Profil: Ján Bendík - Najúspešnejší pokrový hráč na Slovensku

Diskusia k článkom, krátkym správam a o všetkom zaujímavom, čo ste sa niekde dozvedeli

Profil: Ján Bendík - Najúspešnejší pokrový hráč na Slovensku

Odoslaťod admin 07 Nov 2011 13:40

Diskusia k článku: Profil: Ján Bendík - Najúspešnejší pokrový hráč na Slovensku

Slovenská pokrová základňa nie je veľmi veľká, preto každý jej úspech na medzinárodnom fóre poteší. Dlhý čas sa o najväčšie úspechy staral prvý slovenský profesionál, Dag Palovič. Ak sa však pozrieme na výsledky z tohto roku, vyzerá to, že Dag bude musieť svoje pomyselné „žezlo“ prenechať inému úspešnému slovenskému hráčovi, rodákovi z Popradu – Jánovi Bendíkovi. Práve Ján Bendík sa totiž pred niekoľkými dňami postaral o doposiaľ najlepšie umiestnenie slovneského hráča na veľkých nadnárodných turnajoch. Na podujatí European Poker Tour v Talianskom San Remo sa prebojoval až na finálový stôl, kde si nakoniec za 5. miesto pripísal fantastických €170,000. Okrem tohto úspechu si Bendík tento rok pripísal aj cenné víťazstvo na €1,000 side evente EPT Barcelona, za ktoré zinkasoval €68,860 a 49. miesto v tohtoročnom EPT Grand Final v Madride za €25,000. V čerstvej pamäti, je ešte aj skvelé 6. miesto z decembrového EPT Praha. Zo susednej Českej republiky si známy odporca online hry, ako online kvalifikant, odniesol rovných €100,000. Len na podujatiach EPT si tak prilepšil od decembra minulého roka o viac ako €363,000! Jeho celkové výhry sú však oveľa vyššie. Okrem série EPT sa Bendíkovi darilo aj na menej známych turnajoch. Prvý väčší úspech si pripísal už v roku 2006 v Amsterdame, tu sa mu podarilo skončiť 2. na Master Classics of Poker...

Zobraziť celý článok
Obrázok používateľa
admin

Založený: Sep 2008
Poďakoval/li: 132 krát/177 krát

Re: Profil: Ján Bendík - Najúspešnejší pokrový hráč na Slovensku

Odoslaťod zavinac 07 Nov 2011 19:53

Nech su jeho nazory na poker, online poker akekolvek, a akokolvek ich prezentuje, jeho vysledky hovoria za vsetko. GL!
zavinac

Založený: Sep 2008
Poďakoval/li: 0 krát/9 krát

Odoslaťod popoBA 07 Nov 2011 19:56

ja len napato cakam kedy sa to rozbehne

Za tento príspevok od popoBA poďakovali :
hegides
Obrázok používateľa
popoBA

Založený: Nov 2009
Poďakoval/li: 49 krát/235 krát

Odoslaťod sry4that 07 Nov 2011 22:41

popoBA napísal:ja len napato cakam kedy sa to rozbehne

ty agent provokatér

poldinhoo> "€200-ovom "
ale inač :good:

Jano B.> nice :good:
sry4that

Založený: Aug 2010
Poďakoval/li: 38 krát/7 krát

Odoslaťod WNT 08 Nov 2011 23:24

Pekne cisla p.Bendik 1M uz je slusny club ale moja otazka smeruje k uvodu clanku co sa stalo s nasim 1.svk P****Stars pro hracom Ked sa stane z niekoho profik prestane hrat poker,alebo sa len nedari.... poslednu vec co som onom cital ze mu v lete padol parazol na hlavu.

Za tento príspevok od WNT poďakovali :
TomMolivan
WNT

Založený: Nov 2011
Poďakoval/li: 26 krát/41 krát

Odoslaťod Traged 08 Nov 2011 23:59

Však to, že mu padol parazól na hlavu hovorí za všetko, nie ? Čo chceš k tomu dodať ?
Traged

Založený: Dec 2010
Poďakoval/li: 1 krát/9 krát

Odoslaťod WNT 09 Nov 2011 00:40

Traged v kontexte opisanej udalosti nemam co dodat avsak pri sumarizacii odohratych turnajov a vysledkou tychto dvoch panov sa ziada akesi vysvetlenie...respektive poukazanie na priepastny rozdiel medzi aktivitou a efektivitou tychto dvoch hracov.Osobne tak ako ma vysledkami a aktivitou p.Bendik potesil tak ma p.Palovic velmi sklamal bola len otazka casu kedy ho niekto zosadi z tronu...je ale otazka ci na nom sedel skutocny kral alebo len pestro odety klaun.
WNT

Založený: Nov 2011
Poďakoval/li: 26 krát/41 krát

Odoslaťod hegides 09 Nov 2011 01:05

1177827_f520.jpg
1177827_f520.jpg (42.65 ) Zobrazená 6094 krát
Obrázok používateľa
hegides

Založený: Mar 2008
Poďakoval/li: 151 krát/108 krát

Odoslaťod Boxer38 09 Nov 2011 02:44

nas PSPRO neuveritelne beatuje step 1 a sem tam step 2 a vnedel odovzda poctivo 215 dolarov na SM je to inak sranda pozret sa v nedelu vecer ked sa hraju vsetky majory a je prihlasenych 50 a viac PS PRO hracov a vsetci hraju SM WU sunday 500 a podobne turnaje nas panko si drti step 1,2 lebo po pol hodine je von z SM ale co uz aj taky musi byt hlavne ze sa vieme obliekat :lol2:
Boxer38

Založený: Sep 2011
Poďakoval/li: 7 krát/5 krát

Naspäť na Novinky a zaujímavosti

Kto je prítomný

Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 25 hostí.

Prihlásenie

Zabudol som heslo

Nie ste zaregistrovaný? Registrácia tu!