expekt
pre: duracelbb
Vo vacsine takychto pripadov bola chyba v nastaveni firewallu, ktory nepovolil pripojenie pre aplikaciu zabezpecujucu komunikaciu so serverom. Skuste si nachvilu vypnut firewall a uvidite ci sa stav zmeni. Ak ano, bude treba povolit pristup k netu pre vsetky Expekt aplikacie. Ak by problem pretrvaval dajne nam vediet. Expekt support
- expekt
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
speeddy ID cislo EXPEKT
Po prihlaseni sa na stavkovy ucet na adrese http://www.expekt.com/index.jsp?lc=svk (lave horne prihlasovacie okno) sa vam zobrazi v tom istom okne za menom ID cislo (v zatvorke)
- expekt
speeddy ID cislo EXPEKT
mozete to urobit aj na ceskej verzii http://www.expekt.com/index.jsp?lc=cze smaozrejme. :)
- expekt
pre expekt
tak firewall som vypol aj zakladny vo windowse ale problem pretrvava!!
- duracelbb
- Poďakoval/li: 0 krát/4 krát
pre duracelbb
Ake mas pripojenie na internet? Ja ked som mal volakedy davno zle pripojenie, tak mi tiez herne hadzali podobne hlasky z casu na cas...
- vlade
- Poďakoval/li: 246 krát/175 krát
pre: duracelbb
Skus sa prosim prihlasit s username + heslo na stavkovy ucet. V prihlasovacom okne v pokrovom klientovi treba prepnut buton z Nickname na Username a vpisat potrebne info. Daj mi vediet ci sa stav opakuje, Dakujem
- expekt
taky nevím
jak to rozchodit :-) Spustil jsem si normálně poker hernu a automaticky se mi přeinstalovala na novou. automaticky se mi při přihlašování vyplnilo moje username, měl jsem doplnit jen heslo. ale potom už mi to píše jen: canot connect to poker server. při instalaci jsem se nikde nevšiml toho nicku expektxxxx, myslíš, že jsem ho taky odklepl? :-) dík za radu co s tím, jestli mám taky poslat žádost o změnu na můj nick, rád bych stihl večerní turnaj.
- Haga41
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 4 hostí.