WSOP 2011 Main Event Final Table
Re: WSOP 2011 Main Event Final Table
JAKTO ze ti to die cez ten XBMC ? kua D posli mi prosim ta tvoj default ... mne ukaze ked kliknem na LIVE ze Failder script
- klco
- Založený: Sep 2011
- Poďakoval/li: 3 krát/2 krát
klco napísal:JAKTO ze ti to die cez ten XBMC ? kua D posli mi prosim ta tvoj default ... mne ukaze ked kliknem na LIVE ze Failder script
Neviem, mne to ide stále, už pár mesiacov, veľa ľudí s tým má problémy a vypisuje im error, neviem prečo, nevyznám sa do toho. Asi sa mi takto vyrovnávajú tie badbeaty z pokrových stolov
Nainštaloval som to tak ako som napísal tu: poker-v-mediach-f93/wsop-na-espn3-t6767.html
Viac do toho nevidím, sry
-
3flash3 - Príspevky: 1502
- Založený: Feb 2008
- Poďakoval/li: 53 krát/410 krát
3flash3 napísal:klco napísal:JAKTO ze ti to die cez ten XBMC ? kua D posli mi prosim ta tvoj default ... mne ukaze ked kliknem na LIVE ze Failder script
Neviem, mne to ide stále, už pár mesiacov, veľa ľudí s tým má problémy a vypisuje im error, neviem prečo, nevyznám sa do toho. Asi sa mi takto vyrovnávajú tie badbeaty z pokrových stolov
Nainštaloval som to tak ako som napísal tu: poker-v-mediach-f93/wsop-na-espn3-t6767.html
Viac do toho nevidím, sry
Prosim ta skopiruj mi cely tvoj C:\Users\<username>\AppData\Roaming\XBMC\addons\
- klco
lol ja som si myslel ze akonahle to zacne tak klesne traffic tak na polovicu vsade. trochu som sa sekol,na mojej herni sa behom 20 minut dvihol traffic z 7500 ludi na 17000
-
popoBA - Príspevky: 2214
- Založený: Nov 2009
- Poďakoval/li: 49 krát/235 krát
Esfandiari zatiaľ skvelý komentár...soul ready
Heinzovi asi nedovolili P****Stars patch.
klco: sry, ale momentálne nestíham robiť milión vecí naraz a ešte aj pozerať a nechcem sa do toho ani rýpať, keď mi to ide.
Jediné čo ti môžem poradiť je skúsiť to nainštalovať znova. Viac neviem pomôcť.
btw. začal fungovať aj wsop.com, ale majú občasné výpadky, každopádne, kvalita je tam veľmi dobrá : http://www.wsop.com/2011/live-video/?TID=11497
Heinzovi asi nedovolili P****Stars patch.
klco: sry, ale momentálne nestíham robiť milión vecí naraz a ešte aj pozerať a nechcem sa do toho ani rýpať, keď mi to ide.
Jediné čo ti môžem poradiť je skúsiť to nainštalovať znova. Viac neviem pomôcť.
btw. začal fungovať aj wsop.com, ale majú občasné výpadky, každopádne, kvalita je tam veľmi dobrá : http://www.wsop.com/2011/live-video/?TID=11497
-
Staszkovi fanúšikovia
Naposledy upravil 3flash3 dňa 06 Nov 2011 22:48, celkovo upravené 1 krát.
-
3flash3 napísal:
Prosim ta ... naozaj nic nepokazis ... len otvor rychlo C:\Users\<username>\AppData\Roaming\XBMC\addons\ a zazipuj mi tem subor a posli mi to sem naozaj je to 2 min zalezitost
- klco
klco napísal:3flash3 napísal:
Prosim ta ... naozaj nic nepokazis ... len otvor rychlo C:\Users\<username>\AppData\Roaming\XBMC\addons\ a zazipuj mi tem subor a posli mi to sem naozaj je to 2 min zalezitost
loool otrava
- sry4that
- Založený: Aug 2010
- Poďakoval/li: 38 krát/7 krát
tak nemam to kde kukat furt to vypinajku na tom wsop kanale
- klco
klco napísal:3flash3 napísal:
no čo už s tebou narobím...skopíroval, zazipoval, uploadol, tu to máš: http://www.megaupload.com/?d=UAQB51IU
a už idem v kľude pozerať, dúfam
-
Naspäť na Novinky a zaujímavosti
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 19 hostí.