Stakovanie/predaj %
Re: Stakovanie/predaj %
...Laci zahodil som to a aj som vysvetlil ten vacsi 4bet...inak hralo sa mi tam dost tazko aj ked tam bol len jeden kompetentny hrac ale kazde moje otvorenie v neskorsich leveloch 3betol a mal na mna priamu poziciu a stale sme sa pretahovali o to kto bude diktovat tempo na stole.dost sa zameral na mna...asi sa citil ohrozeny alebo co
- diamondsguru
- Založený: Mar 2010
- Poďakoval/li: 9 krát/10 krát
si mal sick read ze si to zahodil Mirec?? ako pisal palo, asi never fold,hlavne ked to cold calluje nejaka fishka, takyto move by som skor cakal od nejakeho rega...a este ked mas 3/8 stacku in...
inac skoda ze si to nevytocil...
inac skoda ze si to nevytocil...
- lacored
- Založený: Jan 2010
- Poďakoval/li: 87 krát/43 krát
.caute, po niekolkych neuspesnych kvaldach na sobotnajsi doxxbet poker tour, ma napadla moznost skusit predat percenta.. chcel by som predat okolo 60% kedze buyin je 165€ a vzhladom na svoj bankroll by nebolo rozumne si to platit sam.. turnaju sa chcem zucastnit kvoli dobremu priebeznemu umiestneniu (napriek ziadnej vacsej vyhre pocas celej tour), je to posledny turnaj, ktory sa zaratuva do bodovania a priebezne som siedmy (https://www.doxxbet.com/en/poker/dptour/Results.aspx), cize stale mam realnu sancu pri troche stastia vyhrat cele bodovanie..
ako som uz spominal pocas celej tour som nehitol ziadny top 3 vysledok, ale mnozstvo deeprunov mi zabezpecilo priebezne umiestnenie, s live hry uz mam aj par semi-peknych vysledkov a to 3. miesto z pardubic z pred dvoch rokov za cca 1k€ a z B**n pp.sk serie 2. miesto za 2k€
turnaj budem hrat len ak predam dostatocny pocet percent, cize ak by mal niekto zaujem tak poprosim len napisat do SS alebo sem a ak sa najde dostatok zaujemcov peniaze mozte poslat az v piatok (PS,moneybookers, no problem..)
1% za 1,7€, 10% 17€ etc.. (mini zaokruhlovaci markup)
Vdaka za pripadnu doveru, dufam ze sa vam vyplati..
ako som uz spominal pocas celej tour som nehitol ziadny top 3 vysledok, ale mnozstvo deeprunov mi zabezpecilo priebezne umiestnenie, s live hry uz mam aj par semi-peknych vysledkov a to 3. miesto z pardubic z pred dvoch rokov za cca 1k€ a z B**n pp.sk serie 2. miesto za 2k€
turnaj budem hrat len ak predam dostatocny pocet percent, cize ak by mal niekto zaujem tak poprosim len napisat do SS alebo sem a ak sa najde dostatok zaujemcov peniaze mozte poslat az v piatok (PS,moneybookers, no problem..)
-
hegides - Príspevky: 838
- Založený: Mar 2008
- Poďakoval/li: 151 krát/108 krát
hegides napísal:.caute, po niekolkych neuspesnych kvaldach ....
zato B**n jsi klasicky uLuckoval
-
APminer - Príspevky: 5335
- Založený: Jan 2007
- Poďakoval/li: 178 krát/100 krát
APminer napísal:hegides napísal:.caute, po niekolkych neuspesnych kvaldach ....
zato B**n jsi klasicky uLuckoval
.njn ale na nom mi az tak nezalezalo.. :/
-
hegides napísal:.caute, po niekolkych neuspesnych kvaldach na sobotnajsi doxxbet poker tour, ma napadla moznost skusit predat percenta.. chcel by som predat okolo 60% kedze buyin je 165€ a vzhladom na svoj bankroll by nebolo rozumne si to platit sam.. turnaju sa chcem zucastnit kvoli dobremu priebeznemu umiestneniu (napriek ziadnej vacsej vyhre pocas celej tour), je to posledny turnaj, ktory sa zaratuva do bodovania a priebezne som siedmy (https://www.doxxbet.com/en/poker/dptour/Results.aspx), cize stale mam realnu sancu pri troche stastia vyhrat cele bodovanie..
.tak na posledny pokus som paradoxne postupil (aj ked som to uz nechcel ani hrat), takze viac menej uz nic, a nieco je uz aj predane..
-
Hi!
V pondelok hrám po čase jeden special turnaj na iPokri a tak som sa rozhodol urobiť si z toho MTT session odohraním niekoľkých soft turnajov:
18:45 - $ 22 - Freezeout $20+$2
19:00 - $ 51 - Rebuy $10+$1 (3x Rebuy a 1x Add-on)
19:45 - $ 22 - Freezeout $20+$2
20:00 - $ 93 - Rebuy $30+$3 (1x Rebuy a 1x Add-on)
20:00 - $ 55 - Freezeout $50+$5
20:10 - $ 25 - Trb Rebuy $ 5+$0 (3x Rebuy a 1x Add-on)
23:25 - $ 55 - Trb Freeze $50+$5
Total: $323
1% = 3,8
Predávam to up to 50% s necelým 12% MU, posielať môžete na PS nick Scarmakerrrr alebo MB: tom.molivan@gmail.com
Min 5% nákup za 18$
Thx.
V pondelok hrám po čase jeden special turnaj na iPokri a tak som sa rozhodol urobiť si z toho MTT session odohraním niekoľkých soft turnajov:
18:45 - $ 22 - Freezeout $20+$2
19:00 - $ 51 - Rebuy $10+$1 (3x Rebuy a 1x Add-on)
19:45 - $ 22 - Freezeout $20+$2
20:00 - $ 93 - Rebuy $30+$3 (1x Rebuy a 1x Add-on)
20:00 - $ 55 - Freezeout $50+$5
20:10 - $ 25 - Trb Rebuy $ 5+$0 (3x Rebuy a 1x Add-on)
23:25 - $ 55 - Trb Freeze $50+$5
Total: $323
1% = 3,8
Predávam to up to 50% s necelým 12% MU, posielať môžete na PS nick Scarmakerrrr alebo MB: tom.molivan@gmail.com
Min 5% nákup za 18$
Thx.
-
TomMolivan - Príspevky: 1503
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 167 krát/245 krát
Chcel by som predat cca 50 % akcie.
Bude to uz moj 6ty velky turnaj,takze uz by bolo nacase nieco trafit.
Myslim,ze kedze sa jedna o mega event,ze tam bude aj dost slabsich hracov,takze uplne bez sanci nebudem.
V tej kvalde co som trafil so mnou postupili aspon piati,ktori fakt nevedeli co robit...
Napriklad jeden typek to hral 55/40,co je uplne sialene,neskor sa sklidnil na 33/25,na porovnanie "timex" to dal eazy s ovela mensim stackom so stats 3/3.
Napriek tomu to predavam bez MU.
1%=103 $ alebo 79 euro.
Platba mozne na moneybooker,bankovy ucet alebo na P****Stars palo1973,slovakia,zeleny donkr avatar.
Diky za doveru.
Bude to uz moj 6ty velky turnaj,takze uz by bolo nacase nieco trafit.
Myslim,ze kedze sa jedna o mega event,ze tam bude aj dost slabsich hracov,takze uplne bez sanci nebudem.
V tej kvalde co som trafil so mnou postupili aspon piati,ktori fakt nevedeli co robit...
Napriklad jeden typek to hral 55/40,co je uplne sialene,neskor sa sklidnil na 33/25,na porovnanie "timex" to dal eazy s ovela mensim stackom so stats 3/3.
Napriek tomu to predavam bez MU.
1%=103 $ alebo 79 euro.
Platba mozne na moneybooker,bankovy ucet alebo na P****Stars palo1973,slovakia,zeleny donkr avatar.
Diky za doveru.
-
palo1973 - Príspevky: 5199
- Založený: Máj 2008
- Poďakoval/li: 61 krát/219 krát
Chcel by som predat 50% akcie na dnesny HU major na poker stars o 19.45 ,min po 10% za 21.50$ ,hram pod sn olistr
- oli.strs
- Založený: Sep 2009
- Poďakoval/li: 8 krát/12 krát
oli.strs napísal:Chcel by som predat 50% akcie na dnesny HU major na poker stars o 19.45 ,min po 10% za 21.50$ ,hram pod sn olistr
oki vdaka za doveru
predane
bobulo 17%
klobuk 17%
tomib_007 20%
michael163 10%
- oli.strs
- Založený: Sep 2009
- Poďakoval/li: 8 krát/12 krát
Kto je prítomný
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 2 hostí.