expekt
pre: duracelbb NEBLBNITE LUDIA
Naozaj nie je cas na hry, prave som sa prihlasil pod vasimi udajmi a na obrazovke mi vyskocilo okno s podmienkami, ktore je nutne akceptovat alebo zamietnut. Tento krok ste nedokoncili a kym to neurobite tak herna vam nepojde!!! Musite kliknut na I Agree = suhlasim alebo I disagree = nesuhlasim a dostanete sa dalej. My samozrejme nemozeme za vas odkliknut ze suhlasime s podmienkami, je to vas ucet. Je to okno o velkosti cca. 5x8 cm na ploche. Prosim dokoncite proce registracie a vsetko bude fungovat. Dakujeme Expekt support
- expekt
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 0 krát/0 krát
pre expekt
ale ved mna nechce vobec prihlasit..mi to zamrzne a program neodpoveda..a po takych 4min mi vyhodi tu tabulku co som sem uz daval
- duracelbb
- Poďakoval/li: 0 krát/4 krát
pre: duracell
Ospravedlnujem sa, nebolo to myslene v zlom, len chceme vsetko stihnut do zaciatku turnaja. Mne vas ucet bez problemov nastartuje a ponukne dalsi krok - potvrdenie podmienok. Skuste odinstalovat Poker a nainstalovat ho znova, potom restartnut pocitac a az potom ist na proces prihlasenia. Budem cakat na vysledok, toto by nemalo zabrat viac ako 10 minut. Stahujte soft z nasej stranky prosim http://www.expekt.com/index.jsp?lc=svk
- expekt
pre: duracelbb
Ospravedlnujem sa za preklep v mene :)
- expekt
pre expekt
nic:(...stale robi to iste!..ja som uz v koncoch!
- duracelbb
- Poďakoval/li: 0 krát/4 krát
Naspäť na PokerPortal.sk stará diskusia
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.