Double up challenge

Všetko, čo sa týka Texas Holdem cash games

Re: Double up challenge

Odoslaťod Ceasears 05 Nov 2011 18:46

popoBA napísal:jasne ze ostat.hras kym nenahras love na dalsi dostupny limit alebo kym nebustnes ten limit ktory prave hras.ked bustnes tak game over

a ked niekto dostane sick hotrun a pride az na NL 1000 ,tak bude musiet ist na vyssi limit a bustnut? :D
Obrázok používateľa
Ceasears

Založený: Dec 2009
Poďakoval/li: 39 krát/52 krát

Odoslaťod popoBA 05 Nov 2011 18:47

obv skoncis kedy chces :)
Obrázok používateľa
popoBA

Založený: Nov 2009
Poďakoval/li: 49 krát/235 krát

Odoslaťod lacored 05 Nov 2011 18:51

polda mna by malo ist maximalne o 24h zalezitost, urcite nie dlhsie...
myslim ze 6max by bola najlepsia moznost
urcite zacinat na NL5/ resp. PLO5
P****Stars je aj podla mna najvhodnejsi, ak ma niekto iny napad na hernu - sem s nou...
co sa tyka stats. preto som hovoril o max 24 hodinach, aby sa jednoduchsie filtrovala HH
a uz sa staci len dohodnut na spolocnom termine...
lacored

Založený: Jan 2010
Poďakoval/li: 87 krát/43 krát

Odoslaťod popoBA 05 Nov 2011 18:54

spolocny termin sa nedohodne nikdy podla mna.dajme si deadline trebars buduci piatok a kazdy si to zahra v ten den ked mu to bude najviac vyhovovat. kto odohra ten sem hodi vysledok.moze sa zacat aj hned
Obrázok používateľa
popoBA

Odoslaťod Ceasears 05 Nov 2011 19:01

Vymyslel si to,tak kludne stanov pevny termin,napr. 19.11. 2011 start o 17 hod. :) ,kebyze sa to hra na PS,tak si mozes najst vsetkych hracov zucastnenych challenge a mozes robit mensiu kontrolu :) ,dovtedy by sa spresnili pravidla a zacinajuci limit a mnoze sa zacat.Samozrejme s tym,ze dovtedy sa tu napr. zapise zoznam zucastnenych hracov ...Na kazdy limit by mal mat hrac cca 1 hodinu a hned po DU,alebo bustnuti hodit screen sem....A vitazovi mozme dat kazdy pociatocny BI,aby bola motivacia :D
Obrázok používateľa
Ceasears

Založený: Dec 2009
Poďakoval/li: 39 krát/52 krát

Odoslaťod lacored 05 Nov 2011 19:05

Myslim ze ceasears ma pravdu, si to vymyslel, tak hod termin kedy sa to odohra...
zoznam zucastnenych by bol super, a kazdy musi byt na PS najdeny, takze by sa to dalo v podstate live sneachovat, a keby bol niekto najviac sickovny, dalo by sa z toho spravit silne video :D
lacored

Založený: Jan 2010
Poďakoval/li: 87 krát/43 krát

Odoslaťod popoBA 05 Nov 2011 19:16

ok takze pravidla: 1.Zapojit sa moze ktokolvek kto ma ucet na P****Stars (.com aj .fr) kedze challenge sa odohra tam.
2.Pociatocny limit je NL5/PLO5. Na tento limit je neobmedzeny pocet pokusov.
3.Ak hrac nahra na danom stole sumu, ktora sa rovna 100BB najblizsiemu vyssiemu limitu, urobi printscreen
prechadza na spominany vyssi limit. Na vsetky dalsie limity ma vsak uz len 1 pokus! Na vsetky stoly na
vsetkych limitoch si hrac sada so 100BB stackom!
4.Zaciatok challenge je zajtra, tj nedela 6.11 o 12:00-koniec a vyhodnotenie Piatok 11.11 o 12:00.
5.Od spustenia prveho stola ma hrac na challenge presne 24hodin. Samozrejme si moze robit prestavky podla
uvazenia.
6.Challenge je zalozena na vzajomnej dovere clenov pp.sc. Ak mate chut oslnovat podvodnymi vysledkami tak
to rovno j*bte nato-nikoho to nezaujima.
7.Kto sa zapoji tak tesne predtym ako spusti prvy stol napise svoj nick sem do threadu, aby sme vedeli kedy zacal,
a pripadne ho mohli ostatni aj railovat.
8. hrat sa moze iba na 100BB stoloch, aby sa predislo spekulantom ktori si na deepstack stol daju
maximum,spravia printscreen a budu sa tvarit ze to tam nahrali a mozu ist vyssie.

pravidla su zatial elasticke takze som ochotny doplnit alebo pozmenit do zajtra 11:30, takze ak mate navrhy tak sem snimi.
Naposledy upravil popoBA dňa 06 Nov 2011 00:46, celkovo upravené 4 krát.
Obrázok používateľa
popoBA

Odoslaťod vlade 05 Nov 2011 20:00

Ked bustnem napriklad na 3. leveli, tak mozem zacat znova na prvom a bude sa to pocitat, alebo je odkedy prejdem na 2. level uz ten jeden pokus a od znova zacat nemozem?
Musi byt ten 24h limit?
Predpokladam ze PLO8 mozem hrat tiez :)

Edit: uz som nasiel odpoved na prvu otazku, nemozem :)
Edit2: ako tak citam dalej tak aj ten 24 limit je ok :D
vlade

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 246 krát/175 krát

Odoslaťod popoBA 05 Nov 2011 20:13

ano plo8 je ok aj razz aj hocijaky iny druh CG. Este aby bolo jasno tak tych 24hodin od spustena prveho stola sa rata ako realny cas,nie ako cas straveny na stoloch tzn ze ak zacne clovek zajtra o 14:00 tak musi skoncit do pondelka 14:00.ako si rozvrhne hranie pocas tych 24h je uz na nom.
Obrázok používateľa
popoBA

Odoslaťod APminer 05 Nov 2011 20:33

popoBA napísal:ano plo8 je ok aj razz aj hocijaky iny druh CG. Este aby bolo jasno tak tych 24hodin od spustena prveho stola sa rata ako realny cas,nie ako cas straveny na stoloch tzn ze ak zacne clovek zajtra o 14:00 tak musi skoncit do pondelka 14:00.ako si rozvrhne hranie pocas tych 24h je uz na nom.

ja bych bral tech 24 hod jako "hraci cas" celkem .... hosi ja vam nemuzu stacit ve vydrzi :wall:

pro mne byto bylo tak 3-4 hod hrani ...
Obrázok používateľa
APminer

Založený: Jan 2007
Poďakoval/li: 178 krát/100 krát

PredchádzajúcaĎalšia

Naspäť na Cash games - Texas Holdem

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 8 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!