Double up challenge
Re: Double up challenge
ja mam BR tak na NL/PLO -1
-
APminer - Príspevky: 5335
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
no lenze ak niekto este nema na stars alebo hocikde inde ucet tak je dost nelogicke aby tam depozitoval 5 dol a odje*al si tak FDB napriklad. ale suhlasim ze ked spolocna herna tak asi stars.tam ma ucet asi najviac ludi
-
popoBA - Príspevky: 2214
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 49 krát/235 krát
toto presne napadlo aj mna, ze keby to mala byt pre mna nova herna, dajme tomu spominane luckyAce, tak by som si nechcel odpalit 1st dep. bonus....ale myslim ze nebude problem sa dohodnut na jednej spolocnej... na staroch ma account skoro kazdy.. a kto este nema, tak to vyzera ze ani nechce....
- lacored
- Založený: Jan 2010
- Poďakoval/li: 87 krát/43 krát
lacored napísal:a kto este nema, tak to vyzera ze ani nechce....
tym som myslel obv., ze mu nebude vadit odpaleny 1.st dep. bonus...
- lacored
Ked postupim na NL10 a padnem pod 50BB, mozem ist na NL2/NL5 na rebuild alebo uz musim ostat na NL10?
- haman
- Založený: Apr 2010
- Poďakoval/li: 853 krát/189 krát
Podla mna ostat...
- lacored
jasne ze ostat.hras kym nenahras love na dalsi dostupny limit alebo kym nebustnes ten limit ktory prave hras.ked bustnes tak game over
-
znie to zaujimavo, popravde ak budem hrat bol by som tiez za aspon NL/PLO5 a 5usd/eur vazne nikoho z nas (okrem AP) nezabije.
Ak budem mať čas sa pridám
P.S. ja som spominal ze by sa mohlo spravit nieco podobne ale pre HU SNG 5/10/20/30/50/100 :-)
Ak budem mať čas sa pridám
P.S. ja som spominal ze by sa mohlo spravit nieco podobne ale pre HU SNG 5/10/20/30/50/100 :-)
- wizdo
- Založený: Mar 2007
- Poďakoval/li: 18 krát/28 krát
takze po prve by som stanovil nejaky deadline ze do kedy napr do buducej nedele.
po druhe herna P****Stars
po tretie starting limit PLO5 NL5.
po stvrte to ci to musi byt 6max, FR alebo HU(od NL50 ak vobec) uz je na mne hej?(I choose 6max)
po piate graf or gtfo alebo vsetok potrebny dokazovy material
po sieste by som stanovil nejaku motivaciu
po siedme kolko ma kazdy pokusov? kolko chce?
po druhe herna P****Stars
po tretie starting limit PLO5 NL5.
po stvrte to ci to musi byt 6max, FR alebo HU(od NL50 ak vobec) uz je na mne hej?(I choose 6max)
po piate graf or gtfo alebo vsetok potrebny dokazovy material
po sieste by som stanovil nejaku motivaciu
po siedme kolko ma kazdy pokusov? kolko chce?
-
michael163 - Príspevky: 689
- Poďakoval/li: 63 krát/62 krát
suhlasim s tym ze sa zacina na NL/PLO5 na stars. co sa tyka pokusov tak samozrejme jeden ale tak toto nikto neustrazi ci to niekto nebude skusat viackrat. hadam to tu ani nikto nema zapotreby honit si ego ze to dokazal vytiahnut na NL1000 (na 30ty pokus...) ide len o zabavu nie o to aby sme sa tu podvodmi presviedcali aki sme uzasni. ked bustnem v prvej ruke na NL5 tak napisem ze som bustol a budem kukat ako sa dari ostatnym no problem. edit: mozno v tomto by som dal vynimku: pri pociatocnom limite mas neobmedzene vela pokusov vytiahnut to na tu NL10.potom uz len 1pokus na vsetko
staty a grafy tiez neviem ako by dotycny vyfiltroval a dokazal ze to dal na prvy pokus... je to o dovere. co by sa ale mohlo spravit tak kazdy ked urobi ten double up tak si spravi aspon printscreen stola kde bude vidno ze ma naozaj na NL5 10dolarovy stack.
motivaciu doriesit mozme, ale kedze je to cele zalozene len na tej spominanej dovere tak by som to moc neprehanal, aby sa tu nevynorili vselijaki spekulanti
staty a grafy tiez neviem ako by dotycny vyfiltroval a dokazal ze to dal na prvy pokus... je to o dovere. co by sa ale mohlo spravit tak kazdy ked urobi ten double up tak si spravi aspon printscreen stola kde bude vidno ze ma naozaj na NL5 10dolarovy stack.
motivaciu doriesit mozme, ale kedze je to cele zalozene len na tej spominanej dovere tak by som to moc neprehanal, aby sa tu nevynorili vselijaki spekulanti
Naposledy upravil popoBA dňa 05 Nov 2011 18:47, celkovo upravené 1 krát.
-
Naspäť na Cash games - Texas Holdem
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 5 hostí.