feb 2008
- Poďakoval/li: 53 krát/410 krát
Re: Galfondova slávna otázka...
u mna (ale teda neviem neviem)
A2s - mam Ahi, casto na flop aspon BDFD, pripadne BDSD - cize mozem vela flopov cbetovat a pokracovat na vela turnoch, v spojeni s poziciou nebudem na tom na vela boardoch az tak zle proti jeho rangu ktory je imo prevazne nieco ako stredne pary, KQ, KJs, mozno KTs nejake AQ AJ, ATs s tym ze mame blockera na Ax ruky.
75s - nemam sice ahi ale stale budem mat plno barelovacich prilezitosti bdfd bdsd apod. cize stale budem mat nejaku equity
KJo -sice tam je high card value - proti parom TT a nizsie som v spojeni s poziciou v podstate favorit, problem by som mal ale s tym ze boardy ktore mne davaju draw (QTx, ) triafaju poriadne villainov perceived range cize moja fold equity je velmi casto nulova, plus ak trafim par som casto dominovany.
88 - overkarty budem mat na flop casto, malokedy nejaky draw a v zasade taham na 2 outy, plus nemam ani dobry bluff catcher
A2s - mam Ahi, casto na flop aspon BDFD, pripadne BDSD - cize mozem vela flopov cbetovat a pokracovat na vela turnoch, v spojeni s poziciou nebudem na tom na vela boardoch az tak zle proti jeho rangu ktory je imo prevazne nieco ako stredne pary, KQ, KJs, mozno KTs nejake AQ AJ, ATs s tym ze mame blockera na Ax ruky.
75s - nemam sice ahi ale stale budem mat plno barelovacich prilezitosti bdfd bdsd apod. cize stale budem mat nejaku equity
KJo -sice tam je high card value - proti parom TT a nizsie som v spojeni s poziciou v podstate favorit, problem by som mal ale s tym ze boardy ktore mne davaju draw (QTx, ) triafaju poriadne villainov perceived range cize moja fold equity je velmi casto nulova, plus ak trafim par som casto dominovany.
88 - overkarty budem mat na flop casto, malokedy nejaky draw a v zasade taham na 2 outy, plus nemam ani dobry bluff catcher
-
mr_kaktus - Príspevky: 1168
- Založený: Aug 2008
- Poďakoval/li: 67 krát/61 krát
ja nemam predstavu s akou range tento ''dobry agresivny winning hrac'' calluje 3bet oop ani aku sme mali history, takze si netrufam odpovedat, varil by som z vody
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
88 > KJ > 75 > A2
A2s - pokial nechytim FD tak si neviem predstavit aky board mozem 2barrelovat proti winning regovi a uz vobec nie co mozem ch/back a callnut neskor. Ked pride A tak tiez nebudem mat radost ist broke.
75s - lepsi semibluffovaci potencial alebo to mozem vzdat rovno na flope.
KJo - Proti aggro hracovi mozem byt casto dobry na Khigh Jhigh flopoch ale casto budem dominovany jeho flatovacou range. Casto krat prehram vela / vyhram malo.
88 - najlepsie sa zorientujem na viacerych flopoch i ked super casto flatuje vyssi PP. Najmenej stratim a stale mozem byt dobry v showdownoch.
Presne opacne ako Kaktus...
A2s - pokial nechytim FD tak si neviem predstavit aky board mozem 2barrelovat proti winning regovi a uz vobec nie co mozem ch/back a callnut neskor. Ked pride A tak tiez nebudem mat radost ist broke.
75s - lepsi semibluffovaci potencial alebo to mozem vzdat rovno na flope.
KJo - Proti aggro hracovi mozem byt casto dobry na Khigh Jhigh flopoch ale casto budem dominovany jeho flatovacou range. Casto krat prehram vela / vyhram malo.
88 - najlepsie sa zorientujem na viacerych flopoch i ked super casto flatuje vyssi PP. Najmenej stratim a stale mozem byt dobry v showdownoch.
Presne opacne ako Kaktus...
-
HypAA - Príspevky: 199
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 11 krát/5 krát
U mna mozno KJo,A2s,88,75s. KJo stale dokaze nieco s TP ziskat, zatial co s 88 budeme ovela castejsie v nechutnych spotoch a pokial netrafime set, bude to asi najtazsie hratelna ruka, aj ked ani KJo nebude lahke. A to sme ip. Dalej myslim, ze A2s je tu lepsie.ako 75s, nie je tam az taky rozdiel v pocte moznych straights a s A2s mame nejaky card removal, moznost potcontrolovat paired flopy atd. Kazdopadne velmi zaujimava a zlozita otazka.
- lolofon
- Založený: Jún 2009
- Poďakoval/li: 35 krát/14 krát
u mna asi KJ88ds
-
popoBA - Príspevky: 2214
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 49 krát/235 krát
3flash3 napísal:Villain otvorí z CO na 175, Hero 3-bet na 625 na BTN
wat? to je co za sizing? to bude uz asi hoooodne stara otazka
-
yegon - Príspevky: 8010
- Založený: Júl 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/900 krát
yegon napísal:3flash3 napísal:Villain otvorí z CO na 175, Hero 3-bet na 625 na BTN
wat? to je co za sizing? to bude uz asi hoooodne stara otazka
yop...2007
-
3flash3 - Príspevky: 1502
- Založený: Feb 2008
- Poďakoval/li: 53 krát/410 krát
Počet príspevkov: 8 • Stránka 1 z 1
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 8 hostí.