Micros/SSNL winrate, stats, etc.
Počet príspevkov: 15 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
Micros/SSNL winrate, stats, etc.
Po dlhom case som sa konecne dokopal k nejakemu aktivnejsiemu online hraniu a dneska som si robil mensi prieskum na PTR a pri skumani winning regov na NL20-50 na Ongame za tento rok ma par veci dost prekvapilo, napriklad:
Heroic73 (najvacsi winner na NL50, +12.5k, 7.82BB/100, 160k hands tento rok), celkovo ma na PTR 314k hands NL10-100, vacsina NL50, WR 7.1BB/100, jeho staty (btw. tie premium stats su dufam urcovane zo vsetkych jeho hands na PTR ?):
VPIP 24/PFR 18/3B 7/ AF 2.25/WTSD 30.37/W$SD 55
Otazka dna: wtf, to je WTSD30 normalne pre winning hraca? Vsimol som si, ze viaceri hraci s vyssimi winrates tam mali vyssie wtsd nez som cakal.
Takze bud ptr neviem pouzivat, niecomu nerozumiem, co je dost mozne, alebo je normalne mat 300k hands heater aj ked vypadam ako calling station
btw nejako som nevedel tento svoj post zaradit do ziadnej temy, tak ako spravny troll zakladam novu ale kedze moja online kariera trva zatial asi mesiac (a cca 35k ruk, co je moj osobny rekord) tak budem tento thread asi vyuzivat castejsie na nejake moje otazky
Heroic73 (najvacsi winner na NL50, +12.5k, 7.82BB/100, 160k hands tento rok), celkovo ma na PTR 314k hands NL10-100, vacsina NL50, WR 7.1BB/100, jeho staty (btw. tie premium stats su dufam urcovane zo vsetkych jeho hands na PTR ?):
VPIP 24/PFR 18/3B 7/ AF 2.25/WTSD 30.37/W$SD 55
Otazka dna: wtf, to je WTSD30 normalne pre winning hraca? Vsimol som si, ze viaceri hraci s vyssimi winrates tam mali vyssie wtsd nez som cakal.
Takze bud ptr neviem pouzivat, niecomu nerozumiem, co je dost mozne, alebo je normalne mat 300k hands heater aj ked vypadam ako calling station
btw nejako som nevedel tento svoj post zaradit do ziadnej temy, tak ako spravny troll zakladam novu ale kedze moja online kariera trva zatial asi mesiac (a cca 35k ruk, co je moj osobny rekord) tak budem tento thread asi vyuzivat castejsie na nejake moje otazky
-
sudden - Príspevky: 1001
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 196 krát/165 krát
Re: Micros/SSNL winrate, stats, etc.
nemusi to byt zle, a nemusi byt calling stations-prave naopak, superi su.
On sa kludne na tie showdowny moze dobarelovat a deje sa to asi tak, ze spravne a vela thin valuebetuje spoty ->sice ma slabsiu range ale vie ze superi mu zaplatia este slabsiu range a neskladaju, takisto moze mat dobre bluffcatching ranges v roznych spotoch->dobry handreading
On sa kludne na tie showdowny moze dobarelovat a deje sa to asi tak, ze spravne a vela thin valuebetuje spoty ->sice ma slabsiu range ale vie ze superi mu zaplatia este slabsiu range a neskladaju, takisto moze mat dobre bluffcatching ranges v roznych spotoch->dobry handreading
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
Standart je okolo 25-27, ale 30 nie je problem. Ja ked pozeram do HM tak mam za poslednych 40k hands takmer 29%. Zda sa mi, ze na pacifiku je jeden chalanisko na NL20/30 ktory ma wts 35 a je winning.
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
tak nejak som dufal, ze po 300k hands to asi musi byt nieco viac ako najvacsi lucker ever
thx guys
thx guys
-
Podľa mňa je problém v tom, že sa riadiš PTR-kom. Tí už sú dávno v pi.. a chýba tam polovica rúk. Mne osobne chýba viac ako polka odohratých rúk na iPoker a Ongame a poznám veľa ďalších ľudí, čo to majú podobne. V tejto dobe už pomocou PTR pomaly ani nezistíš, či je hráč v pluse alebo nie. Trackuje to strašne zle.
-
3flash3 - Príspevky: 1502
- Založený: Feb 2008
- Poďakoval/li: 53 krát/410 krát
ok moze byt, ale neviem ci to je az take podstatne z hladiska toho co som zistoval, ak tam ma niekto vzorku 300k ruk (aj ked odohral v skutocnosti 600k hands a teda dalsich 300k random hands tam nie je) a na tejto vzorke ma nejake staty a winrate, tak tie staty aj winrate by mali byt realne a zhruba sediet na vsetky ruky, right ?
-
Tak ked su z pred 3 rokov, tak to velmi nemusi vypovedat...
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
jasne, ale ongame zacali trackovat niekedy minuly rok myslim a napriklad tento hrac ma z tych 314k odohratu velku vacsinu tento rok
-
tucniak napísal:nemusi to byt zle, a nemusi byt calling stations-prave naopak, superi su.
ako su skoro 4 hodiny rano a som pomerne slusne opojeny alkoholom, ale nemal by v tomto pripade omnoho horsi W$SD ako 55???
nieje prave W$SD 55 znak slusneho hotrunu? Pripadne variance sa ukazuje konecne na niekom aj pozitivne?
P.S. som zvedavy ako to vyznie ked si to precitam rano(na obed)
- Paliking
- Založený: Júl 2008
- Poďakoval/li: 0 krát/3 krát
je 5.15 a som na tom podobne
ale ako som pisal, ak mas calling station a nebojis sa proti nim vhodne thin vbetovat-napr TP horsie ako MK-nieco ako T7 na KQ259 lebo typek rad zaplati 3 brl s QT tak mozes mat ofc aj vysoky w$SD
len skratka spoty ktore by si napr vs rozumny super cekoval behind (lebo ta tam nikdy nic horsie nezavola a betovat chces len ak mas plan nasledne bluffcatchovat jeho x/r river ktory nedav zmysel), tu betujes lebo ta calluju s este slabsim rangom=vela ides na SD ale zaroven vela vyhravas
ale ako som pisal, ak mas calling station a nebojis sa proti nim vhodne thin vbetovat-napr TP horsie ako MK-nieco ako T7 na KQ259 lebo typek rad zaplati 3 brl s QT tak mozes mat ofc aj vysoky w$SD
len skratka spoty ktore by si napr vs rozumny super cekoval behind (lebo ta tam nikdy nic horsie nezavola a betovat chces len ak mas plan nasledne bluffcatchovat jeho x/r river ktory nedav zmysel), tu betujes lebo ta calluju s este slabsim rangom=vela ides na SD ale zaroven vela vyhravas
-
tucniak - Príspevky: 3742
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 139 krát/205 krát
Počet príspevkov: 15 • Stránka 1 z 2 • 1, 2
Naspäť na Cash games - Texas Holdem
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 6 hostí.