SNG[ko] - pLAYERsvk[PRO]
Re: SNG[ko] - pLAYERsvk[PRO]
Suhlas, len sa na to musis pozriet ako na SnG s 30%+ rake. To by si predsa nikdy nehral Nehovorim, aby si miestnym ciganom kupoval muku a mlieko ale imo by tych tisic usd dokazalo velmi pomoct niekomu, koho mozno aj poznas a bolo by to rake free, ostalo by to 'doma' a dobry pocit by imo ostal, mozno by bol este silnejsi.
-
___Mortylen___ - Príspevky: 1347
- Založený: Sep 2009
- Poďakoval/li: 179 krát/139 krát
chalani, na veceru som si dal rezen...mohol som? neviem, ci je to spravne, ked je to zo zvierata a tu su vsetci taki moralni odbornici so spravnymi nazormi, tak sa pre istotu opytam...
-
Samot10 - Príspevky: 126
- Založený: Jún 2009
- Poďakoval/li: 45 krát/7 krát
Mohol, šnicel je zdravy
-
Chlpo1989 - Príspevky: 3629
- Založený: Okt 2009
- Poďakoval/li: 37 krát/235 krát
to som rad, aby ste ma nahodou nezdzubali
-
Samot10 - Príspevky: 126
- Založený: Jún 2009
- Poďakoval/li: 45 krát/7 krát
nezvyknem velmi pisat do osobnych blogov, no asi by bolo fajn, keby ste chalanovi z toho nerobili trash a nehatovali mu tu jeho osobny zivot a rozhodnutia..sebe tym nijak nepomozete a jemu uz vobec
-
Horsey7 - Príspevky: 2703
- Založený: Nov 2008
- Poďakoval/li: 38 krát/68 krát
playko, mam q. ked sa specializujes na tisonofky sng , ako sa ti hraju mtt? mas aj daky lepsik uspech ty ?
- dom
- Založený: Feb 2011
- Poďakoval/li: 10 krát/6 krát
Horsey> diks, ale mne to nevadi.. nech kazdy prezentuje svoj nazor Za svoj blog nebudem nic inkasovat, tak mi na jeho kvalite az tak velmi nezalezi.. nech sem ludia chodia a bavia sa o pi*ovinach..
dom> nehram mtt, neviem ich hrat + ak sa bavime o turnajoch s fieldom 1000+ hracov, tak to je uz uplny nezmysel.
dom> nehram mtt, neviem ich hrat + ak sa bavime o turnajoch s fieldom 1000+ hracov, tak to je uz uplny nezmysel.
-
pLAYERsvk - Príspevky: 365
- Poďakoval/li: 32 krát/84 krát
V CCC Bratislava zaviedli live STT turnaje pre 6-9 hracov kazdy den o 18,00 s buyinom 15€ (hraci sa mozu dohodnut na vyssom buyine alebo bounty)..
- Budem tam chodit hravat tieto sitka.. pravdepodobne tento stvrtok a piatok.. (piatok urcite. stvrtok ak mi niekto napise ze pride)
Ak je niekto z BA a ma si chut zahrat STTcko s dobrou strukturou a nizkou variaciou (33% itm) tak nech pride.
- Budem tam chodit hravat tieto sitka.. pravdepodobne tento stvrtok a piatok.. (piatok urcite. stvrtok ak mi niekto napise ze pride)
Ak je niekto z BA a ma si chut zahrat STTcko s dobrou strukturou a nizkou variaciou (33% itm) tak nech pride.
-
pLAYERsvk napísal:V CCC Bratislava zaviedli live STT turnaje pre 6-9 hracov
skoda, ze to neotvoria aj 4-5 hracom - bez jackpotu. v utorok tam boli zevraj 5ti hraci a nehralo sa.
Ja mam crazy week, najviac roboty na svete plus sukromne veci, cize mozno ten piatok.
- haman
- Založený: Apr 2010
- Poďakoval/li: 853 krát/189 krát
ja a wizdo sme boli medzi tymi piatimi hracmi v utorok ale neva.. zahral som si tam online na wifine
-
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 13 hostí.